ANAAL

Praten over anaal is voor velen nog steeds een onderwerp dat wordt vermeden of ontkend. Het is gebleken dat veel mensen toch anale speeltjes hebben. Daarom hebben we een ruim assortiment anale sextoys. Bekijk hieronder welke.

Sextoys voor anaal

Steeds meer mensen ontdekken het plezier van anale seks. Anaal is enorm opwindend voor beiden als je het goed aanpakt! In de anus bevinden zich veel zenuwen die geprikkeld kunnen worden voor een nieuwe sensatie. Met anaal kun je alle kanten op: penetratie door een man, oraal of met behulp van een anaal sextoy. Die sextoys zijn er in vele soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan buttplugs en anaal douches.

Welke soorten sextoys voor anaal zijn er?

Waarschijnlijk zijn er meer soorten anale speeltjes dan je had gedacht. De populairste en meest verkochte soorten leggen we uit.

  • Anaal dildo’s: sextoys voor anale seks om jou en je partner te stimuleren, die niet werken op een batterij of accu. Onder anaal dildo’s vallen buttplugs, anaal plugs met kralen, dildo’s die je kunt oppompen en anaal sets: meerdere toys in één set. Een anaal dildo kan worden gebruikt ter voorbereiding op anale seks of gewoon voor stimulatie.

  • Anaal vibrator: sextoys voor anale seks met een motortje erin, die vibreren. Deze werken op een batterij of accu. Hieronder vallen vibrerende buttplugs, prostaatvibrators en vibrators voor anaal gebruik! Anale vibrators zijn te vinden in alle kleuren en afmetingen. Ook kun je in ons assortiment de luxe vibrerende buttplugs van Mr. Play vinden.

  • Anale douche: accessoires waarmee je je intieme zones kunt schoonmaken, ook de anus. Een anale douche wordt ook intieme douche genoemd. Breng ‘m voorzichtig anaal in en gebruik het pompje om jezelf van binnen compleet schoon te maken. Doe dit onder de douche, zodat alles meteen wegspoelt.

  • Speculum: een spannende sextoy afkomstig uit de medische wereld. Speculums stellen je anus open, zodat je beter voorbereid bent op anale seks of gewoon als anale stimulatie. Een speculum heeft meerdere ‘lepels’ waarmee je je anus oprekt. Speculums zijn verstelbaar bij het pinnetje.

  • Anaal ballon: een handige toy voor de beginner. Een anaal ballon is opblaasbaar. Deze sextoy kun je oppompen met een knijpbal. Een anale ballon is een ideaal hulpstuk omdat je zelf kunt bepalen hoe ver je ‘m oppompt.

Anaal glijmiddel

Anale seks wordt veel aangenamer als je glijmiddel gebruikt. Waar de vagina nat wordt bij opwinding, is dit niet het geval bij de anus. We raden bij elke anale sextoy anaal glijmiddel aan voor een aangenaam gevoel. 

Anaal glijmiddel wordt gemaakt op waterbasis en op siliconenbasis. Let goed op welk glijmiddel je bestelt als je aan kontseks gaat doen. Glijmiddel op waterbasis is huidvriendelijk en veilig met elk seksspeeltje, maar droogt sneller op dan siliconen glijmiddel. Glijmiddel van siliconen droogt niet op en je hebt er dus minder van nodig. Gebruik geen glijmiddel op siliconenbasis bij sextoys van siliconen. Dit kan ervoor zorgen dat het speeltje onherstelbaar wordt beschadigd en dat bacteriën zich ophopen.

Anaal sextoys onderhouden

Als je een sextoy gebruikt wil je daar langere tijd van genieten! Maak je anaal sexspeeltje goed schoon voor en na elke sessie. Nu raden we je sowieso aan je toys altijd voor en na schoon te maken, maar bij anaal gebruik komen er andere bacteriën op je speeltje. En die wil je eraf hebben.

Dit kun je in enkele gevallen doen met water en ongeparfumeerde zeep, maar zeker niet bij elk speeltje. Voor het schoonmaken van je seksspeeltjes hebben we toycleaner, dat hiervoor speciaal gemaakt is. Smeer je sextoy in met toycleaner en laat dit een paar minuten intrekken. Maak ‘m daarna grondig schoon met een schone doek.

Voor meer informatie over het schoonmaken van je anaal toy kun je de instructies lezen bij het artikel. Bij elk product staat vermeld van welke materialen het gemaakt is en hoe je ‘m kunt schoonmaken.

Bijproducten

Als je een spannende sextoy voor anaal op het oog hebt: meestal ben je er dan nog niet. Bij sommige seksspeeltjes raden we toycleaner en batterijen aan; bij elk anaal product kun je daarnaast glijmiddel meebestellen. 

Wil je aan spannende anale seks doen met je partner? Doe dit dan veilig! In ons assortiment vind je een groot aanbod condooms van topmerken als Durex, Lelo, Control en Manix. Elke condoom bevat een kleine hoeveelheid glijmiddel. Zoek je een perfecte condoom voor anaal? Neem dan een extra safe of extra lube.

Een anaal sextoy kopen

Zoek je een sextoy voor anaal? Alle speeltjes speciaal voor anale seks koop je bij Nooitmeersaai. Bij ons kun je terecht voor alle buttplugs, dildo’s, intieme douches en andere anale speeltjes. Koop je voor de eerste keer een speeltje voor anaal gebruik? Lees dan goed de beschrijving door en check de afmetingen van het speeltje. Hij moet immers wel passen.

Let op! De meeste producten kunnen niet geretourneerd worden als ze uit de verpakking verwijderd zijn. Hiertoe behoren alle sextoys, glijmiddelen en crèmes. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. Zorg er dus voor dat je 100% zeker bent dat het product bij je past.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!