BDSM TOYS

BDSM is al lang geen taboe meer. Onder de verzamelnaam BDSM vind je alles wat met bondage, discipline, sadisme en masochisme te maken heeft. En dat is heel veel! Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat en het wordt in de erotiek gebruikt. Hieronder vind je alle categorieën in de BDSM.

Wat is BDSM?

De afkorting van BDSM staat voor: bondage, discipline, sadisme en masochisme. Daaruit kun je al concluderen dat BDSM een stuk verder gaat dan reguliere seks. Er zijn zoveel mogelijkheden binnen BDSM, je kunt er veel kanten mee op. BDSM is grotendeels bedoeld voor ervaren mensen die houden van ruige seks en pijn. Ook speelt de machtsverhouding hierbij een belangrijke rol. Ben jij de onderdanige of neem jij de leiding?

BDSM speeltjes

Er bestaan veel verschillende BDSM toys die je kunt uitproberen en implementeren binnen BDSM. Deze bondage speeltjes kunnen variëren van zweepjes, kietelaars of enkelboeien tot aan dierenmaskers en elektro-seks toys. De keuze is enorm, net zoals alle verschillende seksuele voorkeuren. Voor elke fantasie bestaat er een geschikt speeltje.

Kuisheid

BDSM kent een onderdeel genaamd 'kuisheid' (chastity). Bij kuisheid wordt de machtsverhouding uit balans gebracht tussen jou en je partner. Kuisheidsgordels zijn hierbij een populair attribuut, de vrijheid van hem of haar wordt hierbij afgenomen. Kuisheidsgordels heb je in veel verschillende varianten, voor zowel mannen als vrouwen. Je kunt zo'n gordel prima combineren met verschillende BDSM speeltjes, zoals een kietelaar of gag. Kuisheid kan soms zeer intiem zijn, spreek daarom altijd een stopwoordje af met je partner en handel altijd met wederzijdse toestemming.

Bondage

Deze speeltjes kunnen bestaan uit handboeien, touwen of tape. Bondage is een vorm van seks waarbij je iemand moet vastbinden om zo de bewegingsvrijheid te beperken. Je kunt iemand vastbinden aan een object zoals een bed of tafel, maar je kunt ook lichaamsdelen aanelkaar vastbinden.

Bondage maskers

BDSM maskers heb je in verschillende soorten. Deze type maskers kunnen bestaan uit een blinddoek, dierenmasker, gag masker of zelfs een mondmasker. Een dierenmasker kun je bijvoorbeeld toepassen bij een BDSM rollenspel. Daarnaast kun je verschillende bondage toys combineren met de maskers. Iedereen heeft zo zijn voorkeuren en verschillende fantasieën, ontdek jouw favoriete masker!

Bondage touwen

Ontneem de vrijheid van je partner en zorg voor een extra spannende sfeer. Dat kan allemaal met onze bondage touwen. Spreek altijd een stopwoordje af van te voren om ongewenste situaties te voorkomen.

Vacuüm pompen

Wil jij een langere en hardere erectie? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Dit kan door middel van een operatie of tijdelijke pilletjes, maar je kunt ook gaan voor de makkelijkste en pijnloze oplossing, de penispomp. Door middel van een penispomp kun je je penis vacuüm zuigen waardoor je een langdurige erectie zult ervaren.

Tepelklemmen

Ons assortiment bevat veel verschillende tepelklemmen. De meest voorkomende verstelbare tepelklemmen zijn gemaakt van roestvrij staal. Deze zijn simpelweg makkelijk in gebruik en zorgen op een avontuurlijke manier voor extra stimulatie tijdens jullie spel. Wij adviseren je altijd te beginnen met verstelbare tepelklemmen, voor beginners kan het namelijk nogal pijnlijk zijn. Wanneer je het eenmaal onder de knie hebt, kan deze seksuele beleving zorgen voor extra spanning.

BDSM kleding

Zowel voor mannen als vrouwen bestaan er spannende bondage outfits, gemaakt van verschillende materialen zoals latex, leer of zijde. Laat de spanning hoog oplopen in de slaapkamer en maak al je fantasieën waar.

Beginners advies

Wanneer je voor het eerst in aanraking komt met BDSM is het verleidelijk om direct alles uit de kast te trekken. Ook zal je het waarschijnlijk belangrijk vinden om alle BDSM attributen aan te schaffen zodat je direct aan de slag kunt. Wij adviseren je altijd om bij het begin te beginnen. Handel niet met haast, dit kan resulteren in ongewenste sensaties. Begin eerst vooral onderzoek te doen naar BDSM zelf, door middel van (bijvoorbeeld) podcasts en blogs. Daarnaast kun je ook experimenteren met BDSM spelletjes, er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een speciaal kaartspel die jullie uitdaagt tot nieuwe posities.

BDSM toys kopen en bestellen

Nooitmeersaai biedt een groot assortiment aan bondage toys. Wij bieden altijd uitstekende kwaliteit tegen scherpe prijzen. Neem een kijkje en je zult niks spannends missen!

Discreet verpakt en verzonden

Wanneer je je BDSM paddle hebt gekocht zorgen wij ervoor dat je bestelling zo anoniem en discreet mogelijk bij jou wordt bezorgd. We versturen het pakket in een neutrale doos en vermelden onze naam niet op het verzend-etiket. Op je bankafschrift komt de naam ‘Business-today’ te staan en geen erotische uiting. Boven de €50 zijn de verzendkosten helemaal gratis. Voor 15.00 uur besteld = de volgende werkdag in huis!

Retourbeleid

Let op! BDSM toys kunnen niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. Zorg er dus voor dat het product bij je past. Lees de beschrijving en specificaties van het artikel goed door voor je een aankoop doet.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!