BDSM HANDBOEIEN

Wil je je onderdanige partner of sub vastmaken of word je zelf vastgemaakt? Handboeien behoren tot de populairste BDSM toys! Alle BDSM handboeien vind je hier.
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wat zijn BDSM handboeien?

Handboeien zijn BDSM toys gemaakt om de onderdanige persoon vast te maken aan de polsen en aan elkaar te boeien. SM handboeien worden vastgemaakt met riempjes, gespen of sleuteltjes en zijn zo ontworpen dat de drager ze vrijwel niet zelf open kan maken. Handboeien zijn best versatiele hulpstukken bij het uitvoeren van de machtsverhouding van BDSM. Je kunt beide handen aan elkaar binden, één hand aan het bed boeien en handboeien combineren met enkelboeien of een halsband.

Welke soorten BDSM handboeien zijn er?

Bij handboeien zijn er een paar soorten die we kunnen onderscheiden. Grofweg zijn dit drie categorieën.

Klassieke BDSM handboeien

Klassieke BDSM handboeien zijn de normale handboeien die je veelvuldig zult tegenkomen bij onze producten. Het zijn handboeien die je met een riem, drukknoppen, klittenband of een sleuteltje vastmaakt en die de drager vrijwel niet zelf af zal kunnen krijgen. Ze worden van alle kleuren en materialen gemaakt en bevatten soms leuke toevoegingen als letters, patronen en verbindstukken.

Politiehandboeien

Politiehandboeien zijn handboeien met een metalen sluiting. Vrijwel altijd hebben politiehandboeien een sleuteltje. Metalen handboeien hebben een sluiting met klikjes, die strakker kan worden gezet door ze eenvoudigweg verder in te duwen. Politiehandboeien zijn vormvast en kunnen huidirritatie opleveren als ze langere tijd te strak zitten.

Boeienset

Een boeienset is een combinatie van meerdere soorten BDSM boeien, zoals handboeien, enkelboeien, beenboeien en halsbanden of in combinatie met andere accessoires als buttplugs of een aanlijnketting. Boeiensets kun je in allerlei soorten en maten tegenkomen en ze kunnen worden gemaakt van allerlei materialen.

Ook hebben we een aantal complete BDSM bondagesets met ongeveer 10 onderdelen verkrijgbaar, waar altijd handboeien bij zitten. 

Voor wie zijn BDSM handboeien?

Handboeien kunnen in de BDSM door iedereen in een onderdanige rol gebruikt worden. Hierbij maakt het dus niet uit of je net begint met boeien of dat je al wat boeiensets versleten hebt. Welke handboeien voor wie geschikt zijn is afhankelijk van het materiaal en hoe strak de boeien zitten. Wanneer je net begint met BDSM kun je kijken bij onze soft bondage toys, hulpstukken bij BDSM voor beginners.

Van welke materialen worden BDSM handboeien gemaakt?

Handboeien behoren tot de populairste BDSM toys. Hierdoor is het assortiment steeds verder uitgebreid en werden ze van allerlei materialen gemaakt. Hieronder zetten we de handboeien van de meest voorkomende materialen op een rijtje.

Leren handboeien

Leer is het premium materiaal dat door de serieuze en gevorderde beoefenaars van BDSM wordt gebruikt. Leer is het duurste materiaal dat je zult tegenkomen, maar daar krijg je ook wat voor terug. Het materiaal is stevig, ziet er geweldig uit en is duurzaam. Het materiaal kan een leven lang meegaan als het goed wordt onderhouden.

PU leren handboeien

PU leer is een afkorting van polyurethaan leer en is een kunstleren materiaal dat lijkt op echt leer. Het is goedkoper omdat de productie van PU leer eenvoudiger is dan echt leer. PU leer gaat minder lang mee dan echt leer, is minder flexibel en kan makkelijker beschadigd raken.

Siliconen handboeien

Siliconen zijn zachte en flexibele materialen die vooral bij dildo’s en vibrators worden gebruikt. Het is een hypoallergeen materiaal dat lang meegaat als het goed wordt onderhouden. Siliconen zijn niet poreus en houden geen vuil vast.

Pluche handboeien

Pluche is een weefsel dat je misschien herkent van knuffels of stoelbekleding. Het is een enorm zacht materiaal van natuurlijk textiel. Bij handboeien wordt pluche gebruikt aan de binnenzijde om huidirritatie zo veel mogelijk tegen te gaan.

Metalen handboeien

Metalen handboeien zijn de hardste handboeien. Vaak worden metalen handboeien gebruikt door ervaren beoefenaars van BDSM die hun pijngrenzen goed kennen. Als je een rollenspel met agent wil doen mogen metalen handboeien niet ontbreken.

Hoe moet je BDSM handboeien onderhouden?

Hoe je handboeien voor BDSM schoonmaakt is afhankelijk van het materiaal. Hygiëne is enorm belangrijk, want je wilt niet dat er vuil of stof op plekken terecht komt waar je dat liever niet hebt. Bij elk product hebben we schoonmaakinstructies toegevoegd die je kunt volgen om de levensduur van je handboeien zo lang mogelijk te maken.

BDSM handboeien kopen

Handboeien mogen niet ontbreken tijdens jullie BDSM-avonturen! BDSM handboeien kopen doe je snel en eenvoudig online bij Nooitmeersaai. Naast sex handboeien kun je ook voor enkelboeien / voetboeien gaan waarmee de drager de benen niet ver kan spreiden. Bovendien hebben we diverse accessoires voor boeien, zoals hogties en hangsloten om de ervaring met boeien completer te maken. 

We vinden de privacy van onze klanten enorm belangrijk, zeker wanneer iemand een erotisch artikel koopt dat niet iedereen hoeft te weten. We versturen je nieuwe BDSM handboeien discreet, in een neutrale doos en zonder dat onze naam op het verzendetiket komt. Onze naam komt ook niet op het bankafschrift en je pakketje wordt niet bij de buren bezorgd.

Alle seksspeeltjes en andere erotische artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald. Hier proberen we rekening mee te houden door de meest volledige informatie te verschaffen.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!