DUBBELE DILDO'S

Plezier voor twee gaten tegelijk, daar zorgt een dubbele dildo voor! Je kunt een dubbele dildo samen met je partner gebruiken of voor dubbele penetratie. Bekijk hieronder het assortiment.

Wat is een dubbele dildo?

Een dubbele dildo is een seksspeeltje dat meestal door lesbische koppels gebruikt wordt om twee personen tegelijk te penetreren. De double dildo heeft aan beide kanten namelijk een eikel, waardoor je de dubbele dildo aan twee zijden kunt inbrengen. Bovendien kun je kiezen voor dubbele penetratie: de dubbele dildo is namelijk in veel gevallen buigzaam. Een dubbele dildo is prima voor anale penetratie en wordt dus ook door homoseksuele en heteroseksuele koppels gebruikt.

Een dubbele dildo is bijna altijd 30 centimeter of langer, zodat er voldoende ruimte is dat de dildo kan worden gebogen als een rookworst. Ze zijn vrijwel altijd gemaakt van PVC of siliconen: buigzame materialen die na gebruik weer naar een rechte houding zullen teruggaan.

Voor wie is een dubbele dildo?

Een dubbele dildo is een sextoy die door koppels wordt gebruikt, maar als je wel eens dubbel gepenetreerd wilt worden kun je ‘m alleen gebruiken. Je hoeft niet ervaren te zijn en alle seksspeeltjes wel eens getest te hebben om een dubbele dildo uit te proberen. In sommige gevallen heeft een dubbele dildo een iets grotere eikel aan de ene kant en een kleinere aan de andere kant. In dit geval kun je een dubbele dildo gebruiken om te oefenen met verschillende groottes. Het smallere gedeelte is van origine bedoeld voor anaal maar tegenwoordig gebruiken vrouwen (en mannen) beide zijden.

Een dubbele dildo gebruiken

Een dubbele dildo is een sextoy voor koppels of individuen waarbij de grootte kan variëren. We geven je hieronder een kleine uitleg hoe je het best een double dildo kan gebruiken.

In veel gevallen is een dubbele dildo een sextoy voor koppels. Als dit ook voor jou / jullie van toepassing is, spreek dan van tevoren met elkaar af welke je kiest. Wanneer de één een grotere of kleinere wil proberen dan de ander heeft dit een negatief effect wanneer je ‘m gaat gebruiken. Wanneer je voor de eerste keer een dubbele dildo gebruikt is het verstandig om hier rustig de tijd voor te nemen. Je kunt dan goed experimenteren met penetratie, of dit nu vaginaal of anaal is en indien nodig communiceren met je partner wat hij / zij ervan vindt. 

Voor je begint raden we je aan een ontspannen houding aan te nemen. Bij koppels is dit vaak met de geslachtsdelen of anus naar elkaar toe. Zorg ervoor dat niemand zomaar binnen kan lopen als je bezig bent. De meeste dubbele dildo’s zijn gemaakt van ftalaatvrij PVC of van siliconen en dit zijn materialen die redelijk goed glijden. Desondanks kan een dildo een pijnlijk gevoel geven wanneer de lichaamsopening niet nat genoeg is of als je ‘m anaal gebruikt. Afhankelijk van de grootte raden we je aan glijmiddel te gebruiken aan beide zijden.

Is je dubbele dildo gemaakt van siliconen? Dan raden we je af om deze te combineren met glijmiddel op siliconenbasis. Dit kan het speeltje onherstelbaar beschadigen en poreus maken. Gebruik bij een dubbele dildo van siliconen glijmiddel op waterbasis.

Een dubbele dildo onderhouden

Zoals bij elke sextoy is onderhoud essentieel. Niet alleen voor je eigen gezondheid, maar ook voor de levensduur van je seksspeeltje. We raden je aan iedere sextoy voor en na elke keer goed te reinigen. Dit komt omdat elk speeltje toch vuiltjes kan oppikken, zelfs wanneer deze is opgeborgen in een donkere afgesloten omgeving.

Producten die gemaakt zijn van siliconen of PVC kun je schoonmaken met water en ongeparfumeerde zeep. Wanneer je geen lichaamsstoffen en vuil meer ziet kun je toycleaner gebruiken. Spuit wat toycleaner op je dubbele dildo en laat dit even intrekken. Wrijf de sextoy daarna goed droog en schoon met een schone doek of zakdoek. Toycleaner is een middeltje om erotische producten schoon te maken.

Een dubbele dildo kopen

Een dubbele dildo is een prachtige sextoy voor koppels. Je kunt een dubbele dildo snel online kopen bij Nooitmeersaai! We hebben een ruime hoeveelheid direct op voorraad. Ook hebben we een groot aanbod andere dildo’s

Als je een erotisch product koopt is het belangrijk dat alles zeer discreet verloopt. We zorgen ervoor dat je niet aan het pakket kunt zien van waar het afkomstig is. Onze naam komt niet terug op je bankafschrift.

Let op! Vanwege hygiënevoorschriften van de gezondheidsinspectie kunnen alle erotische producten, waaronder dus dubbele dildo’s, helaas niet worden geretourneerd. We proberen ervoor te zorgen dat je niet snel het verkeerde product bestelt door bij elk product volledige informatie te geven.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!