PENIS SLEEVES

Verbeter je seksleven en stel je orgasme uit! Een penis sleeve voor de man is een ideale sextoy om je penis te vergroten en kan een goedkoop alternatief zijn voor penisverlengende pillen.

Wat is een penis sleeve?

Een penis sleeve is een sextoy voor mannen die om de penis wordt geschoven. Qua uiterlijk heeft een penis sleeve wat weg van een dildo. Een sleeve is echter van binnen hol. Penis sleeves verlengen of verdikken de penis met een aantal centimeter. Een penis sleeve wordt ook een penishuls genoemd en kan een goedkoop alternatief zijn voor penisverlengende pillen of medische ingrepen. Ook voor mannen die problemen hebben om hun erectie te behouden is een penis sleeve handig. Een penishuls is vormvast, waardoor je nog even verder kunt gaan met penetreren van je partner nadat je zelf bent klaargekomen.

Hoe gebruik je een penis sleeve?

Een penis sleeve wordt vrijwel altijd gemaakt in één formaat. Een sleeve is vrijwel altijd stretch en kan zich aanpassen aan het formaat van de jongeheer. Van binnen kan een penissleeve ruw aanvoelen. Een penis sleeve gebruiken zonder glijmiddel is mogelijk, maar is niet bij elke penishuls even prettig. Voor de duurzaamheid van de sleeve raden we je aan om glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Bij sommige penis sleeves wordt er een klein zakje glijmiddel op waterbasis meegeleverd voor de eerste keer.

Welke soorten penis sleeves zijn er?

Er is best een groot onderscheid tussen soorten penissleeves. We leggen je er hieronder een paar uit.

Penis sleeve met platte binnenzijde

Een penis sleeve met een platte binnenzijde zorgt ervoor dat de man minder stimulans ervaart dan bij normale seks. Hierdoor krijgt de man minder snel een orgasme. Dit zijn met name de wat dikkere penishulzen (die dus de penis in dikte doen toenemen) die de gehele penis omsluiten. Met een penis sleeve met een platte binnenzijde verleng je je vrijpartij en stimuleer je je partner alleen maar meer.

Penis sleeve met ribbels

Een penis sleeve met ribbels, een binnenstructuur, wordt gebruikt wanneer je zelf extra wil genieten bij elke stoot. Een penishuls met een binnenstructuur kan ook als masturbator worden gebruikt. Zelfs voor de man met het beste uithoudingsvermogen kan het toch lastig zijn het orgasme uit te stellen bij het gebruik van een penis sleeve met ribbels. 

Holle voorbinddildo

Een voorbinddildo is een dildo die op een harnas wordt aangesloten zodat de drager (meestal een vrouw) toch zijn of haar partner kan penetreren. Juist voor mannen is er de holle voorbinddildo gemaakt. Dit is een harnas met een opening voor de penis en een holle binnenzijde waarin de man zijn erecte penis kan stoppen. Een holle voorbinddildo kan de penis van de man significant verlengen.

Een penis sleeve onderhouden

Een penis sleeve is een sextoy die aan twee zijden vies kan worden omdat de binnenzijde door de man wordt gebruikt en de buitenzijde bij penetratie. Dit seksspeeltje is dus ontvankelijk voor vuiltjes en stofjes. Hierdoor is hygiëne enorm belangrijk. We raden je dan ook aan een penis sleeve altijd voor én na elke sessie grondig schoon te maken. Door je seksspeeltjes tweemaal te reinigen heb je veel minder kans dat je te maken krijgt met irritaties of infecties. Een sextoy trekt bijna altijd stof aan, zelfs wanneer deze in een afgesloten en donkere omgeving wordt bewaard.

Een penis sleeve reinigen is niet altijd even makkelijk: ze zijn namelijk vaak gemaakt van TPE, een poreus materiaal. Maak speeltjes van TPE schoon met water en niet-irriterende zeep (dat niet het ingrediënt triclosan bevat).

Een penis sleeve kopen

Een penis sleeve koop je snel en direct online bij Nooitmeersaai! We hebben een ruime hoeveelheid penishulzen op voorraad. Voor 15:00 besteld = dezelfde werkdag nog verzonden. Ook hebben we een ruime hoeveelheid sextoys voor mannen die we tevens direct uit voorraad kunnen leveren.

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst is het zeer belangrijk dat de order discreet wordt afgehandeld. Je pakket wordt verzonden in een neutrale doos en de naam van Nooitmeersaai wordt niet op het etiket gezet. Bovendien zal je bankafschrift een neutrale naam bevatten.

Let op! Alle sextoys kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk besloten i.v.m. hygiënevoorschriften. Wees er dus helemaal zeker van dat de penis sleeve bij je past.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!