TEPELKLEMMEN

Geniet van sextoys die in jouw tepels of die van je partner knijpen! Tepelklemmen zijn een perfecte aanvulling voor koppels, omdat de tepels extreem gevoelig worden. Door tepelklemmen te gebruiken kan de één zich dominant en de ander onderdanig voelen. Bekijk hieronder onze tepelklemmen.

Wat zijn tepelklemmen?

Tepelklemmen zijn spannende speeltjes speciaal gemaakt voor tepel stimulatie. Tepelklemmen zijn er in alle soorten en maten, metalen tepelklemmen worden het meest gebruikt. De druk die de verstelbare tepelklemmen veroorzaken, zorgen voor pijnscheuten aan de zenuwuiteinden die al gevoelig zijn. Tepelklemmen verminderen de bloedtoevoer naar de tepels en maken tepels ontzettend gevoelig. Voor velen is dit intense gevoel een kinky pleasure. Als jij of je partner wel van een beetje pijn en extra genot houden tijdens jullie spannende erotische avonturen, zijn tepelklemmen een perfecte aanvulling.

Hoe gebruik je tepelklemmen?

Zorg ervoor dat de tepels hard zijn voor je tepelklemmen gebruikt. Plaats het knijpgedeelte van de tepelklemmen zo dicht mogelijk tegen de borst. Als je de tepelklemmen te dicht bij het uiteinde van je tepel plaatst, bestaat er een risico dat deze afschieten met pijnlijke gevolgen. Door de tepelklemmen tegen je tepelhof (het gekleurde gedeelte om de tepel) te plaatsen kan je de top van de tepel waarschijnlijk nog bereiken.

Verstelbare tepelklemmen

De eerste keer dat je tepelklemmen gaat bevestigen kan het pijn doen en de tweede keer ook nog. Dit gevoel went en naarmate je tepelklemmen vaker gebruikt zal je dit gevoel juist ervaren als een extra stimulatie in je bdsm avontuur. Tepelklemmen knellen de bloedtoevoer af en daardoor moet je voorzichtig zijn en ze niet te lang dragen. Afhankelijk van de sterkte van de klemmen - dit kan je meestal aanpassen met een draaiknop - is dit maximaal 20 minuten achtereenvolgend. Het bevestigen is vaak niet zo moeilijk, het pijnlijkste moment is het moment dat de tepelklemmen eraf worden gehaald. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren en grenzen, ons assortiment begrijpt dit. Zo kun je dus gaan voor bijvoorbeeld verstelbare tepelklemmen of juist tepel klemmen van metaal met wat extra gewicht.

Na het gebruik van tepelklemmen

De tepels kunnen een tijdje gevoelig blijven naderhand. Je kunt het pijngevoel van je partner verminderen door de tepels zachtjes te masseren of te likken. Wil je de tepels van je partner masseren? Dan kun je erotische massageolie gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de gemasseerde zich meer ontspannen voelt en is een heerlijke manier om liefde te tonen.

Lichte verstelbare tepelklemmen

Vrouwen hebben over het algemeen tepels die groter en meer gevoelig zijn. Vandaar dat mannen vaak de voorkeur geven aan stevige tepelklemmen met goede grip. Voor mensen die het een beetje too much vinden, zijn er natuurlijk ook lichte verstelbare tepelklemmen verkrijgbaar.

Welke soorten tepelklemmen zijn er?

Bij Nooitmeersaai onderscheiden we een paar verschillende soorten tepelklemmen.

  • Tepelklemmen van roestvrij staal (RVS): dit zijn klemmen die je met schroefjes kan aandraaien en zo stevig mogelijk kan maken. Veelal zijn dit ronde klemmen met daarin twee of meer schroeven die je naar elkaar toe draait.

  • Tepelklemmen met een ketting of kraal: meestal zijn dit tepelklemmen die werken als een knijper met daaraan één of meerdere kettingen of kraaltjes. Aan dit soort tepelklemmen kun je een gewichtje hangen.

  • Borstklem: een variant van de tepelklem waarbij niet de tepel wordt afgeklemd, maar de hele borst. Je kunt een borstklem gebruiken in combinatie met tepelklemmen.

Waar moet je op letten bij tepelklemmen?

Dit is natuurlijk subjectief: wat jij fijn vindt hoeft een ander niet fijn te vinden. Hieronder geven we je een paar aandachtspunten wanneer je tepelklemmen gaat kopen.

  • De verstelbaarheid van de tepelklem. Als een tepelklem niet verstelbaar is, heb je maar één stand en dan moet je hopen dat dit de juiste stand is. De meeste tepelklemmen hebben een draaiknop waarmee je de klem kunt verstellen.

  • De coating om het klemgedeelte. Meestal zijn tepelklemmen gemaakt van roestvrij staal. De bekjes zijn vaak van plastic coating, dat de kans op huidbeschadiging of huidirritatie vermindert. Je kunt kiezen voor klemmen zonder plastic coating. Dit is op eigen risico.

  • Een metalen ketting aan je tepelklemmen. Een aantal tepelklemmen in ons assortiment bevat één of meer stalen kettingen tussen de klemmen en in sommige gevallen zelfs een derde klem voor de clitoris of een cockring. Dit zit allemaal aan elkaar verbonden met een stalen ketting. Je kunt er zelfs voor kiezen extra gewicht aan de ketting uiteinden te hangen.

  • De breedte van de knijpers. Als de bekjes breder zijn wordt de druk meer verdeeld over de tepel en zul je over het algemeen minder intense pijn over een groter oppervlak voelen. Is het bekje zeer klein, wordt de pijn heel intens op een klein oppervlak.

Tepelklemmen kopen

Je kunt tepelklemmen en alle andere BDSM artikelen kopen bij Nooitmeersaai. We hebben een ruim assortiment om een geweldige erotische avond mogelijk te maken. Bij alle erotische artikelen is anonimiteit en discretie enorm belangrijk. Onze medewerkers zorgen er altijd voor dat je bestelling discreet wordt behandeld. We vermelden een neutrale naam op de doos en op je bankrekening.

Naast een groot aanbod tepelklemmen hebben wij ook diverse vibrators, BDSM pakketten en een uitgebreide drogisterij.

Let op! Alle sextoys, waaronder tepelklemmen, kunnen niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. Zorg ervoor dat de tepelklemmen bij jou of je partner passen en dat je er 100% zeker van bent. Lees het artikel goed door.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!