MASSAGEOLIËN

Begin ontspannen aan een vrijpartij met een erotische massage. Erotische massage versterkt de intimiteit en is een heerlijke manier om liefde te tonen. Massageolie zorgt ervoor dat de spieren losser worden en dat de gemasseerde zich meer ontspannen voelt. In tegenstelling tot een normale massage worden bij erotische massage ook de intieme zones behandeld.

Wat is erotische massageolie?

Erotische massageolie is een olie de heel makkelijk over de huid van jou of je partner glijdt. De spieren van de gemasseerde worden losser en en door de massage waar ook de intieme delen worden meegenomen, geeft dit een bijzonder opwindend voorspel. Erotische massageolie heeft een verzorgende werking en een spannende erotische geur.

Soorten erotische massageolie

Naast massagekaarsen en massagekits vind je bij Nooitmeersaai diverse soorten massageolie. Wij hebben massageolie in allerlei geuren als rozen, vanille, perzik en lavendel.

In ons assortiment vind je een aantal massageoliën die als glijmiddel kunnen worden gebruikt. Deze massage / glijmiddelen zijn te gebruiken voor penetratie, worden gemaakt op waterbasis en kunnen gebruikt worden met elke sextoy. Als een massageolie ook dient als glijmiddel staat dit aangegeven in de titel van het product.

Ook hebben wij massagemelk te koop. Dit is ideaal voor korte erotische massages. Massagemelk is droger dan normale massageolie en droogt sneller op. Massage melk is geschikt voor elk huidtype en heeft een kalmerend effect bij aanraking.

Voor wie is erotische massageolie?

Erotische massageolie is bedoeld voor koppels die elkaar een spannende en ontspannende massage willen geven. Massage voor koppels is een schitterende ervaring die je zeker eens meegemaakt moet hebben. Bovendien is massageolie goed voor de huid. De opwinding zal ontzettend groot zijn als je na de erotische massage een spannende vrijpartij begint.

Erotische massageolie van topmerken

Bij Nooitmeersaai vind je massageolie in allerlei smaken, als aardbei, vanille, kers, aloë vera en ananas van topmerken!

Shunga is het bekendste merk in de erotische massage en wordt vrijwel elk jaar onderscheiden met meerdere awards. Shunga staat bekend om hun ruime assortiment en hoogwaardige designs. Van Shunga vind je luxe massageolie in flessen van 240 ml.

Kama Sutra is een luxe massagemerk en staat bekend om hun prachtige massagekits in allerlei geuren, als kokosnoot, mango en vanille. Deze massage kits zitten in een luxe reisverpakking zodat je ze overal mee naartoe kunt nemen.

Durex is het bekendste merk voor condooms, maar wist je dat Durex ook massageoliën verkoopt? We hebben intense oliën met aloë vera, guarana en een sensuele variant. Je kunt de Durex massageoliën ook voor oraal gebruiken.

Erotische massageolie kopen

Massageolie voor erotiek koop je bij Nooitmeersaai! We hebben een groot aanbod erotische massageolie van topmerken in diverse geuren en kleuren. Massageolie wordt steeds populairder en steeds vaker online verkocht. Anonimiteit en discretie is zeer belangrijk bij alle producten die met seks te maken hebben. We zorgen ervoor dat je bestelling discreet wordt verpakt en verzonden en vermelden een neutrale naam op de doos en op je bankafschrift.

Bij ons kun je terecht voor alle massagekaarsen, massagekits en andere seksproducten zoals glijmiddelen. We verkopen alleen massageoliën van de beste merken, zoals Shunga, Fifty Shades of Grey, Eros en Kama Sutra.

Let op! Alle massagemiddelen kunnen niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. Zorg er dus voor dat het product bij je past. Lees de beschrijving en specificaties van het artikel goed door voor je een aankoop doet.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!