ALLE LEREN COCKRINGEN

Leren penisringen verbeteren niet alleen je erectie, ze zien er ook waanzinnig opwindend uit tijdens het dragen! We hebben leren cockringen in alle soorten en maten. Bekijk hieronder ons assortiment!

Wat is een leren cockring?

Een leren cockring is een sextoy voor mannen, gemaakt van leer of met elementen van leer, die ervoor zorgt dat de penis wordt afgeklemd. Hierdoor kan er wel bloed naar de penis toe, maar niet eenvoudig meer weg. Dit zorgt voor een stevigere en langer durende erectie. In tegenstelling tot cockringen van andere materialen is een leren cockring niet uitrekbaar. Om toch de cockring te verstellen bevatten leren cockringen bijna altijd drukknopjes. Het voordeel van een leren penisring is de uitstraling en de eenvoudige manier van om- en afdoen.

Voor wie is een leren cockring?

Penisringen van leer zijn vooral gemaakt voor mannen die een cockring al gewend zijn en die een stapje verder willen gaan. Cockringen van leer hebben namelijk hetzelfde effect als die van andere materialen, maar zien er bovenal erg kinky en stoer uit. Je kunt een cockring van leer gebruiken tijdens de penetratie van je partner en tijdens masturberen.

Welke soorten leren cockringen zijn er?

Leren cockringen gaan wat verder dan andere en de modellen kunnen net even wat anders in elkaar zitten. We leggen je de meest bekende uit.

Verstelbare leren cockring

De normale variant van een leren cockring. Deze zijn voorzien van drukknopjes waarmee je heel eenvoudig de ring losser of strakker kunt zetten. Dit is ideaal voor mannen die nog niet helemaal weten wat hun maat is of die precies de juiste maat willen dragen. Leren cockringen hebben vaak een heleboel verschillende drukknoppen en gaatjes, waardoor een ring voor elke penis geschikt is.

Cockring met balzak splitser

Een bekende variant van de leren cockring is er één met een balzaksplitser. Dit is een cockring met een leren riempje die onder de balzak van de man heen gaat, waardoor beide ballen uit elkaar worden gehaald. Het riempje zit weer vast aan een tweede cockring, die achter de balzak wordt geplaatst. De combinatie van een stevigere erectie en de aanraking van de balzak geeft een opwindend effect.

Leren peniskoker

Een peniskoker is een sextoy die net als een cockring de erectie van de man verbetert. Echter is de peniskoker een huls voor om de hele schacht en niet alleen vlakbij de balzak. Een leren peniskoker is een verstelbare koker die je aanbrengt als de penis bijna stijf is en die je kunt vastmaken met drukknopjes of veters. Enkele peniskokers bevatten ook een eikelkorf, die over de eikel heen wordt gebonden.

Leren SM cockringen met studs

De cockring voor de gevorderde drager. Studs zijn kleine metalen nieten die een opwindend gevoel of een pijngevoel kunnen veroorzaken. Voor een onderdanige man die wel houdt van SM kan een cockring met studs een geweldige toevoeging zijn aan je BDSM-collectie. Leren SM cockringen zijn verstelbaar met drukknopjes.

Hoe gebruik je een leren cockring?

Hoe je een cockring gebruikt verschilt niet veel van elkaar, of je nu een leren cockring hebt of een rubberen. Een penisring doe je om je penis als je nog net geen erectie hebt: als je bij een volledige erectie een cockring omdoet is het effect ervan minder. Dan krijg je een minder dikke en aanhoudende erectie. 

Heb je een leren cockring zonder toevoegingen als een balzak splitser of penisband, dan kun je ‘m om de penis dragen op de plek die jij wilt. Heeft een cockring een eikelkorf of een balzaksplitser, doe ‘m dan om zoals op de afbeelding van het product staat. We raden onze klanten altijd aan glijmiddel te gebruiken. Een ring om de penis is namelijk aan de strakke kant en het kan een pijnlijk gevoel geven als deze over de huid schuurt. 

Een paar druppels glijmiddel is voldoende. Gebruik je te veel of te weinig glijmiddel, dan kan de penisring afschieten of minder comfortabel zitten. In ons assortiment vind je allerlei soorten glijmiddel. Leren cockringen kunnen in combinatie met elk glijmiddel gebruikt worden.

Als je voor het eerst een cockring gaat dragen, scheer je haren dan weg om je geslachtsdeel. Draag een penisring niet langer dan 30 minuten. Doe de ring meteen af wanneer de penis onverhoopt paars wordt.

Een leren cockring onderhouden

Bij leren sextoys moet je voorzichtig zijn met schoonmaken. Leer kan namelijk snel zijn soepelheid verliezen. Het droogt uit als je leer langdurig blootstelt aan zeep en water. Verwijder (lichaams)stoffen en bacteriën met een doek gedrankt in antibacteriële zeep en water. Laat de leren toys zo lang mogelijk drogen aan de lucht, maar niet in de zon (dan kan het leer verweerd raken).

Een leren cockring kopen

Wil je genieten van een opwindende leren cockring, waarbij je een betere en hardere erectie krijgt? Koop dan je leren cockring snel online bij Nooitmeersaai. We hebben alle leren penisringen direct op voorraad. Weet je nog niet of je nu een penis ring van leer of van een ander materiaal wilt hebben? Bekijk dan gerust ons overzicht van alle cockringen

Bij Nooitmeersaai is een discrete behandeling van je bestelling enorm belangrijk. We zorgen ervoor dat je erotische pakket in een neutrale doos wordt geleverd en vermelden onze naam niet op je bankafschrift en op het verzendetiket.

Alle sextoys, waaronder alle cockringen, kunnen vanwege hygiënevoorschriften van de gezondheidsinspectie niet worden geretourneerd. We proberen hier altijd rekening mee te houden door je de meest accurate informatie te geven bij elk product dat je tegenkomt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!