GRAPPIGE CADEAUS

Verras je partner, vriend of vriendin met een grappige sex gift: een erotisch cadeau waar je zeker mee kunt aankomen tijdens een verjaardag of vrijgezellenavond! Bekijk ze hieronder.

Erotische hebbedingetjes

In sommige gevallen hoef je niet het meest complete erotische cadeau te kopen om je partner, vriend of vriendin te verrassen! Met een simpel erotisch hebbedingetje als sex dobbelstenen, een sex flessenopener of een sex kaartspel kun je best aankomen op een verjaardag of vrijgezellenfeest.

Leuk om te krijgen, leuk om te geven

Een erotisch hebbedingetje is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven! We hebben een aantal grappige sex gifts in ons assortiment. Probeer eerst wel in te schatten of de ontvanger de sex gift zal kunnen waarderen.

Welke erotische hebbedingetjes zijn er?

Er zijn een aantal grappige sex cadeaus. We leggen je de meest verkochte hieronder uit.

Sex flessenopener

De erotische flessenopener is bij uitstek een cadeau voor een vrijgezellenfeest. Je kunt de sex flessenopener vinden met een naakte vrouw, naakte man, stijve penis en andere erotische uitingen. De erotische flessenopeners kunnen bierflessen en andere flessen openmaken als een normale flessenopener. De sex flessenopeners bevatten een magneet zodat je ze op de koelkast kunt hangen.

Sex mok

Geef een keramische sex mok aan je vriend of vriendin! Laat hem of haar drinken uit de mok tijdens je vriendenavond of vrijgezellenavond. De sex mokken zijn gemaakt van keramiek: een enorm stevig materiaal gemaakt van gebakken klei. De mokken zien er stijlvol uit en bevatten geen stickers. Je vindt de mokken met een stijve penis als oor en met borsten op de zijkant

Sex dobbelstenen

Geef je seksleven een boost met sex dobbelstenen! Erotische dobbelstenen zijn speciaal gemaakt voor koppels tijdens de zwoele avonden met z’n tweetjes. Bij sommige dobbelstenen geeft de ene dobbelsteen het standje of handeling aan en de ander de plaats van uitvoering! Bij sex dobbelstenen is er enorm veel variatie: sommige dobbelstenen sets hebben drie of meer dobbelstenen om nog meer variatie aan te brengen.

Sex kaartspel

Erotische speelkaarten zijn enorm populair bij koppels. Bij sex kaartspellen heb je veel variatie. Sommige erotische kaartspellen hebben op elke speelkaart een ander standje. Een ander heeft weer spannende opdrachten op elke kaart. Ook vind je een sex kwartetspel dat altijd van pas kan komen. Heeft een van jullie kwartet, dan kunnen jullie het standje uitvoeren dat erop staat!

Fun vibrator

Zoek je een grappige sextoy? Probeer een fun vibrator, een grappig uitziend trillend seksspeeltje dat je heerlijke orgasmes bezorgt! We hebben bijvoorbeeld twee banaan vibrators in geel en roze met 7 vibratiestanden. Je vrouw of vriendin (of jij zelf) kan genieten van de funny vibrator! Het voordeel is dat mensen niet direct de associatie leggen met een sextoy als ze de banaan vibrator zien liggen.

Een grappige sex gift kopen

Een grappige sex gift is leuk om te krijgen, zeker bij een verjaardag of vrijgezellenavond of wanneer je je partner wilt verrassen met een leuk sex cadeau. Je koopt een grappig sex cadeautje direct en eenvoudig online bij Nooitmeersaai. 

Naast erotische sex gifts kun je ook de Nooitmeersaai cadeaubon geven zodat je nooit mis zit. De erotische cadeaubon is te verkrijgen tussen 5 en 200 euro.

Als je een grappige sex gift hebt besteld zorgen wij ervoor dat deze discreet en anoniem bij jou wordt bezorgd. We verzenden je bestelling in een neutrale doos zonder opdruk. Onze naam staat niet als afzender op het verzendetiket. Ook op je bankafschrift wordt geen Nooitmeersaai vermeld maar een neutrale naam.

Let op! Sommige producten kunnen helaas niet worden geretourneerd i.v.m. hygiëne. Hieronder vallen alle sextoys, zoals de fun vibrator. We proberen je te helpen door bij elk product volledige en accurate informatie te geven zodat de kans klein is dat je het verkeerde product bestelt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!