GLIJMIDDELEN MET SMAAK

Maak orale seks lekker voor jullie allebei door een smaakje toe te voegen aan je glijmiddel! Glijmiddel met smaak bestaat in veel verschillende smaken.

Wat is glijmiddel met smaak?

Glijmiddel is een vloeibare substantie die bij seks of masturbatie wordt gebruikt om penetratie lekkerder en minder pijnlijk te maken door het glijvermogen te verbeteren. Glijmiddel met een smaakje is een variant van glijmiddel waar een smaak aan is toegevoegd. Glijmiddel met smaak is dan ook geschikt voor orale seks en kan veilig worden doorgeslikt. Vaak geven glijmiddelen met smaak een heerlijke geur af waardoor jullie spannende vrijpartij een intensere sfeer van intimiteit krijgt.

Welke glijmiddel smaken zijn er?

Er zijn ontzettend veel glijmiddel smaken te krijgen. Wat denk je bijvoorbeeld van aardbei glijmiddel, glijmiddel met kersen, tropical glijmiddel, mango glijmiddel of watermeloen glijmiddel? Fruitsmaken zijn altijd goed vertegenwoordigd! Het voordeel van glijmiddel met een smaakje is dat het bijna altijd in kleine flesjes wordt geleverd van 30 ml. Hierdoor kun je voor een zacht prijsje meerdere soorten glijmiddel met een smaakje kopen en elke keer een andere smaak proberen.

Hoe gebruik je glijmiddel met smaak?

Een glijmiddel met smaakje gebruik je hetzelfde als elk ander glijmiddel, alleen kun je het veilig voor orale seks gebruiken zonder risico dat doorslikken gevaarlijk is. Breng voldoende glijmiddel aan op je intieme delen of die van je partner. Alle glijmiddelen met smaak zijn gemaakt op waterbasis. Dit droogt iets eerder op dan glijmiddel op siliconenbasis maar is goedkoper. Het kan zo zijn dat je af en toe bij zult moeten spuiten omdat de huid glijmiddel op waterbasis opneemt. Na je vrijpartij spoelt waterbasis glijmiddel met smaak eenvoudig onder de douche weg.

Glijmiddel met smaak kopen

Zoek je een nieuwe smaaksensatie of wil je orale seks lekkerder maken? Glijmiddel met smaak kopen doe je makkelijk direct online bij Nooitmeersaai! Naast glijmiddel met smaak kun je voor allerlei andere glijmiddelen bij ons terecht, zoals biologisch / vegan glijmiddel en anaal glijmiddel

We zorgen ervoor dat je nieuwe glijmiddel discreet wordt verpakt in een neutrale doos, zonder erotische uiting op het verzendetiket en dat op je bankafschrift een neutrale naam staat. We laten je pakketje niet bij de buren bezorgen.

Let op! Glijmiddelen kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. We proberen hier rekening mee te houden door je volledige informatie bij de producten te geven.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!