ALLE VINGER VIBRATORS

Verwen jezelf door een trillende sextoy om je vinger te doen. Vingeren was nog nooit zo lekker! Vinger vibrators zijn klein en eenvoudig te hanteren.

Wat is een vinger vibrator?

Een vinger vibrator is een sextoy die je aan een vinger kunt schuiven en die een vibrerende uitstulping heeft. Door het kleine ontwerp en het leuke design is de vinger vibrator een prachtige eerste sextoy. De kleine vinger toy is eenvoudig te hanteren: doe simpelweg je vinger in het gaatje en zet ‘m aan! Je kunt de vinger vibrator gebruiken voor stimulatie van de clitoris of het penetreren van de vagina. In ons assortiment hebben we ook tarzan vibrators die dit beide tegelijk doen.

Voor wie is een vinger vibrator?

Een vinger vibrator wordt solo gebruikt door de vrouw en door koppels. In een relatie komt het best wel eens voor dat iemand een sextoy zou willen gebruiken om het seksleven te verbeteren. Niet iedereen in een relatie ziet een seksspeeltje zomaar zitten. Een vinger vibrator is een uitkomst: door het niet-intimiderende uiterlijk kan de ander toch overgehaald worden.

Hoe gebruik je een vinger vibrator?

Een vinger vibrator is heel eenvoudig te hanteren. Het zijn namelijk seksspeeltjes van een kleiner formaat. De vinger vibrator wordt vaak gebruikt op de clitoris, maar kan ook in de vagina of bij het perineum worden gebruikt om deze plaatsen te stimuleren. Als je een vibrator wilt proberen die speciaal is gemaakt voor stimulatie van de clitoris, bekijk dan onze clitoris vibrators.

Een vinger vibrator is een kleine bullet vibrator die je over de vinger schuift met een vinger sleeve of lusje. Voor je begint met je vinger vibrator is het verstandig om een houding aan te nemen waar je je ontspannen bij voelt. Zorg dat niemand zomaar binnen kan lopen. Als je voor de eerste keer een kleine vinger vibrator gebruikt is het aan te raden hier de tijd voor te nemen. Je kunt experimenteren met de trilstanden en precies te weten komen wat jou de meeste opwinding bezorgt.

Bij een vingervibrator heb je vrijwel geen glijmiddel nodig. Ondanks dit kan het voorkomen dat het vibrerend gedeelte ribbels of uitstulpingen heeft die voor wrijving kunnen zorgen. Dan kun je een paar druppels glijmiddel aanbrengen op de clitoris of vagina en op de vibrator. Diverse vingervibrators zijn gemaakt van siliconen. Gebruik bij siliconen sextoys glijmiddel op waterbasis

Hoe moet je een vinger vibrator schoonmaken?

Hygiëne is bij sextoys enorm belangrijk. Je intieme zones zijn namelijk gevoelig en kwetsbaar. Om irritaties te voorkomen is het essentieel om de vinger vibrator voor en na elk gebruik te reinigen. Dit doe je op de volgende manier.

Als je vinger speeltje batterijen bevat, verwijder deze dan voor het schoonmaken. Spoel de vibrator af onder de kraan zonder geparfumeerde zeep. Spuit daarna toycleaner erop en laat dit even intrekken. Pak nu een schoon doekje, zakdoekje of tissue en maak het speeltje goed droog en schoon. Toycleaner is een vloeibaar en glad middeltje om seksspeeltjes schoon te maken en hun levensduur te verlengen.

Een vinger vibrator kopen

Een vinger vibrator is een klein maar fijn seksspeeltje voor het stimuleren van de clitoris of vagina! Een vinger vibrator kopen doe je direct en eenvoudig op Nooitmeersaai. Wanneer je een hele nieuwe ervaring zoekt om je clitoris te stimuleren, dan kun je gaan voor een luchtdrukvibrator.

Wanneer je een vinger vibrator hebt gekocht is het belangrijk dat dit bij je aankomt zonder dat iemand anders dit doorheeft. We behandelen je bestelling op een discrete wijze. Je pakket wordt verzonden in een neutrale doos en onze naam komt niet op het verzendetiket en je bankrekening te staan.

Let op! Alle seksspeeltjes kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften van de gezondheidsinspectie. We proberen voor de klant te voorkomen dat hij / zij niet het verkeerde product bestelt door volledige informatie te geven.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!