BDSM

BDSM is al lang geen taboe meer. Onder de verzamelnaam BDSM vind je alles wat met bondage, discipline, sadisme en masochisme te maken heeft. En dat is heel veel! Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat en het wordt in de erotiek gebruikt. Hieronder vind je alle categorieën in de BDSM.

Wat is BDSM?

BDSM is kort gezegd alles dat met bondage, discipline, sadisme en masochisme te maken heeft. Vroeger werd dit alleen als SM aangeduid, een afkorting voor sadomasochisme. BDSM is een erotische uiting waarbij jij en je partner elkaar seksuele beperkingen opleggen. Hierbij prikkel je elkaars zenuwen en heb je een machtsverhouding (dominantie en submissie).

Welke soorten BDSM-artikelen zijn er?

Het is praktisch onmogelijk alle BDSM-artikelen te beschrijven omdat dit er zeer veel zijn. We leggen je hieronder de populairste categorieën uit om je toch een kijkje te geven.

  • Boeien: dit zijn hulpstukken waarmee je je armen of benen aan elkaar of aan een bed vastbindt. Meestal zijn dit handboeien of enkelboeien, maar ook hebben we halsbanden en complete sets waarbij de onderdanige aan het bed wordt vastgeketend.

  • Zwepen: een toy waarmee de dom uiterste controle uitstraalt over de sub. Je kunt kiezen om de sub te kietelen of te zwepen. We hebben zwepen van 30 cm tot wel 180 cm! Gevlochten zwepen, rijzweepjes, floggers: we hebben alle soorten en maten voor beginners en ervaren spelers in de BDSM.

  • Klemmen: speeltjes waarmee je een stuk huid van de onderdanige vastklemt met pijnscheuten als gevolg. Meest bekend zijn tepelklemmen, die je losser of strakker kunt zetten. Ook zijn er clitorisklemmen, een borstklem en schroef tepelklemmen voor extra sensatie op gevoelige plekjes.

  • Bondagetouw: speciaal gemaakte touwen om je partner vast te binden of zelf vastgebonden te worden in shibari stijl. Deze hebben we tussen 3 en 10 meter. Bondagetouwen zijn gemaakt van nylon of hennep, omdat deze materialen minder huidirritaties veroorzaken.

  • Fifty Shades of Grey: alle speeltjes uit de beroemde boeken- en filmreeks! Blinddoeken, handboeien, touwen, pinwheels, tepelklemmen, tepelzuigers en nog veel meer. Ervaar zelf alle scenes uit Fifty Shades met de luxe producten goedgekeurd door E.L. James.

Hiernaast hebben wij een ruim aanbod paddles, maskers, kuisheidsgordels, ball gags, electrosex, pinwheels en medical play.

Beginnen met BDSM

Als je voor de eerste keer aan BDSM gaat doen is het verstandig om niet meteen het meest extreme speeltje te nemen. Begin heel rustig, kom erachter waar je grens ligt en ga er niet overheen. We raden beginners altijd aan een zweepje, iets uit de soft bondage of een BDSM pakket te nemen. Bij een zweepje kun je beginnen met kietelen of met kleine slagen. Soft bondage bestaat uit speeltjes als handboeien, enkelboeien of een bondagedoek, die je zo los of strak kunt zetten als je zelf wilt. Een BDSM pakket is handig omdat je veel verschillende speeltjes en hulpstukken kunt uitproberen.

BDSM artikelen kopen

Wil je eens echt dominant of onderdanig zijn in de slaapkamer of erbuiten? Dan zijn de BDSM artikelen van Nooitmeersaai echt wat voor jou! We hebben een ruim assortiment, zodat je bijna altijd zult vinden wat je zoekt.

Let op! Artikelen uit de BDSM kunnen niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald in verband met hygiënevoorschriften. Daarom moet je er 100% zeker van zijn dat het artikel bij je past! Lees goed de beschrijving en specificaties van het artikel door voor je bestelt.

Bij diverse artikelen vind je instructies voor het schoonmaken. Zeker bij producten die gemaakt zijn van leer is het belangrijk dat je de instructies volgt, want het is zonde als het leer barst omdat het artikel niet of niet goed is schoongemaakt.