VIBRERENDE EITJES

Verwen je vrouwelijke partner met heerlijke trillingen in de vagina - die jij bestuurt met een app of afstandsbediening! Bekijk elke trilei voor koppels hieronder.

Wat is een vibrerend ei op app?

Een vibrerend ei met app is een kleine vibrator voor vrouwen die vaginaal gedragen wordt en trillingen afgeeft. Door vibrerende vaginaballen te combineren met besturing via app kan de partner de trillingen controleren en wordt dit een prachtige sextoy voor koppels. Je kunt vibrerende vaginaballen met app bediening ook gebruiken voor externe stimulatie tijdens het voorspel, bijvoorbeeld door het speeltje tegen de clitoris aan te houden terwijl je partner (of jijzelf) de controle heeft.

Een vibrerend ei met app is gemaakt voor koppels die graag een nieuwe kant van hun seksleven willen ontdekken en de grenzen willen verleggen. De vrouw kan ervoor kiezen de controle uit handen te geven zo lang de smartphone met de app via Bluetooth kan synchroniseren met het trilei. Een vibrerend ei voor koppels is bij uitstek leuk om te gebruiken tijdens een etentje.

Hoe gebruik je een vibrerend ei met app?

Wanneer je voor de eerste keer een trilei vaginaal gaat inbrengen raden we je aan een ontspannen houding aan te nemen. Een trillend vagina ei kan het best in de vagina worden ingebracht als je rechtop of iets onderuitgezakt zit met de vagina in een verticale stand. Dan breng je de eitjes namelijk precies in het midden in. 

Als je een strakke vagina hebt of weinig natuurlijk vocht aanmaakt kan glijmiddel handig zijn. Je kunt glijmiddel eenvoudig meebestellen bij elk trileitje. We hebben het juiste glijmiddel al voor je uitgezocht. Siliconen seksspeeltjes kunnen namelijk niet tegen siliconen glijmiddel. Gebruik bij een vibrerend ei van siliconen altijd glijmiddel op waterbasis.

De app waar je het trilei mee verbindt is van de fabrikant zelf. Zo hebben Zalo en Gballs² hun eigen app. Andere trileitjes, zoals die van Fifty Shades of Grey en FeelzToys, werken met hun eigen afstandsbediening die wordt meegeleverd.

Een vibrerend ei met app schoonmaken

De erogene zones zijn kwetsbare onderdelen van het menselijk lichaam. Onderhoud van de sextoys die je vaginaal inbrengt is daarom enorm belangrijk. We raden je aan je trilei voor en na elk gebruik goed schoon te maken. Verwijder voor je gaat schoonmaken de batterijen en kabeltjes.

Trileitjes worden vaak gemaakt van siliconen. Je kunt siliconen sextoys schoonmaken door deze onder de kraan te houden totdat je geen vuil meer ziet. Spuit vervolgens wat toycleaner op het trileitje en laat dit een minuut intrekken. Wrijf het trilei daarna goed droog en schoon met een schone doek.

Het scherm van je smartphone is een oppervlak dat viezer is dan je denkt. Een hand die van je smartphone naar je vagina gaat kan enorm veel bacteriën naar plekken brengen waar je ze liever niet hebt. We raden je aan het scherm schoon te maken voor je ‘m bedient. Dit kun je doen met een schoon doekje en een paar druppels desinfecterend middel met 70% alcohol of isopropyl. Gebruik geen bleekmiddel en wees voorzichtig met wrijven over je scherm. Laat de telefoon even drogen voor je ‘m gaat gebruiken om jezelf of je partner te verwennen met trillingen.

Een vibrerend ei met app kopen

Een trileitje met afstandsbediening via app is een kleine inwendige vibrator voor vrouwen die door de partner kan worden bestuurd! Een vibrerend ei met app kopen doe je snel en eenvoudig online bij Nooitmeersaai. Hiernaast hebben we andere vagina toys, zoals vagina balletjes / Ben Wa ballen en vaginapompen in ons assortiment. Ook kun je bij ons andere sextoys voor partners vinden, zoals duo vibrators en vibrerende cockringen waarmee jullie beiden heerlijke orgasmes kunnen beleven.

We zorgen ervoor dat je bestelling discreet en zo anoniem mogelijk bij jou wordt bezorgd. We versturen je nieuwe trileitje op app in een neutrale door zonder opdruk. Op het verzendetiket en op je bankafschrift zul je geen erotische uiting tegenkomen. We laten je pakket niet bij de buren bezorgen.

Let op! Alle sextoys waaronder trileitjes kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald vanwege hygiënevoorschriften van de gezondheidsinspectie. Door zo uitgebreid mogelijke informatie te verschaffen proberen we je te helpen het juiste product te kiezen.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!