OPEN KRUIS LINGERIE

Wil je je partner verleiden? Met een open kruis string of tanga maak je jezelf net iets sexyer. Bekijk ze hieronder!

Wat is een open kruis string?

Een open kruis string is erotisch ondergoed, maar dan zonder kruis! De open kruis tanga’s zijn open aan de voorzijde en zijn dus geschikt voor heerlijke seks zonder dat je ‘m hoeft uit te trekken. De open kruis strings zijn geschikt voor dames en ze zijn allemaal one-size. Alle vrouwen van maat 34 tot 40 kunnen de kruisloze slip dragen.

Wanneer draag je een open kruis slip?

Je draagt ondergoed zonder kruis als je je bedpartner wilt verleiden. Bovendien kun je open strings uitstekend combineren met een lingerieset, push-up BH of jarretels. De string is open aan de onderkant waardoor je vagina toegankelijk is voor je partner. Hoe opwindend is het om je broek of jurkje uit te doen en dat je partner dan een kruisloze slip ziet? Alleen al de blik zegt genoeg!

Welke soorten open kruis lingerie zijn er?

Zoals bij normale erotische lingerie zijn er ook bij kruisloze lingerie veel verschillende soorten. Hieronder leggen we je er een paar uit.

Open tanga / open G-string

De open tanga is de meest voorkomende kruisloze slip. De open G-string vind je bij ons in drie kleuren met allerlei prachtige patronen, strikjes, ruches en doorzichtige stoffen. In ons assortiment heb je keus zat! Een open slip koop je bij Nooitmeersaai al vanaf €10,95.

Vlinder string

De vlinder string is een veel geziene variant. Dit komt omdat de vorm van de vleugels van de vlinder past in combinatie met een string! In ons assortiment vind je veel soorten open vlinder strings met prachtige details. Door een vlinder string te combineren met een open kruis verkrijg je een opwindende look en een luxe uitstraling.

Parelstring

Een parelstring is een variant van de open string waarbij aan de voorzijde een ketting met parels zit. De parels zitten vlak voor je vagina. Een string met parels ziet er sexy uit en de parels voelen heerlijk aan tijdens het dragen. Je partner kan de parels opzij schuiven en je penetreren terwijl je de parelstring draagt.

Kruisloze lingerie schoonmaken

Het schoonmaken van open lingerie is eenvoudig. Je kunt ze in de wasmachine wassen op het synthetische wasprogramma. Was de open kruis lingerie niet boven 40 graden. Als je de lingerie wilt strijken raden we je aan de strijkbout niet te warm te zetten.

Een open kruis string kopen

Zoek je opwindende lingerie? Een erotische open kruis string koop je direct uit voorraad bij Nooitmeersaai! Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, maten en soorten. Naast kruisloze lingerie hebben we ook andere lingerie zoals strings en lingerie voor mannen in ruime mate verkrijgbaar.

Als je een prachtige dames string met open kruis hebt gekocht zorgen we ervoor dat deze zo discreet mogelijk bij jou wordt bezorgd. We verzenden je bestelling in een effen doos zonder opdruk en vermelden onze naam niet op het verzendetiket en je bankafschrift. Je kunt het pakket bij een PostNL afhaalpunt laten afleveren. We geven je altijd een track & trace code.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!