ANAAL KRALEN

Oefenen voor anaal was nog nooit zo makkelijk! Anaal kralen zijn eenvoudig in te brengen in de anus. Bovendien kun je zelf bepalen hoe ver je de anal beads inbrengt.

Wat zijn anale kralen?

Anale kralen worden ook anal beads genoemd en zijn sextoys met kralen, die in veel gevallen in omvang toenemen naarmate je meer kralen hebt ingebracht in de anus. De anus is een gevoelige plek op het menselijk lichaam omdat daar veel zenuwuiteinden samenkomen. Anal beads zijn speciaal gemaakt om de anus en endeldarm te stimuleren, hoe ervaren je ook bent. Ze zijn vaak een stuk smaller dan een gemiddelde (anale) dildo en worden vaak gebruikt wanneer een dildo of buttplug net even te heftig is.

Voor wie zijn anale kralen?

Anal beads zijn niet specifiek voor één aparte doelgroep. Ze zijn voor mannen en vrouwen geschikt. Door de bescheiden omvang kan de beginner precies de grenzen opzoeken die bij hem of haar passen. De kralen lopen in de meeste gevallen in omvang toe. De eerste keer passen er misschien één of twee kralen en de tweede keer drie of vier. Ze zijn geschikt voor de beginner en gevorderde gebruiker, maar meestal is dit toch een anale sextoy voor de beginner.

Hoe gebruik je anale kralen?

Wanneer je voor de eerste keer een ervaring hebt met anaal is de kans aanwezig dat dit best pijnlijk is. Zeker als je nog niet precies weet waar je pijngrens ligt en waar je moet beginnen. We leggen je uit wat de meest eenvoudige manier is om anale kralen te gebruiken, maar we kunnen je niet garanderen dat het vanaf het eerste moment een pijnvrije ervaring is.

Bij alle anale sextoys is glijmiddel het belangrijkste hulpmiddel. Omdat de anus geen natuurlijk vocht aanmaakt zoals de vagina dit wel doet kan anaal zonder glijmiddel een pijnlijke oefening zijn. Als je de eerste keer anaal probeert zonder glijmiddel bestaat er de kans dat je het daarna nooit meer probeert. Gelukkig bestaat er speciaal anaal glijmiddel dat dikker is dan normaal glijmiddel en voor anale penetratie ideaal is. Zorg dat je ontspannen bent voor je anal beads inbrengt. Breng voldoende glijmiddel aan op de bovenzijde van de anaal kralen en op de anus. Het speeltje verdeelt de glijmiddel vervolgens over de gehele buitenzijde bij het inbrengen.

Bijna alle anal beads zijn gemaakt van siliconen. Gebruik bij sextoys van siliconen geen glijmiddel op siliconenbasis. Dit kan het materiaal van de kralen namelijk aantasten en ervoor zorgen dat bacteriën zich ophopen in de groeven. Neem bij siliconen sextoys glijmiddel op waterbasis.

Anal beads zijn prachtige seksspeeltjes om je grenzen te leren kennen op anaal gebied. Wanneer je anaal kralen voor het eerst gebruikt, ga dan in een positie liggen die voor jou het meest comfortabel aanvoelt. Laat de anal beads langzaam naar binnen glijden. Hou de kralen ondertussen tegen en bepaal zelf de hoeveelheid kralen die je inbrengt. Hierbij geldt: je kan beter te weinig kralen inbrengen dan in één keer te veel.

Anaal kralen schoonmaken

Het is het meest hygiënisch om al je sextoys voor en na elke sessie grondig te reinigen. Door je toys altijd tweemaal te reinigen heb je veel minder kans om te maken te krijgen met infecties of andere ongemakkelijkheden. Een seksspeeltje trekt vrijwel altijd toch vuiltjes of stofjes aan, zelfs wanneer deze niet voor het oog zichtbaar zijn of afgesloten zijn in een donkere omgeving.

Anal beads zijn bijna altijd gemaakt van siliconen. Er is een grondige manier om je siliconen sextoys schoon te maken. Was je anale kralen goed af met warm water totdat je geen vuil meer ziet. Spuit daarna wat toycleaner op de kralen en laat dit even intrekken. Wrijf je anaal beads goed schoon en droog met een schone doek. Toycleaner is speciaal samengesteld om sextoys schoon te maken en de best mogelijke bescherming te geven. Je kunt toycleaner bij elke anale kralen rechts en onderaan meebestellen.

Anaal kralen kopen

Ben je op zoek naar anaal kralen? Dan zit je goed bij Nooitmeersaai! Je koopt anal beads snel en eenvoudig online. We hebben een ruime hoeveelheid anaal kralen direct op voorraad. Bovendien hebben we een groot aanbod anaal toys om je de beste anale stimulatie te geven.

Bij het bestellen van een sextoy is privacy en discretie essentieel. We behandelen je bestelling met de grootste zorg en hebben oog voor je privacy. Zo komt de naam Nooitmeersaai niet terug op je pakket en op je bankafschrift.

Alle sextoys, inclusief anaal kralen, kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. Wees er zeker van dat het product bij je past.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!