DUREX

Zeg je condooms, dan zeg je Durex! Durex condooms zijn er in allerlei soorten en maten en zorgen voor bescherming tijdens jullie vrijpartij.

Durex

Durex is het bekendste merk als het om condooms gaat! Het Engelse condoommerk maakt al meer dan 90 jaar condooms en is uitgegroeid tot marktleider in Nederland met liefst 80%. Wereldwijd produceert Durex meer dan een kwart van alle condooms.

Durex was het eerste merk dat condooms met glijmiddel op de markt bracht in de jaren 50. In de jaren 60 kwam Durex met een anatomisch gevormd condoom. In de jaren 90 hanteerde Durex als eerste internationale kwaliteitslabels en kwamen Durex condooms met een smaakje op de markt. Ook was Durex de eerste met latexvrije condooms.

De condooms van Durex worden gemaakt van niet-zaaddodend latex en moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo moeten condooms minimaal 18 liter lucht kunnen bevatten: Durex condooms kunnen 40 liter lucht bevatten. Durex condooms hebben een CE-markering wat garandeert dat ze voldoen aan kwaliteitseisen van de Europese Unie. Condooms mogen daarnaast niet lekken en moeten een ruime houdbaarheidsdatum hebben na fabricage. Durex condooms gaan minstens 4 jaar mee nadat ze uit de fabriek komen. Elk condoom wordt elektronisch getest.

Welke soorten Durex condooms zijn er?

De meest gebruikte Durex condooms zijn de volgende:

Durex Classic

Durex Classic condooms zijn de normale condooms met een nominale breedte van 56 mm. Ze worden gemaakt in verpakkingen van 6, 12 en 24 stuks. De condooms bevatten een beetje glijmiddel op de buitenzijde voor een beter glijvermogen tijdens penetratie.

Durex Basic

Durex Basic condooms zijn iets kleinere condooms met een nominale breedte van 52 mm voor de iets minder grote penis of voor de persoon die houdt van kinky seks. Een strakker condoom betekent vaak een hardere erectie door het afknellen van de penis. In ons assortiment hebben we een grootverpakking van 144 stuks.

Durex XL

Durex XL condooms zijn de iets grotere condooms met een nominale breedte van 60 mm voor de groter geschapen man. Ze worden in doosjes van 12 stuks verpakt.

Durex Extra Safe

Durex Extra Safe condooms bevatten extra glijmiddel en zijn iets dikker dan normale Durex condooms waardoor je meer zekerheid hebt tijdens je vrijpartij. Het gevoel zal iets minder zijn dan bij andere condooms; daarentegen kun je je orgasme langer uitstellen.

Durex fruitsmaak

Durex fruitsmaak condooms worden in een doosje van 12 stuks geleverd en bevatten allerlei heerlijke fruitsmaken om orale seks ook voor de gever lekker te maken. Fruitsmaak condooms hebben smaken als aardbei, banaan, appel en sinaasappel.

Andere Durex producten

Durex maakt niet alleen condooms. Recent heeft het merk glijmiddel en massageolie uitgebracht, die je ook online kunt kopen bij Nooitmeersaai.

Durex glijmiddel

Glijmiddel is een vloeibare substantie dat wordt gebruikt om penetratie comfortabeler en minder pijnlijk te maken. Durex speelt hierop in met vier soorten glijmiddel waarvan hun koude en warme glijmiddel wellicht de bekendste zijn. Temperature Play komt oorspronkelijk uit de BDSM maar is tegenwoordig ook bij glijmiddel een heerlijke toevoeging.

Durex massageolie

Massageolie wordt bij erotische massages gebruikt, wat voor veel koppels een opwindende vorm van voorspel betekent. Durex levert massageolie met heerlijke geuren als Guarana, Ylang Ylang en Aloë Vera. De massageolie werkt ook als glijmiddel en wordt gemaakt op waterbasis.

Durex condooms kopen

De condooms van Durex hebben al veel ongewenste zwangerschappen en ziektes voorkomen! Durex condooms kopen doe je snel en eenvoudig online bij Nooitmeersaai. Naast condooms van Durex hebben we het exclusieve condoommerk Lelo en de My.Size condooms met 7 groottes in ons assortiment. Ook kun je latexvrije condooms voor latexallergie bij ons vinden.

Als je je voorraadje Durex condooms hebt aangevuld, behandelen we je bestelling discreet. We verzenden je condooms in een effen doos zonder opdruk. Nooitmeersaai komt niet terug op je bankafschrift en het verzendetiket. We laten het pakketje niet bij de buren bezorgen.

Let op! Condooms kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald. We proberen hierop in te spelen door je volledige informatie te bieden om de kans kleiner te maken dat je het verkeerde product bestelt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!