VOOR HEM

Bij een seksspeeltje wordt al snel de associatie gelegd met vrouwen. Echter zijn sextoys voor mannen tegenwoordig heel normaal! Deze mannen speeltjes kunnen je seksleven alleen of met partner verbeteren. Kijk gerust rond.

Sextoys voor mannen

Als je aan een sextoy voor mannen denkt, zal waarschijnlijk een cockring of een anaal toy het eerst boven komen. Het aanbod voor mannen is de laatste tijd enorm uitgebreid. Waar je vroeger alleen luid hoorbare vibrators en dildo’s had, is er nu keus te over. Bekijk bijvoorbeeld eens onze masturbators of penispompen!

Welke soorten sextoys voor mannen?

Voor mannen is een sextoy steeds normaler, zelfs met een partner. Veel mensen hebben aangegeven dat hun seksleven is verbeterd na de aanschaf van een seksspeeltje! Hieronder leggen we de populairste seksspeeltjes voor je uit.

  • Masturbator: een sextoy met een opening waar je je penis in zet. De openingen kunnen lijken op een vagina, anus of mond. Masturbators zijn gemaakt om het gevoel van seks na te bootsen. Ze kunnen allerlei extra functies hebben als luchtcompressie, een zuigfunctie en meerdere standen voor stootbewegingen.

  • Cockring: een ring die je om je penis, en in sommige gevallen ook om je balzak schuift met het doel om een erectie harder te krijgen en langer vast te houden. Een cockring knelt je penis af waardoor bloed wel naar je penis maar niet weg kan. Cockringen bestaan in alle soorten en maten en hebben soms ook vibraties om je partner te bevredigen bij elke stoot.

  • Anaal toys: sextoys met het doel je anaal te stimuleren. In de anus bevindt zich je prostaat; het stimuleren van de prostaat wordt door veel mannen aangenaam gevonden. In ons assortiment kun je o.a. (vibrerende) buttplugs, cockringen met anaal ei, diverse dildo’s en prostaatvibrators vinden. Keuze genoeg!

  • Penispomp: een cilinder die je om je penis schuift en die je penis vacuüm zuigt. Dit zorgt ervoor dat de bloedvaten in de penis uitzetten en er meer bloed in je penis komt. Een stevige en harde erectie is het gevolg. De meeste penispompen hebben een meetlat aan de zijkant zodat je kunt meten hoe lang je penis wordt.

  • Sexpop: een mannelijke of vrouwelijke pop die je kan gebruiken voor masturbatie of om seks mee te hebben. Ze zijn ervoor gemaakt om een echte partner zoveel mogelijk na te bootsen. Sexpoppen kun je vinden als opblaaspop, maar ook als levensechte pop van siliconen of TPE met een normale lichaamslengte.

  • Penissleeve: een huls die je om je penis doet. Een penissleeve zorgt ervoor dat je penis verdikt of verlengd wordt. In ons assortiment vind je penissleeves van meerdere maten en met patronen op de buitenzijde, die je partner extra zullen bevredigen tijdens de daad.

Sextoys voor mannen onderhouden

Hoe langer je van een sextoy wil genieten, hoe beter je ‘m moet onderhouden. Maak je sextoy voor en na elk gebruik goed schoon. Omdat seksspeeltjes voor mannen zeer divers zijn in omvang, materiaal en gebruik, is het niet mogelijk een eenduidig antwoord te geven. 

Meestal raden we voor het schoonmaken van een sextoy toycleaner aan, die we in ruime hoeveelheid hebben. Lees echter de beschrijving en specificaties door van het artikel door voor ons advies betreft onderhoud.

Bijproducten

Heb je een spannend speeltje op het oog? Meestal ben je er dan nog niet. Bij sommige seksspeeltjes raden we je glijmiddel, toycleaner of batterijen aan. Deze kun je bij het product eenvoudig meebestellen rechts of onderaan.

Als je op zoek bent naar een lustopwekker, dan zit je bij ons goed. We hebben een ruim assortiment lustopwekkers voor mannen in crème / gelvorm en als tabletten, die je meer opwinding en een betere erectie geven.

Geniet, maar doe het wel veilig! In ons assortiment vind je een groot aanbod condooms van topmerken als Durex, Lelo, Control en Manix.

Een sextoy voor mannen kopen

Ben je op zoek naar een sextoy? Alle seksspeeltjes voor mannen koop je bij Nooitmeersaai! Bij ons kun je terecht voor alle sextoys, glijmiddelen, condooms, lustopwekkers en andere sexproducten. Zorg ervoor dat je eerst de beschrijving en specificaties leest voor je een aankoop doet.

Let op! De meeste producten kunnen niet geretourneerd worden als ze uit de verpakking verwijderd zijn. Hiertoe behoren alle sextoys, glijmiddelen, lustopwekkers en crèmes. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. Zorg er dus voor dat je 100% zeker bent dat het product bij je past.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!