VERZORGING VROUW

Je intieme verzorging is net zo belangrijk als de rest van je lichaam! Bekijk bijvoorbeeld de menstruatiecups of intieme crèmes om je intieme zone gezonder en schoner te maken.

Wat verstaan we onder intieme lichaamsverzorging?

Lichaamsverzorging is voor iedereen enorm belangrijk, want je lichaam is je tempel! Uiteraard hoort intieme lichaamsverzorging hier ook onder. Je intieme zones verzorgen is niet alleen goed en gezond voor jezelf maar des te opwindender voor je partner. Intieme lichaamsverzorging is net zo belangrijk als de rest van je lichaam.

Welke intieme verzorgingsproducten zijn er zoal?

Er zijn ontzettend veel producten voor intieme verzorging! De meest bekende leggen we je hieronder uit. 

Menstruatiecups

Enorm veel vrouwen zijn al overtuigd van menstruatiecups en willen nooit meer terug naar tampons. Een menstruatiecup is een cupje van siliconen die je in je vagina inbrengt. Het vangt je menstruatiebloed op waar een tampon het absorbeert. Dit is gezond voor je slijmvliezen en vaginale flora. Menstruatiecups zijn eenvoudig in gebruik en kunnen jaren meegaan. We hebben Satisfyer Menstrual Cups in diverse kleuren en maten in ons assortiment.

Intieme scheercrème

Met een intieme scheercrème maak je schaamhaar verwijderen en je vagina verzorgen minder moeilijk. Intieme scheercrèmes zijn afgestemd op de PH-waarde van je intieme zone. Ze zorgen voor een gladde en veilige scheerbeurt terwijl de huid bij je vagina wordt verzorgd. Intieme scheercrème hydrateert de huid en bevat antibacteriële ingrediënten om het risico op (huid)irritatie tegen te gaan.

Huid bleekcrème

Met bleekcrème wordt je vaginale of anale zone bleken eenvoudig. De anus bleken is voor veel koppels die aan anale seks doen een manier om nog meer opwinding te krijgen. Echter kun je intieme bleekcrème ook op de rest van het lichaam smeren. De verlichting op de huid is na elke weken zichtbaar als je de crème dagelijks gebruikt.

Ook hebben we een Breast Enlarging Cream, dat een borstvergrotend effect creëert.

Hoe gebruik je intieme verzorgingsproducten?

Dat is per product verschillend en we kunnen je daarom hierop geen eenduidig antwoord geven. Lees de verpakking of de bijsluiter van het product goed door als je voor de eerste keer van je nieuwe intieme lichaamsverzorgingsproduct gebruik gaat maken. We raden je aan de instructies te volgen en niet te veel hiervan af te wijken. Het gebruik van een intiem verzorgingsproduct is op eigen risico.

Intieme verzorgingsproducten kopen

Wil je zeker weten dat je helemaal klaar bent voor een spannende erotische avond? Een intiem verzorgingsproduct koop je snel en eenvoudig bij Nooitmeersaai! Naast verzorgingsproducten voor dames hebben we ook alles voor mannelijke intieme verzorging. Zoek je andere producten om erotiek lekkerder en veiliger te maken? In onze drogisterij vind je alles van condooms tot toycleaners.

Nadat je een nieuw verzorgingsproduct voor je intieme zone hebt gekocht, zorgen we ervoor dat de bestelling discreet wordt afgehandeld. Onze naam komt niet op je bankafschrift, verzendetiket en doos te staan. We laten je pakket niet bij de buren bezorgen.

Let op! Alle intieme verzorgingsproducten kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald. Hier proberen we rekening mee te houden door complete informatie te verschaffen.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!