G-SPOT DILDO'S

De G-spot is één van de gevoeligste plekjes in de vagina. Stimuleer ‘m nu met een G-spot dildo en bereik een spetterend orgasme!

Wat is een G-spot dildo?

Een G-spot dildo is een sextoy die voorgevormd is en vrijwel altijd een gebogen ontwerp heeft om de G-spot, een gevoelig plekje in de vagina, te bereiken. De G-spot is een plekje in de vagina tussen 3 en 5 cm diep aan de bovenzijde. Je kunt de G-spot vinden door met je vingers in de vagina te glijden totdat je een ribbeltje voelt. De G-spot is een plekje die bij massage of aanrakingen voor enorme opwinding kan zorgen bij vrouwen. De G-spot kan voor een orgasme zorgen die als zeer hevig wordt ervaren en die langer aanhoudt dan een clitoraal orgasme.

Een G-spot dildo lijkt in de meeste gevallen helemaal niet op een echte penis. Dit hoeft ook niet, want een G-spot dildo is niet hoofdzakelijk bedoeld voor penetratie. De dildo voor G-spot stimulatie bereikt alleen het gevoelige plekje zelf.

Voor wie is een G-spot dildo?

De G-spot is een plekje in de vagina, dus is een G-spot dildo alleen voor vrouwen. Hierbij maakt het niet uit of je net begint met een sextoy of dat je ervaring hebt. Een G-spot dildo heeft vrijwel altijd een kleiner formaat dan andere dildo’s, simpelweg omdat je niet driekwart van je dildo hoeft in te brengen in je vagina. 

Elke vrouw is anders en reageert anders op stimulatie van de G-spot. Het kan zo zijn dat je je G-spot stimuleren niet spannend vindt of spuitend klaarkomt.

Een G-spot dildo gebruiken

Een G-spot dildo gebruiken is niet al te moeilijk; het wijst zichzelf al. We geven je hieronder een kleine uitleg met wat tips om je ervaring met G-spot stimulatie positief te beïnvloeden.

Voor je begint met de G-spot dildo raden we je aan een ontspannen houding aan te nemen. G-spot dildo’s hebben een voorgevormde kop en schacht en hierdoor is het eenvoudiger om ‘m vast te houden en tegelijk het gevoelige plekje te bereiken. We raden je aan om op je rug te liggen met de benen wijd, maar sommige vrouwen vinden op hun zij beter. Neem de tijd en zorg ervoor dat niemand zomaar binnen kan komen lopen.

De meeste G-spot dildo’s zijn gemaakt van siliconen, glas of PVC. Dit zijn materialen die redelijk goed glijden. Ondanks dit kan een dildo een pijnlijk gevoel geven als de vagina niet nat genoeg is. Hierdoor adviseren we je glijmiddel aan te brengen op de top van de dildo en op je vagina. Als het seksspeeltje is gemaakt van siliconen raden we je af om glijmiddel op siliconenbasis te gebruiken. Dit kan het speeltje beschadigen en poreus maken. Gebruik bij een G-spot dildo van siliconen glijmiddel op waterbasis.

Een G-spot dildo onderhouden

Als je wilt dat je seksspeeltje langer meegaat, dan is onderhoud essentieel. We raden je aan iedere sextoy voor en na elke sessie goed schoon te maken. Dit doe je op de volgende manier:

Spoel de G-spot dildo af onder de kraan totdat je geen lichaamsstoffen en vuil meer ziet. Spuit er daarna wat toycleaner op en laat dit intrekken. Maak de dildo daarna goed schoon met een schone doek of zakdoek. Toycleaner is een vloeibaar schoonmaakmiddel voor erotische producten.

G-spot dildo kopen

Een G-spot dildo is voor de vrouw die haar G-spot wilt stimuleren om heftige orgasmes te krijgen. Het kan een mooie toevoeging zijn voor in je nachtkastje. Je kunt een G-spot dildo snel online bestellen bij Nooitmeersaai. Naast dildo’s voor de stimulatie van je G-spot hebben we bijvoorbeeld ook realistische dildo’s en anaal dildo’s

Privacy is enorm belangrijk bij de aankoop van erotische speeltjes. We zorgen dat je pakket wordt verzonden in een neutrale doos, dat onze naam niet op het verzendetiket komt te staan en dat je bankafschrift een neutrale afzender kent.

Let op! Alle seksspeeltjes kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald n.a.v. hygiënevoorschriften. We proberen hierop in te spelen door bij elk product voldoende informatie te verschaffen.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!