MASSAGEOLIE VOOR KOPPELS

Geeft je partner een intieme massage of word zelf heerlijk gemasseerd. Erotische massageolie geeft jullie een opwindend en ontspannend gevoel.

Wat is massageolie voor koppels?

Erotische massageolie is een olie met een heerlijke geur die zeer makkelijk over jouw huid of die van je partner glijdt. Erotische massage wordt steeds populairder omdat jullie een opwindend voorspel beleven, dichter bij elkaar komen door intieme aanrakingen en omringd worden door spannende erotische geuren. Fabrikanten hebben hierop ingespeeld door erotische massage van de Thaise massagesalon naar de slaapkamer te brengen met eenvoudig te gebruiken massageolie, massagekaarsen en massagekits met zeer diverse geuren.

Je partner masseren

In een druk leven kan het voorkomen dat je je partner onbewust vergeet aandacht te geven. Juist dan kan het enorm belangrijk zijn om tijd vrij te maken en weer lichamelijk contact te maken. Je partner masseren of gemasseerd worden door je partner kan ervoor zorgen dat er veel positieve energie vrijkomt en je relatie goed doen.

Soorten massageolie voor koppels

In de erotische massage hebben we grofweg drie categorieën: massageolie, massagekaarsen en massagekits. Je kunt erotische massageolie bij ons vinden met allerlei geuren als vanille, kokosnoot, aloë vera en mango. Het is belangrijk goed te communiceren welke geur jij en je partner het lekkerst vinden. Weten jullie dit niet, dan raden we je aan een paar kleinverpakkingen van 30 ml te nemen zodat je kunt experimenteren.

In ons assortiment vind je een aantal 2-in-1 massageoliën. Deze kunnen na jullie spannende massage direct als glijmiddel worden gebruikt. 2-in-1 massageolie wordt gemaakt op waterbasis en is geschikt in combinatie met elk seksspeeltje ongeacht het materiaal.

Massagemelk is een alternatief voor massageolie. Het droogt iets sneller op dan normale massageolie en heeft een kalmerend effect bij aanraking. Massagemelk is ideaal voor korte massages en is zijdezacht, ook voor een minder gehydrateerde huid.

Erotische massageolie kopen voor je vriend of vriendin

Zoek je een heerlijke intieme massageolie? Dan moet je bij Nooitmeersaai zijn! We hebben een ruim aanbod sensuele massageolie voor een spannend voorspel. Naast erotische massageolie hebben we ook erotische cadeaus en sex spellen om je partner te verrassen.

Alle massagemiddelen kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiëne. Wees er daarom zeker van dat het product dat je bestelt de juiste is.

Heb je een erotische massageolie besteld? Dan zorgen wij dat je pakket discreet en vertrouwelijk bij je wordt bezorgd. We versturen de massage olie in een neutrale doos zonder opdruk, vermelden onze naam niet op je bankafschrift en het verzendetiket en laten je pakketje niet bij de buren bezorgen.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!