ANAAL DILDO'S

Stimuleer de anale zone van jou of je partner met een anale dildo! Spannende anale sextoys die speciaal gemaakt zijn om eenvoudig in te brengen in de anus. Bekijk hieronder het assortiment.

Wat is een anaal dildo?

Een anaal dildo is een anale sextoy waarmee je jezelf of je partner anaal kunt stimuleren. Anaal dildo’s hebben een iets andere vorm dan normale dildo’s, eenvoudigweg omdat ze voor een andere lichaamsopening gemaakt zijn. Vrijwel alle anale speeltjes zijn aan de bovenzijde dunner dan in het midden, zodat het inbrengen van sextoys in de anus soepeler gaat. Een anale dildo kan lijken op een echte penis, soms zelfs met realistische aderen en een eikel, maar ze kunnen ook unieke vormen hebben als anal beads of buttplugs. Anaal dildo’s zijn best divers en het zal de eerste keer misschien lastig voor je zijn om er één uit te kiezen. Daarom hebben we bij vrijwel elk product de afmetingen voor je neergezet. Bovendien bestaan dildo’s voor anaal uit alle kleuren die je maar kan bedenken.

Voor wie is een anaal dildo?

Een anaal dildo is niet specifiek voor één doelgroep geschikt. Anaal dildo’s kunnen voor mannen en vrouwen, en beginners en ervaren, een plezierige ervaring zijn. In de anus komen namelijk veel zenuwuiteinden samen die zorgen voor intense stimulatie. De anus kan op verschillende manieren worden gestimuleerd en het aanraken of penetreren van de kringspier kan je een heerlijk gevoel geven.

Anale seks en anale sextoys zijn niet meer uitsluitend voor homoseksuele mannen, wat in het verleden wel de gedachtegang is geweest. De boeken- en filmreeks Fifty Shades heeft hierin een rol gespeeld door het onderwerp anale seks aan te stippen bij het grote publiek. Tegenwoordig is anale seks een normale toevoeging om het seksleven van koppels te verrijken. Veel mannen vinden het opwindend om de achteringang te gebruiken tijdens de seks en sommigen willen ervaren hoe het is om zelf anaal gestimuleerd te worden. Een anaal dildo helpt hierbij.

Welke soorten anaal dildo’s zijn er?

Een anaal dildo is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. We leggen de populairste soorten hieronder uit.

Anaal dildo

De normale anaal dildo heeft een vorm die het meest lijkt op een echte penis. Anale sextoys zijn meestal iets kleiner en smaller dan normale sextoys. Anaal dildo’s hebben bijna altijd een brede onderzijde, net als buttplugs, zodat ze niet zomaar naar binnen kunnen schieten. Anaal dildo’s zijn gemaakt van materialen als siliconen (licht buigbaar) of glas (niet buigbaar). Bovendien bevatten de meeste anaal dildo’s een handvat aan de onderzijde.

Anaal dildo met taps toelopende vorm

De taps toelopende vorm is veel voorkomend bij anale sextoys. Een taps toelopende vorm betekent een smalle bovenzijde die geleidelijk breder wordt. Hierdoor is deze vorm uitermate handig voor strakke lichaamsopeningen en meestal voor anale penetratie. Je kunt zelf eenvoudig bepalen hoever je kan gaan bij het inbrengen. 

Anaal kralen / anal beads

Anal beads zijn sextoys met kralen, die in veel gevallen in omvang toenemen naarmate je meer kralen hebt ingebracht in de anus. Juist hierdoor zijn anale kralen zeer geschikt voor beginners en voor personen die zich willen voorbereiden op anale seks. Anal beads worden vaak gebruikt wanneer een anaal dildo of buttplug net iets te heftig is.

Buttplug

Een buttplug is een kleine anale sextoy die je gebruikt om je voor te bereiden op anale penetratie. Het is een anaal seksspeeltje met een taps toelopende punt en een platte onderzijde, waardoor deze niet naar binnen kan schieten. Buttplugs hebben vaak een prachtig kristal aan de onderzijde die er opwindend uitzien.

Prostaatvibrator

Een prostaatvibrator is een anaal dildo voor mannen, die door de bijzondere vorm precies de prostaat van de man stimuleert. De prostaat ligt ongeveer 5 cm diep in de anus van de man en is ongeveer 3-4 cm groot. Bij een prostaatvibrator raken de vibraties het perineum van de man. Prostaatvibrators kunnen zeer opwindende plekjes bereiken en de man helpen prostaatvocht af te voeren.

Hoe gebruik je een anaal dildo?

Als je voor de eerste keer aan anale stimulatie gaat doen is de kans aanwezig dat dit best pijnlijk kan zijn. Zeker op het moment dat je nog niet precies weet waar je pijngrens ligt en hoe je moet beginnen met het stimuleren van de anus. We vertellen je de meest eenvoudige manier om een anaal dildo te gebruiken, maar we kunnen je niet garanderen dat dit een pijnvrije ervaring is.

Bij alle anale seksspeeltjes en bij anale penetratie is glijmiddel het meest belangrijke hulpmiddel. Omdat de anus geen natuurlijk vocht aanmaakt kan anale seks zonder glijmiddel pijnlijk zijn. Iets wat je echt nodig hebt is anaal glijmiddel. Dit is een substantie die dikker is dan normaal glijmiddel en soms een licht verdovende werking heeft. Bijna alle anaal dildo’s zijn gemaakt van siliconen. Hierbij geldt dat je geen glijmiddel op siliconenbasis moet gebruiken. Glijmiddel op siliconenbasis kan het materiaal van je anale dildo aantasten en het speeltje poreus maken. Neem bij siliconen sextoys glijmiddel op waterbasis.

Bij anaal geldt dat je niets moet forceren. Is het te pijnlijk om een anale sextoy in te brengen, leg ‘m dan even weg en probeer het later nog eens. Je kunt extra glijmiddel op de anus en op de toy aanbrengen als het inbrengen niet volledig naar wens verloopt. Zorg daarnaast dat je ontspannen bent voor je de anaal dildo inbrengt. 

Een anaal dildo is een prachtig hulpmiddel om je te stimuleren op anaal gebied. Als je voor het eerst een anale dildo gebruikt, neem dan een houding aan die voor jou ontspannen voelt: dit kan o.a. op je zij, op je rug of onderuit liggend met opgetrokken knieën zijn. Voer je nieuwe anale sextoy langzaam in nadat je je goed hebt voorbereid. Ga niet te snel: ram niet de volledige dildo in één keer de anus in.

Een anaal dildo schoonmaken

Wij raden onze klanten altijd aan elke sextoy voor en na elke keer schoon te maken. Door je seksspeeltjes altijd twee keer te reinigen heb je veel minder kans dat je te maken krijgt met infecties of andere irritaties. Een (anale) sextoy trekt bijna altijd vuiltjes en stofjes aan, zelfs wanneer deze in een afgesloten donkere omgeving wordt bewaard.

Anaal dildo’s zijn in de meeste gevallen gemaakt van siliconen. Om siliconen sextoys schoon te maken is er een grondige manier. Was de anaal dildo onder de warme kraan totdat je geen vuil meer ziet. Spuit daarna toycleaner op het speeltje en laat dit een minuutje intrekken. Wrijf de dildo daarna goed droog en schoon met een schone doek. Toycleaner is een hulpmiddel om sextoys schoon te maken en de levensduur te verlengen. Je kunt toycleaner rechts en onder elk seksspeeltje meebestellen.

Een anaal dildo kopen

Bij Nooitmeersaai kun je snel en discreet online een anaal dildo bestellen. We hebben een ruime hoeveelheid anale dildo’s direct op voorraad. Bovendien hebben we een groot assortiment anale sextoys om je de beste anale stimulatie te geven.

We weten hoe belangrijk het is om je pakketje discreet en met oog voor privacy te leveren, zeker bij erotische artikelen. Aan de buitenzijde van je pakket is niet te zien dat het een anale sextoy is. Ook komt de naam Nooitmeersaai niet op je bankafschrift te staan.

Let op! Een anaal dildo kan helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!