VIBRATORS

Zoek je de beste erotische stimulatie? Dan moet je een vibrator hebben! De vibrator is één van de meest bekende en meest gebruikte sextoys. Daarom hebben we bij Nooitmeersaai een uitgebreid assortiment. De perfecte vibrator zit er vast voor je tussen. Bekijk hieronder onze soorten.

Wat is een vibrator?

Als je op zoek bent naar een goede boost voor je seksleven, dan is een vibrator een goede optie. Een vibrator is eenvoudigweg een trillende sextoy die wordt gebruikt voor penetratie of stimulatie van de erogene zones. De ontwikkelingen bij vibrators zijn heel snel gegaan. Vroeger had je alleen vibrators die veel geluid maakten en met een draad die je aansloot op je stopcontact. Tegenwoordig vind je ze in alle soorten en maten en met extra functies. Elke extra functie kan je weer een heel andere ervaring geven.

Wat is het verschil tussen een vibrator en een dildo?

Het komt wel eens voor dat een vibrator wordt verward met een dildo. Er zijn echter een paar verschillen. De voornaamste is dat een dildo niet trilt en een vibrator dit wel kan. Een dildo is alleen geschikt om vaginaal, anaal of oraal in te brengen. Een vibrator kan ook voor massages, stimulatie van de clitoris en G-spot worden gebruikt. Vibrators hebben één of meer trilstanden die de erogene zones stimuleren. Vibrators hebben dan ook uitgebreidere variaties en het aanbod van vibrators is bijna altijd groter dan dat van dildo’s.

Welke functies kan een vibrator hebben?

Vibrators kunnen enorm veel functies bevatten. Hieronder leggen we je er een aantal uit.

Extra trilstanden

De meest eenvoudige vibrators hebben één trilstand. Naarmate je bij de meer geavanceerde vibrators uitkomt, bevatten deze meerdere trilstanden en trilpatronen. In sommige gevallen kun je zelf instellen wat de intensiteit is en wanneer de trillingen komen. Trilstanden kunnen bij enkele vibrators ook via een afstandsbediening of app worden ingesteld!

Clitorisstimulator

Een vibrator met een clitorisstimulator wordt ook een tarzan vibrator genoemd en is een vibrator die penetratie van de vagina combineert met het stimuleren van de clitoris. Clitorisstimulators kun je in allerlei vormen tegenkomen, zoals een konijn of dolfijn en met haartjes of roterende tongen.

Meerdere motortjes

De betere vibrator bevat niet één, maar meerdere motortjes die diverse delen van de vagina kunnen stimuleren. Vrijwel alle vibrators hebben een motortje in de kop, enkele ook in de onderzijde van de schacht en bij de clitoris. Je kunt de motortjes apart bedienen en zo je vagina precies naar jouw wens stimuleren.

Draaiende schacht

Een draaiende schacht kan de binnenzijde van de vagina of anus nog eens extra stimuleren. Deze bevatten veel zenuwuiteinden, waardoor deze enorm gevoelig kunnen zijn bij een aanraking. Wanneer een vibrator een draaiende schacht heeft vermelden wij dit bij de productomschrijving. 

Voor wie is een vibrator?

Eigenlijk is deze vraag makkelijk te beantwoorden: voor iedereen die graag wil genieten van een spannende trillende sextoy. Veel vrouwen hebben één of meer vibrators in hun nachtkastje liggen, zelfs in een relatie, en in veel gevallen bevordert een sextoy juist hun seksleven in plaats van dat het afbrokkelt! Vibrators zijn in de meeste gevallen voor de vrouw gemaakt. Echter hebben we voor mannen ook een aantal masturbators en anale vibrators.

Vibrators zijn niet specifiek voor een beginner of een gevorderde. Als je een eerste vibrator gaat kopen raden we je aan te beginnen met een sextoy van een bescheiden formaat. Beter iets te klein dan iets te groot. Je kunt later nog een groter seksspeeltje kopen als je het gevoel hebt dat je op de vibrator bent uitgekeken. Vibrators lopen enorm uiteen in groottes. Voor de beginner hebben we mini vibrators: deze kunnen door hun bescheiden formaat overal mee naartoe worden genomen zonder dat dit opvalt.

Welke soorten vibrators zijn er?

Zoals je waarschijnlijk hebt kunnen zien, zijn er ontzettend veel verschillende soorten vibrators. We geven je hieronder een kleine uitleg van de meest verkochte / bekende vibrators.

Mini vibrator

Mini vibrators hebben een bescheiden formaat, geschikt voor de beginner en om eenvoudig mee te nemen, waar je ook naartoe gaat. Deze zijn over het algemeen tussen de 11 en 13 cm lang en niet al te breed. Zoek je een eerste vibrator? Begin dan met een mini vibrator.

Realistische vibrator

Dit zijn vibrators met een realistisch uiterlijk. Deze hebben meestal levensechte aders, een echt uitziende eikel en in sommige gevallen een balzak. Realistische vibrators kunnen uiteenlopen in grootte en prijs en zijn verkrijgbaar in allerlei varianten en kleuren.

Tarzan vibrator

Een tarzan is een seksspeeltje met een vibrerende schacht en een clitorisstimulator. Dubbele stimulatie dus! Je kunt het zo gek niet bedenken: sommige hebben extra motortjes, kralen in de schacht en anaal plugs. Enkele clit stimulators lijken op een konijn of dolfijn of hebben een draaiwiel met roterende tongen.

Anale vibrator

Deze worden ook vibrerende buttplug genoemd en zijn speciaal gemaakt voor het stimuleren van je rectum, prostaat of als voorbereiding voor anale seks. Er zijn vibrerende plugs met een afstandsbediening, app en zelfs met een roterende kop. Keuze genoeg.

Grote vibrator

Een grote vibrator is een iets grotere trillende sextoy die een lengte heeft van minimaal 20 cm. Heb je een groot geschapen partner, of wil je de sensatie voelen van een grotere sextoy? Neem dan een grote vibrator. Je kunt ze zoal vinden met groeven, een realistische eikel en een iets gebogen schacht.

Hoe gebruik je een vibrator?

Hoe je een vibrator gebruikt is afhankelijk van je eigen wensen en ervaring. Zorg ervoor dat je uitgebreid de tijd neemt als je voor de eerste keer een vibrator gaat gebruiken. Je kunt de nieuwe vibrator goed uittesten en de verschillende trilstanden, snelheden en posities ervaren. Maak het jezelf makkelijk en zorg dat niemand zomaar binnen kan lopen.

Afhankelijk van de grootte van je nieuwe sextoy is het handig om glijmiddel te gebruiken. Dit raden we altijd aan, omdat de vibrator mogelijk een pijnlijk gevoel kan geven wanneer je niet nat genoeg bent. Dan schuurt de vibrator namelijk over de huid. Gebruik ook weer niet te veel glijmiddel, want dan kan je vibrator mogelijk te diep in de vagina of anus schieten met een pijnlijk gevolg. Gebruik geen glijmiddel op siliconenbasis bij een vibrator die gemaakt is van siliconen. Dit kan het product onherstelbaar beschadigen en bacteriën kunnen zich nestelen in de groeven.

Als je vibrator geschikt is voor vaginale penetratie kun je ook proberen te G-spot te stimuleren. Beweeg dan de vibrator langzaam naar onderen door ‘m in de richting van de G-spot te bewegen. Je kunt door middel van heen en weer bewegen, draaien of zachtjes stoten proberen de G-spot te masseren met de trillingen van je vibrator. Enkele vibrators hebben een licht gebogen kop, zodat je je G-spot eenvoudig kunt bereiken.

Een vibrator schoonmaken

Hoe je je vibrator schoonmaakt is afhankelijk van het materiaal waar je sextoy van gemaakt is. Hygiëne is enorm belangrijk, want je wilt niet dat er stofjes of andere viezigheid op je seksspeeltje zitten als je ‘m gaat gebruiken. Wij raden onze klanten altijd aan vibrators voor en na elk gebruik schoon te maken.

De meeste vibrators zijn gemaakt van siliconen en plastic. Deze kun je schoonmaken met ongeparfumeerde zeep, water en een schone doek. Daarnaast raden we onze klanten toycleaner aan, dat speciaal is gemaakt voor het schoonhouden van je sexspeeltje. Enkele andere vibrators zijn gemaakt van ander materiaal, zoals TPR / TPE. Wij hebben bij elke vibrator schoonmaakinstructies toegevoegd. Als je een vibrator op batterijen gebruikt, verwijder dan de batterijen voor je ‘m reinigt.

Een vibrator kopen

Als je een vibrator gaat kopen, dan zijn er een aantal punten waar je op moet letten. Zorg ervoor dat je een vibrator koopt die qua type en formaat bij je past. Lees de tekst van het artikel goed door voor je bestelt, want bij enkele vibrators worden er geen batterijen meegeleverd. Je kunt batterijen, passend glijmiddel en toycleaner rechts en onder elk product vinden.

Op het moment dat je een vibrator hebt besteld, is het belangrijk dat niet iedereen dit zomaar te weten komt. We behandelen je bestelling met aandacht voor je privacy en we zorgen ervoor dat je pakket in een neutrale doos wordt verpakt. Onze naam komt niet op het verzendetiket en op je bankafschrit te staan.

Let op! Een vibrator kan niet geretourneerd worden. Dit is wettelijk bepaald in verband met hygiënevoorschriften. Daarom moet je er 100% zeker van zijn dat de vibrator bij je past! Lees goed de beschrijving en specificaties van het artikel door voor je ‘m bestelt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!