BDSM ENKELBOEIEN

Wil je de bewegingsvrijheid van je onderdanige partner of sub beperken? Dan kun je de benen aan elkaar boeien met enkelboeien! Bekijk ze hieronder.

Wat zijn enkelboeien?

Enkelboeien zijn BDSM toys die de benen van de onderdanige bij elkaar houden en zorgen dat de benen bijna niet gespreid kunnen worden. BDSM enkelboeien worden vastgemaakt met een riem en gesp, klittenband of een sleuteltje en bij elkaar gehouden met een ketting, karabijnhaak of verstelbare riem. Enkelboeien worden ook voetboeien genoemd en zijn boeien die tijdens bondage worden gebruikt voor het beperken van de bewegingsvrijheid.

Voor wie zijn enkelboeien?

Enkelboeien kunnen door iedereen worden gedragen die tijdens BDSM of bondage een onderdanige rol aanneemt. Het maakt hierbij niet uit of je wilt experimenteren met bondage of dat je geboeid zijn wel gewend bent. Welke enkelboeien voor jouw situatie geschikt zijn ligt aan het materiaal en hoe strak de boeien om de enkels zitten. Als je wilt beginnen met BDSM maar nog niet weet wat je wilt, kun je kijken bij onze soft bondage toys. Hier vind je BDSM toys van zachte materialen die niet enorm veel pijn en huidirritatie veroorzaken.

Welke soorten enkelboeien zijn er?

Er zijn een aantal soorten SM enkelboeien die we kunnen onderscheiden. De drie meest voorkomende leggen we je hieronder uit.

Klassieke enkelboeien

Klassieke enkelboeien zijn de normale boeien voor om de enkels die je veelvuldig zult tegenkomen. Deze enkelboeien worden vastgemaakt met een riem, klittenband of een sleuteltje, waardoor de onderdanige persoon ze zelf bijna niet af zal kunnen krijgen. Enkelboeien kunnen van allerlei kleuren en materialen gemaakt worden.

Boeienset

Je zult enkelboeien tegenkomen in boeiensets. Een BDSM boeienset is een combinatie van meerdere soorten boeien zoals handboeien, dijbeenboeien, halsbanden en enkelboeien. Je vindt boeiensets met allerlei hulpstukken als een spreader stang, karabijnhaken en verstelbare riemen.

Voetboeien

Enkelboeien worden wel eens voetboeien genoemd, maar ook hebben we echte voetboeien in ons assortiment. Dit zijn zakken die om de voeten heengaan en worden vastgebonden. Je kunt voetboeien aantrekken zodat de tenen en hiel naar elkaar worden getrokken. Bekijk bijvoorbeeld deze voetboeien van PU leer met gesp.

Hoe moet je enkelboeien schoonmaken?

Hoe je enkelboeien moet onderhouden is afhankelijk van het materiaal waar ze van gemaakt zijn. Hygiëne is enorm belangrijk bij sextoys en erotische accessoires, want er is een risico dat er vuiltjes of stofjes op plekken kunnen komen waar je deze liever niet hebt. Bij alle producten voegen we schoonmaakinstructies toe waarmee je je voetboeien kunt onderhouden.

Enkelboeien kopen

Enkelboeien zijn hulpstukken in de wereld van BDSM die naast handboeien steeds vaker worden gebruikt. Enkelboeien kopen doe je snel en voordelig online bij Nooitmeersaai. Naast handboeien en enkelboeien hebben we accessoires voor boeien zoals hangsloten, hogties en spreader stangen om een zo compleet mogelijke ervaring te realiseren.

Als je een erotisch product koopt is het belangrijk dat je gegevens niet met derden worden gedeeld en dat niemand zomaar te weten komt dat je een sexartikel gekocht hebt. We laten je pakket niet bij de buren bezorgen en zetten onze bedrijfsnaam niet op het verzendetiket en je bankafschrift.

Alle erotische artikelen, waaronder BDSM toys als enkelboeien, kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald. We houden hier rekening mee door de meest volledige informatie te verschaffen.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!