HARNASSEN

BDSM-harnassen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen,ontwerpen.

Variërend van eenvoudige en functionele tot extravagante en kunstzinnige creaties. Het gebruik van harnassen in BDSM-spel vereist altijd duidelijke communicatie, instemming en respect voor de grenzen van alle betrokkenen. Veiligheid staat voorop bij het verkennen van BDSM-activiteiten en het gebruik van bijbehorende accessoires.

De wereld van BDSM-harnassen omvat een breed scala aan kledingstukken.

En accessoires die worden gebruikt binnen de BDSM-cultuur voor erotische en/of fetisjistische doeleinden. Deze harnassen worden vaak gebruikt om bepaalde lichaamsdelen te accentueren, de beweging te beperken of om een gevoel van machtsoverdracht en onderwerping te creëren tussen partners. Hier zijn enkele veelvoorkomende typen BDSM-harnassen:

Borstharnassen: Voor hem of haar deze omvatten meestal riemen en banden die de borstkas omhullen en vaak worden gebruikt om de borsten te benadrukken of vast te binden, afhankelijk van de voorkeur van de betrokkenen.

Rug- en schouderharnassen: Deze harnassen zijn ontworpen om de rug en schouders te accentueren en kunnen variëren van eenvoudige riemen tot meer complexe constructies.

Bondageharnassen: Deze harnassen zijn specifiek ontworpen voor bondage en bevatten vaak meerdere riemen en gespen om de beweging van de drager te beperken.

Lederen harnassen: Lederen harnassen zijn populair vanwege hun duurzaamheid en het gevoel van kracht en dominantie dat ze kunnen uitstralen. Ze worden vaak gebruikt in combinatie met andere BDSM-accessoires.

Harnassen voor geslachtsdelen: Deze harnassen zijn bedoeld om de geslachtsdelen te accentueren of te beperken en kunnen verschillende vormen aannemen, waaronder kuisheidsgordels en genitaliënbinders.

Volledige lichaamsharnassen: Dit zijn complexe harnassen die het hele lichaam omhullen en vaak worden gebruikt voor esthetische doeleinden of als onderdeel van uitgebreide bondage-scenario's.

Het gebruik van BDSM-harnassen vereist altijd een zorgvuldige communicatie en instemming tussen alle betrokken partijen. Veiligheid en respect voor elkaars grenzen zijn van het grootste belang bij het verkennen van deze vormen van seksuele expressie.

 

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!