KUISHEIDSGORDEL

Sluit de vagina of penis af met een kuisheidsgordel, een BDSM toy waarmee het gevoel van macht en machteloosheid wordt onderstreept! Bekijk hieronder alle kuisheidsgordels.

Wat is een kuisheidsgordel?

Een kuisheidsgordel is een hulpstuk die de geslachtsdelen afsluit waardoor aanraking, penetratie en erotische stimulatie niet mogelijk is. Vroeger werden kuisheidsgordels ontworpen en gebruikt om vreemdgaan, seksuele verleiding en verkrachtigen te voorkomen. Tegenwoordig is de kuisheidsgordel toegetreden tot het steeds breder wordende spectrum van BDSM speeltjes. De kuisheidsgordel wordt door de onderdanige gedragen om het gevoel van machteloosheid te onderstrepen.

Welke kuisheidsgordels zijn er?

Kuisheidsslip

Een kuisheidsslip oftewel chastity belt is een BDSM sextoy gebaseerd op de normale slip / onderbroek. Ze worden vaak gemaakt van leer of PU leer. Het is een slip met een afsluiting of kleine opening aan de voorzijde. Een leren kuisheidsslip zorgt dat de seksuele verlangens steeds verder toenemen omdat de drager geen toegang heeft tot zijn of haar geslachtsdeel.

Kuisheidsgordel voor vrouwen

Voor vrouwen is er de klassieke kuisheidsslip met een extreem kleine opening voor de vagina. De kuisheidsgordel voor vrouwen wordt vrijwel altijd met sloten vastgemaakt. Omdat de opening aan de voorzijde enorm klein is is penetratie onmogelijk. Door de opening plassen kan nog wel.

Kuisheidsgordel voor mannen

Voor mannen is er de kuisheidsslip met een cockring of riempjes voor de penis. Deze zorgen ervoor dat de erectie niet tot volle wasdom kan komen of zelfs dat de penis permanent in slappe toestand blijft. Zo hebben we kuisheidsgordels voor mannen met aan de voorzijde een kleine ruimte of kooi.

Naast kuisheidsgordels voor mannen hebben we ook een ruim assortiment peniskooien en balzaksplitsers.

Hoe gebruik je een kuisheidsgordel?

Een kuisheidsgordel is een hulpstuk dat vaak zonder onderkleding direct op de huid wordt gedragen. Ze zijn gemaakt om voor langere tijd te dragen, zelfs tijdens slapen en om onder kleding te dragen gedurende de dag.

De meeste kuisheidsgordels hebben een verstelbare riem waardoor het aandoen en bevestigen eenvoudig is. Als je de kuisheidsgordel goed hebt versteld kun je deze vastzetten met een hangslot. De meeste kuisheidsgordel hebben standaard een hangslot die wordt meegeleverd. De dominante van jullie beslist wanneer de BDSM gordel af mag.

Vrijwel elke kuisheidsgordel heeft een kleine opening aan de voorzijde. Deze opening is bedoeld om te kunnen plassen zonder dat het harnas helemaal af moet. De opening is bewust klein gehouden zodat de drager verder niets met zijn of haar geslacht kan.

Een kuisheidsgordel onderhouden

We raden je aan alle BDSM sextoys, waaronder kuisheidsgordels, grondig schoon te maken voor en na elke sessie. Dit is omdat je de levensduur zo lang mogelijk kunt maken. Bovendien is het belangrijk dat de onderdanige een schone gordel draagt om irritatie te voorkomen. Het geslachtsdeel is gevoelig en kwetsbaar en hier komen veel zenuwuiteinden samen.

Kuisheidsslips zijn meestal gemaakt van leer of PU leer. Dit zijn materialen die je op een specifieke manier moet schoonmaken. Leer en PU leer verliezen snel hun soepelheid als je deze materialen langdurig blootstelt aan water en zeep. Maak het oppervlak van de kuisheidsgordel schoon met een doek gedrenkt in antibacteriële zeep en water. Dit is de meest grondige manier om bacteriën, lichaamsstoffen en ander vuil te verwijderen. Laat leren toys zo lang mogelijk aan de lucht drogen.

Het is verstandig het kuisheidsharnas op een droge en donkere plaats op te bergen. Leer raakt in zonlicht namelijk gemakkelijk verweerd.

Een kuisheidsgordel kopen

Zoek je een kuisheidsgordel / chastity belt voor jullie spannende avondje BDSM? Een kuisheidsgordel kopen doe je snel en eenvoudig online bij Nooitmeersaai! Ook vind je bij ons een groot aantal andere BDSM artikelen waarmee je een fantastische avond met machtsverhouding kunt beleven met je partner, dom of sub.

Wanneer je een kuisheidsgordel of andere BDSM toy hebt gekocht is het belangrijk dat deze anoniem en discreet bij jou wordt bezorgd. We versturen je bestelling in een neutrale doos zonder opdruk. We vermelden de naam Business-today in plaats van Nooitmeersaai op het verzendetiket en op je bankafschrift.

Let op! Alle sextoys waaronder kuisheidsgordels kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald op basis van hygiënevoorschriften. We proberen je te helpen de juiste keuze te maken door je de meest volledige informatie te verschaffen bij elk product.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!