BODYPAINT

Wil je het lichaam van je partner versieren met prachtige bodypaint? Erotische bodypaint is speciaal gemaakt voor koppels die willen experimenteren met lichaamsversiering!

Wat is bodypaint?

Bodypaint is het verven van het lichaam om het te versieren. Dit wordt vaak bodypainting of body art genoemd en is een kunstvorm die al sinds de oudheid bestaat. Het werd vroeger bijvoorbeeld gebruikt om rituele dansen uit te voeren, als versiering tijdens huwelijken of de goden te verzoeken. Tegenwoordig is bodypainten bij steeds meer koppels een leuke bezigheid om eens in de zoveel tijd te doen (of vaker). Bij bodypaint wordt huidvriendelijke verf gebruikt waarmee je mooie tekeningen kunt maken als lichaamsbeschildering, teksten kunt schrijven of andere creaties kunt maken op het lichaam van je partner.

Bodypaint in de erotiek

Bodypaint heeft ook haar weg gevonden richting de erotiek. Erotische bodypaint wordt vaak als vorm van voorspel gedaan. Bij erotische bodypaint is de huidverf bijna altijd eetbaar en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. In ons assortiment vind je uitsluitend eetbare bodypaint van topmerken. De bedoeling is dat de bodypaint op het lichaam wordt geschilderd waarna het van het lichaam wordt afgelikt. De erotische verf bestaat daarom in een aantal verschillende smaken.

Shunga bodypaint

Shunga is het bekendste merk als het gaat om sexy bodypaint en massagemiddelen. Het merk blinkt uit door het ruime assortiment, de diversiteit aan aromatische geuren en de prachtige designs, dat men Erotic Art noemt. Shunga heeft drie soorten eetbaar bodypaint met een smaakje uitgebracht in prachtig ontworpen flacons met de smaken chocolade, aardbei / wijn en vanille / chocolade. We sturen een verfborstel mee met elke flacon. Elke flacon heeft een inhoud van 100 ml, genoeg om meerdere keren te gebruiken. Het lichaam verven van je partner is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Erotische bodypaint kopen

Zoek je een prachtige eetbare bodypaint en wil je erotische bodypaint introduceren in de slaapkamer? Alle erotische bodypaint koop je direct uit voorraad bij Nooitmeersaai! Ze zijn eetbaar, eenvoudig te verwijderen van het lichaam en bevatten heerlijke smaken. Naast bodypaint hebben we allerlei andere producten om elkaar te verwennen, zoals massageolie, massagekaarsen en duo vibrators in ruime mate verkrijgbaar.

Als je een heerlijke bodypaint verf hebt gekocht zorgen we ervoor dat dit zo discreet mogelijk bij jou wordt bezorgd. Zo verzenden we de bestelling in een effen doos zonder opdruk. We vermelden geen erotische uitingen op het verzendetiket en op je bankafschrift. Je kunt ervoor kiezen je pakket bij een PostNL afhaalpunt te laten afleveren. Je krijgt altijd een track & trace code op het moment van verzending.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!