LUSTOPWEKKERS

Iedereen heeft wel eens geen zin, voelt zich te moe of heeft weinig tijd. Dan is je libido niet op zijn of haar hoogst. Lustopwekkers zorgen ervoor dat je weer zin krijgt in seks. Probeer een lustopwekker uit ons brede assortiment en verbeter je seksleven. We hebben libido verhogende middelen voor mannen en vrouwen.

Wat zijn lustopwekkende middelen?

Lustopwekkende middelen worden ook libido verhogende middelen en afrodisiaca genoemd. Dit is een verzamelnaam voor middelen die je meer zin in seks geven. Je libido verhogen kan met verschillende producten. Dit kan bijvoorbeeld met crèmes, gel of tabletten. Lustopwekkers kunnen diverse geuren en smaken hebben, als aardbei, framboos, munt en chocolade.

Voor wie zijn lustopwekkende middelen?

Lustopwekkers zijn niet alleen maar erectiepillen en libidocapsules voor vrouwen. Tegenwoordig zijn libidoverhogende middelen in allerlei vormen en maten verkrijgbaar. Bekijk bijvoorbeeld eens de stimulerende aardbei body gel en de Libidogold erectiecrème. Lustopwekkers zijn dus voor iedereen geschikt: man en vrouw en jong en oud. 

De werking van de producten kan voor iedereen verschillend zijn. De een reageert beter op een afrodisiacum dan de ander. Hetzelfde geldt voor de bijwerkingen. Over het algemeen zou je geen last van bijwerkingen moeten krijgen. Lees de bijsluiter en raadpleeg een arts als je klachten krijgt. 

Veelgestelde vragen over lustopwekkers

We krijgen wel eens klanten die vragen hebben over libidoverhogende middelen. Hieronder leggen we je enkele uit en we proberen je het beste antwoord te geven.

Welke lustopwekkende ingrediënten bevat mijn libidoverhogende middel?

Dat is per product verschillend. Van een aantal stoffen is het bekend dat deze lustopwekkend werken. Dit zijn bijvoorbeeld chocolade, alcohol, vanille, meloen en ginseng. Je zult gels en crèmes tegenkomen die deze ingrediënten of smaken bevatten. Lees de beschrijving en specificaties goed door voor je een aankoop doet.

Werken lustopwekkers bij mij?

Elk lichaam reageert anders op de stimulerende stofjes. Bij de een zijn sprays meer gewild en effectief en bij de ander werken pillen of capsules meer. Wij kunnen geen eenduidig antwoord geven of de lustopwekker die jij gebruikt ook daadwerkelijk werkt of dat dit een placebo-effect is. Wij raden je aan verschillende producten uit te proberen.

Hebben lustopwekkers bijwerkingen?

Dit kan inderdaad zo zijn. Er kunnen stofjes in de producten zitten waar je niet tegen kunt. Lees goed de beschrijving en specificaties door voor je een lustopwekker kiest. Je zou geen last van bijwerkingen moeten krijgen, maar mocht dit toch gebeuren? Neem dan contact op met je huisarts.

Lustopwekkers kopen

Lustopwekkers zijn producten die steeds meer online verkocht worden. Anonimiteit en discretie is zeer belangrijk bij libidoverhogende middelen. Nooitmeersaai verpakt en verzendt je pakketje uiterst discreet en zorgt ervoor dat ook op je bankafschrift een neutrale naam staat.

Let op! Lustopwekkers kunnen niet geretourneerd worden. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. Zorg dat je 100% zeker bent dat het product bij je past voor je een aankoop doet.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!