ALLE KLASSIEKE VIBRATORS

Zoek je een eerste vibrator of is je huidige vibrator kapot? Met een klassieke vibrator zit je nooit mis. Je kunt de klassieke vibrator gebruiken voor vaginale penetratie en clitorisstimulatie. Bekijk hieronder ons aanbod.

Wat is een klassieke vibrator?

Een klassieke vibrator of standaard vibrator is een trillende sextoy die je kunt gebruiken voor stimulatie van de vagina en clitoris. Een klassieke vibrator heeft een eenvoudig design zonder extra toevoegingen. Ze zijn langwerpig en hebben meestal een rechte vorm. Aan het uiteinde kunnen klassieke vibrators een lichte kromming hebben om de gevoelige plekjes goed te kunnen bereiken. Klassieke vibrators bevatten een motortje met één of meer trilstanden. Ze kunnen gemaakt zijn van materialen als ABS (plastic) of siliconen.

Enkele klassieke vibrators hebben een iets gebogen schacht of kop. Deze kunnen ook dienen als G-spot vibrator. Dit is een plekje ongeveer 3 tot 5 cm diep in de vagina, aan de bovenzijde. De G-spot is een gevoelige plek die bij stimulans voor enorme opwinding kan zorgen.

Voor wie is een klassieke vibrator?

De klassieke vibrator is een sextoy bedoeld voor de vagina, dus voor vrouwen. Het maakt niet uit of je ervaren bent met seksspeeltjes of dat je net een eerste vibrator koopt. Klassieke vibrators zijn eenvoudig in gebruik en hebben geen extra opties. Hierdoor is de standaard vibrator een veilige keuze en geschikt voor beginners. Omdat ze wat eenvoudiger zijn dan alternatieve vibrators zijn ze meestal iets goedkoper.

Hoe gebruik je een klassieke vibrator?

Een klassieke vibrator waarbij de grootte kan verschillen. Als je begint met een vibrator is het verstandig hier uitgebreid de tijd voor te nemen. Zo kun je goed experimenteren met de trilstanden en de positie aannemen waarbij jij je vibrator op de lekkerste manier de vagina inbrengt. Hierbij is het belangrijk dat je ontspannen bent en ervoor zorgt dat er niet zomaar iemand binnen kan komen lopen.

Het is eenvoudig om een klassieke vibrator te hanteren. Je zet ‘m aan met een drukknop of draaiknop die je vrijwel altijd aan de onderzijde zult vinden. De vibrators zijn bruikbaar voor vaginale penetratie en stimulatie van de clitoris. Gebruik je standaard vibrator niet voor anale penetratie: er is een risico dat de vibrator in de anus kan schieten. Anale vibrators hebben een brede onderzijde om dit te voorkomen. 

Door wat glijmiddel aan te brengen op de top van je vibrator en op de vagina kun je het comfort verbeteren. Is je klassieke vibrator gemaakt van siliconen, gebruik dan geen glijmiddel op siliconenbasis. Dit kan je vibrator beschadigen en poreus maken. Bij siliconen sextoys raden we je glijmiddel op waterbasis aan. 

Een klassieke vibrator onderhouden

Het onderhoud van een klassieke vibrator is afhankelijk van het materiaal waar deze van gemaakt is. Hygiëne is essentieel, want de vagina is een enorm kwetsbaar onderdeel van het vrouwelijk lichaam. Zorg ervoor dat je je vibrator altijd voor en na de masturbatie schoonmaakt om te voorkomen dat je last van irritaties krijgt door je sextoy. 

Vrijwel elke klassieke vibrator is gemaakt van siliconen, TPR (rubber) of ABS (plastic). Je kunt deze schoonmaken door ze onder warm water te houden met ongeparfumeerde zeep totdat je geen vuil of lichaamsstoffen meer ziet. Spuit daarna wat toycleaner op het speeltje en wrijf dit uit over de gehele buitenkant. Laat dit even intrekken en maak ‘m daarna schoon en droog met een schoon doekje. Toycleaner is een vloeibaar schoonmaakmiddel, speciaal gemaakt voor het onderhoud van sextoys.

Een klassieke vibrator kopen

Een klassieke vibrator is ideaal als eerste vibrator! Een klassieke vibrator kopen, dat doe je snel en eenvoudig online bij Nooitmeersaai. Zoek je een vibrator met wat extra opties? Dan kun je kijken voor een tarzan. Met een tarzan vibrator penetreer je niet alleen vaginaal maar stimuleer je tegelijkertijd ook je clitoris. Een andere spannende optie is een luchtdrukvibrator waarmee je jezelf verwent met pulsaties die je clitoris stimuleren.

We verzenden je pakket zeer discreet en zorgen ervoor dat je persoonlijke informatie niet wordt gedeeld met derden. De afzender komt niet op je verzendetiket en op je bankafschrift te staan en je pakket wordt verzonden in een neutrale doos.

Let op! Vibrators kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften van de gezondheidsinspectie. We proberen hier rekening mee te houden door je de meest complete informatie te geven zodat de kans klein is dat je het verkeerde product bestelt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!