VOORBIND DILDO'S

Geniet van spannende penetratie met een voorbinddildo of ook wel genoemd strap-on, een sextoy met een dildo die je op een harnas draagt! Bekijk hieronder ons assortiment.

Wat is een voorbinddildo?

Een voorbinddildo wordt ook een strap-on genoemd en is een sextoy die uit twee delen bestaat: een dildo en een harnas. Je draagt een harnas om de heupen of om de taille. Je plaatst de dildo aan het harnas met behulp van een zuignap of bandjes. Je kunt een voorbinddildo herkennen aan de zuignap aan de onderkant en de brede voet.

Voor wie is een voorbinddildo?

Een voorbinddildo is het meest populair bij lesbische koppels, maar ze zijn niet alleen voor vrouwen geschikt. Voorbinddildo’s zijn ook bij heteroseksuele en bi koppels populair.

De klassieke voorbinddildo is een normale dildo met een zuignap die je op een harnas plaatst. Deze wordt vaak gebruikt voor vrouw-op-vrouw. Veel lesbische vrouwen missen soms het gevoel gepenetreerd te worden. Echte seks kan met een voorbinddildo worden nagebootst zonder dat er een man aan te pas komt. Het is niet hetzelfde gevoel als echte seks met een man, maar gewoon al het gevoel dat je gepenetreerd wordt voegt al wat toe aan jullie vrijpartij.

Bij sommige vrouwen is er de wens om de rollen eens om te draaien en de man te nemen. Wanneer je een voorbinddildo gebruikt om als vrouw de man anaal te penetreren, wordt dit pegging genoemd. Dit is een steeds populairder wordende seksuele activiteit, omdat het in veel gevallen de prostaat stimuleert.

Voorbinders worden niet alleen door vrouwen gedragen. Zo zijn er voorbinddildo’s voor de man verkrijgbaar met een holle binnenzijde. Hier kan de man zijn penis in plaatsen. De dildo geeft de man een grotere en dikkere penis en zijn partner een groter gevuld gevoel. Voorbinddildo’s voor mannen worden bijna altijd gebruikt voor vaginale penetratie, maar voor ervaren koppels in de anale seks kan een grotere maat een stimulans zijn voor hun seksleven.

Een voorbinddildo gebruiken

Een voorbinddildo gebruiken is niet zo moeilijk, maar het introduceren bij je partner meestal wel. We raden je aan een voorbinddildo subtiel te brengen aan je partner, zeker wanneer je als vrouw de rollen eens om wil draaien en de man wil penetreren. Als je het eens bent dat je een harnas dildo wilt proberen, kijk dan samen voor een geschikt model: de ander moet het er namelijk wel mee eens zijn!

Een voorbinddildo is een sextoy voor koppels die niet voor het voorspel handig is. Doe eerst het voorspel, breng jullie beiden in de mood en doe pas daarna het harnas om bij jou of je partner. De meeste harnassen zijn eenvoudig aan en af te doen omdat je ze aan de zijkant losser of strakker kunt zetten. Je kunt de tweede keer dezelfde maat aanhouden. Bevestig de dildo met de zuignap of maak ‘m vast met de bandjes.

Zorg er nu voor dat de vagina nat is of de anus is voorbereid voor penetratie met glijmiddel. Voor je je dildo met harnas gaat gebruiken raden we je aan nog een laatste check te doen of de dildo goed vastzit. Ga pas penetreren als het voor jullie allebei goed voelt. Ga je je partner anaal penetreren? Smeer dan anaal glijmiddel op de anus en op de top van de voorbinder. 

Enkele voorbinddildo’s zijn gemaakt van siliconen. Dit is een materiaal dat niet tegen glijmiddel op siliconenbasis kan. Dit kan namelijk je sextoy onherstelbaar beschadigen en poreus maken. Gebruik bij voorbinddildo’s van siliconen altijd glijmiddel op waterbasis.

Een voorbinddildo onderhouden

Onderhoud een voorbinddildo zoals je een vibrator of dildo zou onderhouden. Was de voorbinddildo eerst af onder warm water. Doe wat toycleaner op de harnas dildo en laat dit even intrekken. Wrijf je voorbinder daarna goed schoon en droog met een schoon doekje. Dit is de beste manier om je sextoy schoon te houden en de levensduur te verlengen. Maak je voorbinddildo altijd voor en na elke keer goed schoon. Je kunt toycleaner bij elke voorbind dildo rechts bestellen

Een voorbinddildo kopen

Een voorbinddildo koop je snel online bij Nooitmeersaai! We hebben een ruime hoeveelheid voorbinddildo’s direct op voorraad. Ook andere dildo’s zijn in ons assortiment goed vertegenwoordigd. Daarnaast hebben we een ruim aanbod sextoys voor koppels in ons assortiment waarmee je samen met je partner een boost kan geven aan je seksleven.

Wanneer je een seksartikel koopt is het belangrijk dat dit discreet gebeurt. We behandelen je bestelling met oog voor je privacy. Je pakket wordt in een neutrale doos geleverd, zonder dat de naam van Nooitmeersaai op de doos staat en ook op je bankafschrift zie je onze naam niet terug.

Let op! Alle sextoys, inclusief voorbinddildo’s kunnen vanwege hygiënevoorschriften van de gezondheidsinspectie helaas niet worden geretourneerd. We houden hier rekening mee door bij elk product zo accuraat mogelijke informatie te verschaffen. Wees er helemaal zeker van dat het artikel bij je past en lees goed de beschrijving door.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!