VIBRERENDE EITJES

Geef je vagina genot met een vibrerend ei. Een tril ei stimuleert met behulp van trillingen de vrouwelijke erogene zones. Bekijk ze hieronder!

Wat is een vibrerend ei?

Een vibrerend ei is een sextoy voor vrouwen die vaginaal wordt ingebracht en die met trillingen de vagina stimuleren. Een vibrerend ei wordt ook wel tril ei en vibratie ei genoemd en is een seksspeeltje die wordt aangestuurd met een afstandsbediening, een touwtje heeft met een aan/uitknop of bestuurd kan worden met een app. Een trilei is een seksspeeltje waarmee je je bekkenspieren kunt trainen. Als je een vibratie ei met afstandsbediening of op een app hebt, kun je ervoor kiezen het zelf te besturen of dit door je partner laten doen. Je kunt een trileitje ook gebruiken als clitorisstimulator door ‘m tegen je clitoris aan te houden.

Zalo vibrerende eitjes

Zalo is het meest bekende merk dat vibrerende eitjes maakt. Het produceert prachtige trileitjes met touwtjes met bladgoud. De eitjes van Zalo hebben diverse vibratiestanden, zijn bestuurbaar met een app en oplaadbaar met een meegeleverde USB-kabel. Een vibrerend ei van Zalo is er één uit het duurdere segment, maar in onze optiek het zeker waard.

Voor wie is een vibrerend ei?

Voor vrouwen uiteraard! Een vibrerend ei is uitsluitend bedoeld voor vaginale stimulatie. Het maakt niet uit of je nog nooit een seksspeeltje hebt gebruikt of dat je er inmiddels ervaren in bent. Trileitjes zijn in alle formaten te krijgen, maar over het algemeen passen de eitjes prima in de vagina. Een vibrerend eitje is niet bedoeld voor penetratie van de vagina maar puur voor het inbrengen en daarna genieten.

Een vibrerend ei gebruiken

Hoe je een trileitje moet gebruiken is niet zo moeilijk. Hieronder geven we je een kleine uitleg met enkele tips om je ervaring met een tril ei zo lekker mogelijk te maken.

Als je voor de eerste keer een vibratie ei gaat inbrengen, raden we je aan een ontspannen houding aan te nemen. Hoe je ‘m inbrengt is belangrijk, want de plaats van het eitje heeft directe invloed op hoe jij de trillingen ervaart. Een vibrerend eitje kan het best worden ingebracht als je rechtop zit of onderuitgezakt, met de vagina in een verticale stand. Dan breng je ‘m namelijk precies in het midden in. Neem de tijd voor jezelf en zorg dat niemand zomaar binnen kan komen lopen. Het werkt het beste als je ontspannen bent.

Wanneer je een strakke vagina hebt of niet genoeg natuurlijk vocht aanmaakt is het handig wat glijmiddel aan te brengen. Een trileitje is kleiner dan de meeste sextoys die je voor penetratie gebruikt, maar wellicht is glijmiddel toch nodig. Je kunt glijmiddel rechts bij elk vibratie ei meebestellen. Als je trilei is gemaakt van siliconen, dan is het niet verstandig om glijmiddel op siliconenbasis te gebruiken. Dit kan je eitje namelijk poreus maken waardoor bacteriën zich ophopen op je speeltje. En die wil je liever niet in de buurt van je vagina hebben. Gebruik bij een siliconen vagina ei glijmiddel op waterbasis.

Een vibrerend ei onderhouden

Je vagina is een kwetsbaar onderdeel van het vrouwelijk lichaam. Hierdoor is onderhoud van je vaginale sextoys enorm belangrijk. Reinig je sextoys voor en na elke keer grondig. Verwijder voor je een vibratie ei schoonmaakt de batterijen en kabeltjes.

De meeste tril eitjes zijn gemaakt van siliconen. Deze kun je schoonmaken met (warm) water en ongeparfumeerde zeep. Als je geen lichaamsstoffen en vuiltjes / stofjes meer ziet denk je misschien dat al het vuil weg is, maar dit hoeft niet per se zo te zijn. Gebruik daarom hierna nog toycleaner, een vloeibare substantie voor het onderhoud van seksspeeltjes. Smeer je trillend eitje in met toycleaner en laat dit een minuutje intrekken. Wrijf ‘m daarna goed droog en schoon met een schone doek of zakdoek.

Een vibrerend ei kopen

Een vibrerend ei is voor de avontuurlijke vrouw die haar vagina op een nieuwe manier wil verwennen. Je bestelt je vibrerend ei snel en eenvoudig bij Nooitmeersaai. We hebben ook andere vagina toys in ons assortiment, zoals vagina balletjes / Ben Wa ballen en vaginapompen.

Uiteraard verzenden we je pakketje discreet. We versturen je bestelling in een neutrale doos en laten onze bedrijfsnaam niet terugkomen op het verzendetiket. Bovendien komt er een neutrale naam op je bankafschrift te staan.

Let op! Alle sextoys, inclusief vibrerende eieren, kunnen vanwege wettelijk bepaalde regels helaas niet worden geretourneerd. Wij proberen hierop in te spelen door je de meest uitgebreide informatie te verschaffen.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!