BORST / TEPEL TOYS

Stimuleer je borsten of tepels met borst / tepel toys. Maak ze gevoeliger, groter of krijg pijnscheuten. Bekijk hieronder het assortiment.
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wat zijn borst / tepel toys?

In deze categorie vind je sextoys voor het stimuleren van je tepels of borsten. Het zijn hulpstukken om je tepels of borsten gevoeliger te maken, pijnscheuten te geven of op te pompen en groter te maken. In de BDSM-scene worden bekende attributen als tepelklemmen en tepelzuigers veelvuldig gebruikt om de borsten van de onderdanige vrouw pijn te doen.

Welke borst / tepel toys zijn er?

Dit zijn er best wel wat. We leggen je hieronder de meest voorkomende uit.

Tepelklemmen

Tepelklemmen zijn de meest voorkomende tepel toys. Het zijn letterlijk knijpers voor de tepels die druk meegeven en zo pijnscheuten veroorzaken. Tepelklemmen verminderen de bloedtoevoer naar de tepels en maken tepels enorm gevoelig. Je vindt tepelklemmen in allerlei variaties, bijvoorbeeld van metaal, in schaarvorm of met een ketting.

Borstklem

Een borstklem is een grote klem die over de borsten van de vrouw wordt geplaatst en met schroeven zo strak kan worden gezet als jij wilt. Een borstklem wordt gemaakt van metaal / roestvrij staal en bestaat uit twee horizontale balken die naar elkaar toe gaan. De borstklem wordt in de BDSM gebruikt om de onderdanige vrouw te straffen en maakt de borsten ontzettend gevoelig.

Tepelstickers

Tepelstickers zijn stickers die je over de tepels plakt ter versiering of bedekking. Soms zijn tepel covers voor eenmalig gebruik en andere keren zijn ze wasbaar en herbruikbaar. De bedoeling is dat tepelbedekkers alleen de tepels bedekken en de rest van de borsten zichtbaar houden. Tepelstickers zijn goed te combineren met kleding of doorschijnende lingerie.

Tepelzuigers

Tepelzuigers zijn cupjes die je op de tepels kunt zetten en die de tepels vacuüm zuigen. Hierdoor stroomt er meer bloed in de tepels en worden de tepels harder en gevoeliger. Tepelzuigers worden vaak gecombineerd met tepelklemmen om pijnsensaties op te wekken tijdens BDSM-sessies.

Borstpomp

Een borstpomp is een hulpstuk die de borsten vacuüm zuigt met behulp van een pomp die je zelf kunt bedienen. Plaats de borstpomp over de borsten heen en bepaal zelf hoe ver je je borsten oppompt. Door de borstpomp gaat er meer bloed naar de borst en zwellen de borsten op. Een borstpomp maakt de borsten enorm gevoelig. Borstpompen bestaan in meerdere formaten.

Voor wie zijn borst / tepel toys?

De meeste seksspeeltjes voor de tepels worden gemaakt voor vrouwen. Dit komt omdat de tepels van de vrouw over het algemeen gevoeliger zijn dan die van de man. Accessoires als een borstpomp en borstklem worden exclusief voor vrouwen gemaakt; tepelklemmen en tepelzuigers kunnen ook door mannen worden gebruikt. Aangezien de meeste van deze producten onder BDSM vallen raden we je aan voorzichtig te beginnen. Experimenteer, maar ga niet meteen over je grenzen heen. Het zou immers zonde zijn om je nieuwe erotische product maar één keer te gebruiken.

Borst / tepel toys kopen

Wil je je borsten of tepels stimuleren? Met borst / tepel toys kun je je borsten extreem gevoelig maken. We hebben een groot assortiment borst / tepel toys zodat je altijd bij ons terecht kunt. Naast borst / tepel stimulatie hebben we ook vaginaklemmen / clitorisklemmen om de vagina te stimuleren.

Wanneer je tepelklemmen, tepelzuigers of een andere sextoy voor je borsten hebt gekocht zorgen we ervoor dat je bestelling op een discrete wijze bij je aankomt. We verzenden je pakket in een doos zonder opdruk, vermelden onze naam niet op je bankafschrift en het verzendetiket en laten het pakket niet bij de buren bezorgen.

Let op! Alle sextoys, waaronder alle borst / tepel toys, kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald. We houden hier rekening mee door zo volledig mogelijk te zijn qua informatie.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!