ENKELBOEIEN VOOR KOPPELS

Boei je partner met zijn of haar benen aan elkaar met enkelboeien! Je vindt een ruime hoeveelheid enkelboeien direct op voorraad. Bekijk ze hieronder.

Wat zijn enkelboeien voor koppels?

In de BDSM zijn enkelboeien hulpstukken die de benen van de onderdanige bij elkaar houden en zorgen dat de benen niet gespreid kunnen worden. Enkelboeien worden met een gesp, klittenband of een sleuteltje bij elkaar gehouden en zijn zo gemaakt dat de drager ze vrijwel niet zelf af kan krijgen. De enkelboei wordt voor koppels ontworpen om een nieuwe impuls te geven aan hun seksleven en te experimenteren met hardere vormen van erotiek. 

Enkelboeien dragen tijdens seks

Juist voor jullie als koppel kan het opwindend zijn enkelboeien te dragen tijdens de seks. Meestal is de vrouw dan degene die enkelboeien draagt terwijl de man penetreert tijdens doggy. In dit geval krijgt de man alle vrijheid om zich vast te houden aan het lichaam van de vrouw en te penetreren hoe hij wilt. Uiteraard kun je enkelboeien ook door je vriend of man laten dragen, liggend op bed terwijl jij het voortouw neemt tijdens cowgirl of reverse cowgirl. Keuze genoeg: laat je fantasie maar gaan en experimenteer er op los!

Beperken van de bewegingsvrijheid

Enkelboeien zijn bij uitstek geschikt voor het beperken van de bewegingsvrijheid van de drager. Het beperken van de bewegingsvrijheid is een van de belangrijkste onderdelen binnen de BDSM. Op deze manier geeft de onderdanige de controle helemaal weg aan de ander. Bij BDSM worden enkelboeien meestal gecombineerd met handboeien of een boeienset. In ons assortiment vind je diverse bondagesets met enkelboeien en handboeien.

Van welke materialen worden enkelboeien gemaakt?

Wanneer jullie voor het eerst enkelboeien gaan kopen is het belangrijk ook een keuze te maken voor een bepaald materiaal. We leggen je hieronder uit wat de meest voorkomende materialen zijn bij de enkelboei en de kenmerken ervan.

Pluche enkelboeien

Ga je voor de eerste keer experimenteren met enkelboeien? Dan raden we je pluche enkelboeien aan. Pluche is het zachtste materiaal dat geen huidirritatie geeft en dat langere tijd gedragen kan worden. Pluche kan eenvoudig worden schoongemaakt door het even te laten weken in een lauwwarm sopje, daarna het vuil eraf te schrobben en te laten drogen.

Metalen enkelboeien

Metalen enkelboeien zijn erg geschikt voor een spannend rollenspel omdat het goed te combineren valt met een uniform. Ze worden vaak gedragen door de meer ervaren koppels. Metaal is een hard en vormvast materiaal dat huidirritatie kan geven bij langere tijd dragen. Je kunt metalen enkelboeien eenvoudig schoonmaken met warm water en toycleaner door het in te laten trekken en daarna droog te wrijven met een schone doek.

PU leren enkelboeien

PU leer is een vorm van kunstmatig leer waarbij geen dierlijk materiaal wordt gebruikt. Het is gemaakt om het gevoel te geven en eruit te zien als echt leer. PU leer gaat minder lang mee dan echt leer en heeft een minder professionele uitstraling, maar de prijs van PU leren enkelboeien is veel lager dan echt leer. Je kunt PU leer schoonmaken door warm water te gebruiken en het daarna in te smeren met toycleaner. Wrijf enkelboeien van PU leer daarna droog en schoon met een schone doek.

Leren enkelboeien

Leer is het meest professionele materiaal en eigenlijk hét materiaal voor serieuze beoefenaars van BDSM. Leer gaat enorm lang mee als het goed wordt onderhouden en heeft een prachtige uitstraling. Leren enkelboeien zijn minder stevig dan metalen enkelboeien, maar kunnen huidirritatie opleveren als ze langere tijd strak om de enkels zitten. Je kunt leren enkelboeien schoonmaken met een doek gedrenkt in antibacteriële zeep en water om de meeste bacteriën en lichaamsstoffen te verwijderen.

Enkelboeien voor koppels kopen

Alle soorten boeien, waaronder enkelboeien, worden steeds vaker gebruikt door koppels om te experimenteren in de slaapkamer! Je koopt enkelboeien snel en voordelig bij Nooitmeersaai. Naast enkelboeien hebben we ook handboeien en boeien accessoires om samen een nieuwe vorm van erotiek te beleven met z’n tweetjes.

Heb je je nieuwe enkelboeien gekocht? Wij zorgen dat je pakket zo discreet en anoniem mogelijk bij jou wordt bezorgd! We vermelden geen erotische uitingen op je pakketje en je bankafschrift. We laten het pakket alleen bezorgen op de plek die jij aangeeft en niet bij de buren.

Let op! Alle seksspeeltjes waar ook enkelboeien onder vallen kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiëne. We proberen je te helpen door volledige informatie te verschaffen zodat je niet het verkeerde product bestelt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!