LATEXVRIJ

Heb je een latexallergie? Dan zijn condooms met latex natuurlijk niet de bedoeling. Speciaal hiervoor hebben we latexvrije condooms. Gemaakt van hypo-allergeen polyisopreen en voorzien van een niet-zaaddodend glijmiddel. Bekijk hieronder onze latexvrije condooms.

Wat zijn latexvrije condooms?

Vrijwel elk condoom wordt tegenwoordig gemaakt van latex. In tegenstelling tot standaard condooms zijn latexvrije condooms vrij van latex en rubber. Latexvrije condooms zijn speciaal gemaakt voor mensen met een latex- of rubberallergie. Ongeveer 1 op de 50 mensen krijgt een allergische reactie als men in contact is gekomen met latex of rubber.

Een allergische reactie kan bij een latexallergie symptomen opleveren als huidirritatie, zwellingen, prikkende ogen of verkoudheid. Als de reactie erger is kan het benauwdheid, duizeligheid of misselijkheid opwekken.

Welke soorten latexvrije condooms zijn er?

In ons assortiment vind je een paar soorten latexvrije condooms. Manix is het merk dat bekendstaat om hun condooms voor mensen met een latexallergie. Manix Skyn condooms zijn in twee soorten verkrijgbaar bij Nooitmeersaai. We hebben de normale variant met een breedte van 53 mm die extra glijmiddel bevat voor een gladjes verlopende penetratie. Ook hebben we de King Size met een breedte van 56 mm.

Wil je je condoommaat meten? Bekijk dan de My.Size condoommeter.

Waar worden latexvrije condooms van gemaakt?

Condooms zonder latex worden meestal gemaakt van polyisopreen, een hypoallergeen materiaal dat  zeer elastisch is. Ook kunnen ze gemaakt zijn van de synthetische hars AT-10, polymeer of polyurethaan. Is je latexallergie zeer ernstig, neem dan alleen condooms van polyurethaan. Bij zware allergieën kunnen andere latexvrije materialen alsnog een reactie veroorzaken. De latexvrije condooms uit ons assortiment bevatten een niet-zaaddodend glijmiddel om de seks eenvoudiger en minder pijnlijk te maken.

Voor wie zijn latexvrije condooms?

Als één van jullie of jullie beiden een latexallergie heeft is het aan te raden latexvrije condooms te nemen. Als je een nieuwe bedpartner hebt van wie je niet weet of diegene een latex- of rubberallergie heeft is het ook verstandig latexvrije condooms te nemen. Dan weet je zeker dat je allergische reacties weinig tot geen kans geeft.

Latexvrije condooms kopen

Heeft één van jullie een latexallergie of beiden? Dan zijn latexvrije condooms noodzakelijk. Condooms zonder latex kopen doe je direct online bij Nooitmeersaai. We hebben alle latexvrije condooms direct op voorraad. Naast latexvrije condooms hebben we diverse condoommerken als Durex en Lelo in ons assortiment. Weet je niet precies wat je condoommaat is, dan kun je My.Size condooms bekijken.

Alle condooms koop je discreet en anoniem bij Nooitmeersaai. We zorgen dat je pakketje neutraal wordt verpakt en dat onze naam niet op je bankafschrift komt. Ook laten we het pakketje niet bij de buren bezorgen.

Let op! Condooms kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald o.b.v. hygiënevoorschriften.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!