CADEAUS

Verras je partner, vriend of vriendin met een leuk cadeau uit onze webshop! Cadeaus krijgen is leuk en cadeaus geven ook. We hebben de producten die geweldig zijn om te geven of te krijgen in deze categorie gezet. Bekijk leuke pakketten voor je partner, een erotisch spel voor jullie beiden of grappige erotische gadgets.

Sex cadeau voor vrouwen

Zoek je een leuk cadeautje voor je vrouw of vriendin? Bekijk eens de sex kado’s voor haar. Spannende massagekits in diverse geuren, een seksspeeltje of een spel met allerlei hulpstukken? Bij de sex cadeaus voor vrouwen vind je het allemaal.

Sex cadeau voor mannen

Ook voor mannen is een sex kado nooit een slecht idee. Maak je seksleven spannender met een leuke giftbox voor mannen, sextoy, massagekit in diverse geuren of massageolie! Wind je man of vriend op met een fantastisch sex cadeau.

De Nooitmeersaai erotische cadeaubon

Je weet dat je een erotisch cadeau wil bestellen voor je partner of sexbuddy, maar kan geen keuze maken? Met de cadeaubon van Nooitmeersaai sla je nooit de plank mis! Duizend sexproducten in één bon. Kies voor een cadeaubon tussen 5 en 200 euro en verras je partner met een erotisch artikel voor geweldige avonden. Je kunt een persoonlijke boodschap achterlaten.

Sexspellen / dobbelstenen

Wil je je seksleven een nieuwe impuls geven? Dan is een sexspel een goed idee. We hebben complete professionele sets met artikelen uit de BDSM, leuke kaartspellen met commando’s en opdrachten en zelfs een erotisch schaakspel

Ook hebben we sex dobbelstenen. Gooi de dobbelstenen en voer uit wat je gooit! Op de ene kan je bijvoorbeeld standjes vinden en op de andere een kamer in je huis. Sex dobbelstenen hebben we in een aantal luxe verpakte sets van Fifty Shades of Grey en Loverspremium.

Erotische gadgets

Leuke cadeautjes voor een verjaardag of vrijgezellenavond. Dat zijn de leuke gadgets die je bij ons kunt vinden. Neem bijvoorbeeld een keramische mok met een penis of borsten, een opblaaspop van een man of vrouw, of een penis die uit een pindablikje schiet! De keus is enorm. Zie het als leuke hebbedingetjes voor mensen die wel van een lolletje houden.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!