SOFT BONDAGE TOYS

Wil je je seksleven en dat van je partner een nieuwe prikkel geven? Misschien is BDSM wel iets dat al langer in je gedachten rondspookt. Soft bondage toys zijn een ideale eerste stap op weg naar bondage.

Wat verstaan we onder soft bondage?

Wat iedereen onder soft bondage verstaat is niet eenduidig. Wij hebben een selectie gemaakt van BDSM toys waarvan wij vinden dat deze een mooie stap zijn richting het wat ruigere werk. 

De soft bondage toys zijn bijvoorbeeld:

  • Handboeien en enkelboeien met een pluche binnenzijde, de geen huidirritatie geven en prettig zitten;
  • Plumeaus / kietelaars, waarmee je geen pijn kunt doen maar wel een machtsverhouding kunt creëren;
  • Blinddoeken van zacht satijn, die eenvoudig af kunnen en heerlijk zitten;
  • Kleine zweepjes, waarmee je niet mis kan slaan en die niet te snel te hard aankomen bij de ontvanger;
  • Bondagesets en sexspellen met diverse attributen om te experimenteren met BDSM toys.

Soft bondage toys kunnen net zo opwindend en uitdagend zijn als toys voor de wat meer ervaren beoefenaar van BDSM.

Voor wie is soft bondage?

In eerste instantie voor koppels die willen experimenteren met BDSM, maar dit hoeft niet per se. Ook ervaren koppels die toch een spannende avond willen beleven maar niet zo ver willen gaan, zijn bij de soft bondage toys aan het goede adres. Wanneer je eens bondage wil proberen kun je een kort bondagetouw van katoen nemen; goede touwen om knopen te oefenen en uit te vinden wat jij en je partner prettig vinden. 

BDSM tips voor beginners

Starten met BDSM kan een heel opwindende ervaring zijn, mits je je goed voorbereidt en de juiste maatregelen treft om het voor jullie beiden te laten slagen. We geven je hieronder een aantal tips om BDSM te laten smaken naar meer.

De afkorting BDSM

BDSM staat voor bondage, discipline, dominantie en submissie, sadisme en masochisme. Het is een tak binnen de erotiek waarbij je elkaar beperkingen oplegt en er een bepaalde machtsverhouding plaatsvindt. 

Bondage houdt in dat de dominante (de dom) ervoor zorgt dat de onderdanige (de sub) bepaalde handelingen minder of niet meer kan uitvoeren. Denk hierbij aan bondagetouw, waarbij (een deel van) het lichaam wordt vastgebonden, een ball gag waarbij de sub niet meer kan praten en boeien, waarbij de sub bepaalde lichaamsdelen niet meer overal naartoe kan bewegen.

Discipline houdt in dat de onderdanige wordt gestraft. Hierbij is de machtsverhouding enorm belangrijk en dit maakt het erg opwindend. Om de machtsverhouding te onderstrepen gebruikt de dom vaak een paddle, tepelklem of zweep.

Dominantie en submissie is een samenspel tussen twee personen waarbij de een de leiding heeft en de ander de onderdanige is. Hierbij gaat het om gezag en dat ligt altijd bij de dom, wat er ook gebeurt. De sub is degene die gedomineerd wordt en onder controle wordt gehouden. Het spel van dominantie en submissie zit aan regels verbonden die jullie beiden met elkaar afspreken. Regels afspreken is ontzettend belangrijk. Bespreek bijvoorbeeld een stopwoord als het echt niet meer gaat of een bepaald gebaar.

Sadisme staat voor het doelgericht veroorzaken van pijn en masochisme voor het ondergaan van pijn. Samen staat dit voor de afkorting SM (sadomasochisme). Pijn hoeft hierbij niet altijd fysiek te zijn. Je kunt je partner / sub ook mentale pijn geven door te negeren, beledigen of jaloezie op te wekken. Bij SM is het ook ontzettend belangrijk regels en stopwoorden af te spreken.

Grondregels van de BDSM

De meeste mensen beperken zich tot soft BDSM en hoeven niet per se tot het ultieme getest te worden binnen de tak van erotiek die BDSM heet. Hou in het achterhoofd dat soft BDSM is absoluut geen mindere vorm van BDSM is. Je hoeft niet in een harnas te hangen, in een SM kelder vastgebonden zitten of leer te dragen om je in de wereld van BDSM te verdiepen en ermee te experimenteren. Wil je beginnen met BDSM? Dan is het belangrijk om de grondregels altijd in acht te nemen.

Veiligheid: neem geen onverantwoorde risico’s. Bereid je goed voor en denk bij alles na of er risico’s voor jouw gezondheid of die van je partner aan verbonden zitten. Probeer hierop in te spelen. Neem bijvoorbeeld niet direct een volledig leren hoofdmasker als je net start, hou een schaar dichtbij als je aan bondage doet en oefen van tevoren met een zweepje als je deze wil gebruiken.

Met instemming: iedereen die aan BDSM doet moet hiermee instemmen. Er mag nooit iets gebeuren tegen de wil van de tegenspeler. Spreek dan ook duidelijke regels af van tevoren.

Dat gezegd hebbende: als de dom vertelt dat de sub een bepaalde actie moet uitvoeren, wordt de sub geacht dit te doen. Als dit echter tot verwondingen of te veel pijn leidt moet de sub dit met een stopwoord of stopteken kunnen aangeven.

Helder: zorg dat je helder bent. Dit wil zeggen: gebruik geen middelen die je in een roes brengen. Drugs of alcohol kunnen ervoor zorgen dat je minder pijn voelt of een verminderde toerekeningsvatbaarheid hebt. Doe in dit geval niet aan BDSM.

Rustig beginnen

Als je gaat beginnen met BDSM, doe dit dan rustig. Sla niet meteen met een zware zweep op je partner / sub in, want dat kan een directe buzzkill zijn. Zet geleidelijke stapjes en leer op deze manier de grenzen van jou en je partner kennen. Je eerste experiment met BDSM kan beter 5 minuten duren dan een uur. Sluit je sessie met BDSM liefdevol af. Heb je bijvoorbeeld voor de eerste keer aan bondage gedaan? Dan is het fantastisch om hierna erotische massageolie te gebruiken om de gewrichten te masseren en als opwindende afsluiter van de avond (of wellicht als voorspel!).

Soft bondage toys kopen

Alle soft bondage toys koop je snel en eenvoudig online bij Nooitmeersaai. We hebben alle sextoys waarmee je soft BDSM kan beleven direct op voorraad. Bovendien vind je bij ons een groot aantal andere BDSM artikelen waarmee je een geweldige avond vol machtsspelletjes kunt beleven met je partner, dom of sub. Naast een uitgebreid assortiment BDSM hebben we een groot aanbod sextoys voor koppels en een uitgebreide drogisterij

Bij alle seksartikelen is een discrete behandeling uiterst belangrijk. Onze medewerkers behandelen je pakket discreet en met de grootste zorg. Onze bedrijfsnaam komt niet voor op de buitenzijde van je pakket en je zult ‘m ook niet zien op je bankafschrift.

Let op! Alle sextoys, inclusief soft bondage toys, kunnen niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk verplicht i.v.m. hygiënevoorschriften. Wees er daarom helemaal zeker van dat het product bij je past en lees goed de beschrijving van het artikel door.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!