LUCHT STIMULATIE

Wil je je vrouwelijke partner verwennen met een innovatieve vibrator? Luchtdrukstimulatie met app is dan vast wat voor jullie!

Wat is een luchtdruk vibrator met app?

Een luchtdrukvibrator is een sextoy voor vrouwen die boven de clitoris wordt geplaatst en die met behulp van luchtpulsen de clitoris stimuleert. De clitoris is één van de meest gevoelige plekjes bij de vagina. De meeste vrouwen ervaren een heerlijk gevoel wanneer hun clitoris wordt gestimuleerd. De luchtvibrator werkt met een mondje dat vacuüm zuigt en zo tintelende druk afgeeft. Door de luchtdruk vibrator te combineren met app besturing wordt het mogelijk de controle uit handen te geven aan je partner. 

Een clitorisstimulator met app bediening is gemaakt voor koppels die graag een nieuwe kant van hun seksleven willen ontdekken. De vrouw kan ervoor kiezen de controle uit handen te geven zo lang de smartphone met de app via Bluetooth kan synchroniseren met de lucht vibrator.

Satisfyer luchtdrukvibrators

Satisfyer is het bekendste merk dat luchtdrukvibrators produceert. Satisfyer staat bekend om de prachtige designs, betaalbare prijzen en de diversiteit in hun productaanbod. De Satisfyer luchtvibrators hebben een bescheiden formaat en hierdoor kun je ze overal mee naartoe nemen zonder dat dit opvalt. De Satisfyer luchtvibrators die je in deze categorie vindt beschikken over een connectie met de Satisfyer app.

De Satisfyer app downloaden

Een luchtdruk vibrator met app bediening onderhouden

Luchtdrukvibrators zijn eenvoudig te reinigen. Vaak zijn ze gemaakt van siliconen. In de meeste gevallen kun je het siliconen zuigmondje makkelijk verwijderen en reinigen. Dit kun je doen met toycleaner. Spuit wat toycleaner op het mondje en laat dit een minuutje intrekken. Wrijf ‘m daarna schoon met een droge en schone doek. Laat de luchtdruk vibrator niet opdrogen in de zon omdat dit schadelijk kan zijn voor het speeltje.

De meeste luchtdrukvibrators zijn oplaadbaar met een USB-kabel, die we meeleveren. Sluit de oplaadkabel aan op de achterzijde of onderzijde. Meestal kun je op de doos en in de instructies vinden hoe lang je ermee doet nadat je ‘m volledig hebt opgeladen.

Het scherm van je smartphone is een oppervlak dat vaak vies is. Een hand die van je smartphone naar je vagina gaat kan bacteriën in de vagina brengen die je daar liever niet hebt. We raden je aan het scherm van je smartphone altijd schoon te maken voor je de app van je luchtvibrator bedient. Je kunt het scherm van je smartphone schoonmaken met een schoon doekje en een paar druppels desinfecterend middel (met 70% alcohol of isopropyl). Gebruik geen bleekmiddel en zeep, want deze bevatten vaak ingrediënten die kwaad kunnen voor het beeldscherm. Wees voorzichtig met het wrijven over je beeldscherm.

Een luchtdruk vibrator met app kopen

Wil je je vrouwelijke partner verwennen met een heerlijke luchtdruk vibrator? Een luchtdrukvibrator met app kopen doe je snel en eenvoudig online bij Nooitmeersaai! We hebben een ruime hoeveelheid luchtvibrators direct op voorraad. Hiernaast hebben we andere sextoys met app bediening, zoals duo vibrators en trileitjes.

Als je je nieuwe luchtdrukvibrator hebt uitgezocht zorgen we dat deze zo snel mogelijk bij jou wordt bezorgd. Hierbij is het belangrijk dat dit anoniem en discreet gebeurt. We versturen je bestelling in een neutrale doos zonder opdruk. Op het etiket en het bankafschrift komt de naam van Nooitmeersaai niet terug maar zie je een andere naam zoals Business today. 

Let op! Alle sextoys, waaronder lucht vibrators, kunnen helaas niet worden geretourneerd wegens wettelijke bepalingen. Door je volledige informatie te verschaffen bij onze producten proberen we je te helpen met het maken van de juiste keuze. Lees de beschrijving en specificaties goed door voor je een aankoop doet.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!