VAGINABALLETJES

Geniet van spannende stimulatie van je vagina en train tegelijk je bekkenbodemspieren! Sterke bekken komen alleen maar ten goede voor je seksleven. Bekijk hieronder onze vaginaballen.

Wat zijn vaginaballetjes?

Vaginaballetjes zijn sextoys die je inbrengt in de vagina. Het zijn in essentie stimulerende balletjes. Ze hebben in sommige gevallen gewichtjes die kunnen bewegen in het balletje. Andere vaginaballen hebben vibratiefuncties. Vaginaballetjes bevatten bijna altijd een ketting of touwtje zodat je ze eenvoudig kunt verwijderen na gebruik. Ze variëren in grootte van ongeveer 2 tot 5 cm. Vaginaballetjes worden ook Ben Wa ballen, Geisha ballen en love balls genoemd. Ze worden gemaakt van diverse materialen, als siliconen, roestvrij staal (RVS) en glas.

Geisha ballen

Vaginaballetjes worden Geisha ballen genoemd omdat ze van oudsher in Japan werden gemaakt door vrouwen. In eerste instantie veroverden ze Azië en daarna zijn ze geïntroduceerd bij ons. Je zult bij sommige artikelen het woord Geisha ballen zien terugkomen. Dit komt omdat dit seksspeeltje bij veel mensen zo bekend is.

Wat zijn de voordelen van vaginaballetjes?

Vaginaballen hebben een paar voordelen voor de vrouw. Deze lichten we hieronder toe.

Bekkenbodemspieren trainen

Wanneer je Ben Wa ballen inbrengt, zul je merken dat het moeite kost om ze in te houden. Om ze erin te houden moet je je bekkenbodemspieren aanspannen. Naarmate je dit vaker doet worden de spieren sterker. Wanneer je je bekkenbodemspieren traint zorgt dit voor drie voordelen:

  1. Je vagina maakt meer natuurlijk vocht aan en is daardoor minder pijnlijk bij penetratie;
  2. De seks wordt intenser beleefd en orgasmes worden heftiger omdat er spiercontracties plaatsvinden in de bekkenbodem;
  3. Je kunt je blaas beter beheersen en minder last krijgen van urineverlies.

Discreet gebruik

Vaginaballetjes kunnen heel eenvoudig worden ingebracht en het voordeel is dat niemand het kan zien als jij vaginale balletjes gebruikt. Experimenteer bijvoorbeeld eens met love balls op een rustige werkdag!

Stimulerende werking

Vaginaballetjes hebben een stimulerende werking doordat de gewichtjes in de balletjes heen en weer bewegen. Als jij beweegt doen de gewichtjes dat ook. Zo hoef je weinig extra energie erin te steken om gestimuleerd te worden. Enkele vagina ballen hebben vibratiestanden: deze werken in essentie als een tril ei (een inwendige vibrator).

Voor wie zijn vaginaballetjes?

Vaginaballetjes zijn sextoys voor alle vrouwen die graag hun vagina willen trainen en meer erotisch plezier willen beleven. Het gevoel dat vaginaballetjes je geven is voor elke vrouw verschillend. Dit komt omdat de bekkenbodemspieren zwakker worden naarmate je ouder wordt en dat het gevoel bij een meer ervaren vrouw met kinderen anders is dan bij een jonge vrouw.

Enkele vaginaballetjes kun je anaal proberen, maar doe dit alleen als ze een niet-buigbare ketting of touwtje hebben. Het laatste dat je wilt is dat er een sextoy verdwijnt in de anus; dat zorgt voor een ongemakkelijk gevoel en een beschamend bezoekje aan de eerste hulp. 

Hoe gebruik je vaginaballetjes?

Als je voor de eerste keer Geisha ballen gaat gebruiken raden we je aan een ontspannen houding aan te nemen en in een voor jou comfortabele positie te gaan zitten. Dit kan onderuitgezakt op je rug zijn, zittend of op je zij liggend. Neem de tijd en zorg dat niemand zomaar kan binnenlopen. Een klein beetje glijmiddel vergemakkelijkt het inbrengen in de vagina. Gebruik niet te veel glijmiddel, want dan kunnen ze uit de vagina glippen. Je kunt glijmiddel rechts bij elk product meebestellen.

Je hoeft niet bang te zijn dat je de vaginaballen te ver in de vagina inbrengt. Je hand reikt niet zo ver. Draag ze maximaal 30 minuten aaneen. Wanneer je Geisha ballen langer dan een half uur gebruikt in één sessie kan dit zorgen voor gespannen bekkenbodemspieren.

Wanneer je vaginaballen van siliconen gebruikt is het onverstandig om glijmiddel op siliconenbasis te gebruiken. Dit kan je sextoy onherstelbaar beschadigen en poreus maken. Gebruik bij Ben Wa ballen van siliconen glijmiddel op waterbasis.

Vaginaballetjes onderhouden

De vagina is een kwetsbaar onderdeel van het vrouwelijk lichaam. Onderhoud van je vaginale sextoys is daarom enorm belangrijk. We raden je dan ook aan je sextoys voor en na elke sessie grondig te reinigen. Dit doe je op de volgende manier:

De meeste vaginaballetjes zijn gemaakt van siliconen of metaal. Deze materialen kun je schoonmaken met (warm) water en ongeparfumeerde zeep. Als je geen stofjes of lichaamsstoffen meer ziet kan je misschien denken dat al het vuil is verdwenen, maar dit hoeft niet zo te zijn. Het is verstandig om hierna nog toycleaner te gebruiken; een vloeibare substantie om je sextoys te reinigen. Smeer je vaginaballen in met wat toycleaner en laat dit even intrekken. Daarna kun je ze schoonmaken met een schone doek of tissue.

Vaginaballetjes kopen

Vaginaballetjes zijn gemaakt voor de vrouw die spannende vaginale stimulatie wilt ervaren en haar bekkenbodemspieren wilt trainen! Vaginaballetjes kopen doe je snel en eenvoudig bij Nooitmeersaai. We hebben ook andere vagina toys verkrijgbaar, zoals vibrerende eitjes en vaginapompen.

Bij de aankoop van een erotisch artikel is het belangrijk dat dit discreet wordt afgehandeld. We versturen je bestelling in een neutrale doos zonder erotische uitingen. Op het verzendetiket en je bankafschrift komt bovendien niet onze bedrijfsnaam te staan.

Let op! Alle seksspeeltjes kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald naar aanleiding van hygiënevoorschriften van de gezondheidsinspectie. We proberen hierop te letten door je bij elk product de meest uitgebreide informatie te geven, zodat je niet snel het verkeerde product bestelt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!