ACCESSOIRES

Speciaal voor je handboeien, enkelboeien of halsband hebben we nu boeien accessoires, hulpstukken voor boeien tijdens jullie spannende avondje BDSM! Bekijk ze hieronder.

Wat zijn boeien accessoires?

Boeien accessoires zijn hulpstukken voor je handboeien, enkelboeien of halsband. Ze werken als uitbreiding voor de boeien tijdens jullie spannende avondje BDSM. We leggen je hieronder een paar accessoires uit die je in deze categorie kunt tegenkomen.

Aanlijnketting / riem

Een aanlijnketting is een handvat met een ketting die je aan een halsband kunt koppelen. Als een BDSM halsband een aansluiting voor een riem heeft zit deze vrijwel altijd aan de voorzijde. De aanlijnketting is lang genoeg om de dominante (de dom) niet te laten bukken als de onderdanige (de sub) wordt uitgelaten. Een aanlijnketting heeft een metalen ketting met schakels en een stevig handvat, vaak van PU leer. Deze PU leren aanlijnketting heeft een lengte van 60 cm.

Hogtie

Met een hogtie verbind je diverse boeien met elkaar. Heb jij of heeft je sub handboeien en enkelboeien om, dan kun je de boeien aan elkaar verbinden op de rug van de onderdanige. Een hogtie is een veelgebruikt hulpstuk bij bondage. Het geeft de dominant veel meer macht omdat de onderdanige nauwelijks nog kan bewegen en zich helemaal overgeeft. Je vindt hogties met 2 en 4 haken en ze worden ook vaak in BDSM sets meegeleverd.

Bondagedoek

Zijn normale boeien niet speciaal meer? Een bondagedoek geeft je de volledige vrijheid hoe je je onderdanige partner vastbindt. Je kunt heel eenvoudig de handen of voeten aan elkaar binden met een bondagedoek. Ze worden gemaakt van zelfklevend materiaal dat alleen aan zichzelf plakt en niet aan de huid.

Hangsloten

Een hangslot is de manier om de boeien van je partner zo goed vast te maken dat loskomen onmogelijk is. Door het gebruik van een sleuteltje en hangslot wordt de machtsverhouding tussen de dominante en de onderdanige onderstreept. De sub kan pas weer vrijkomen als de dom dat beslist. Diverse handboeien en enkelboeien hebben gespen die speciaal zijn gemaakt om een hangslot aan te bevestigen.

Boeien accessoires kopen

Je vindt bij ons niet alleen handboeien en enkelboeien, maar ook boeien accessoires om je BDSM-collectie compleet te maken. We hebben een groot assortiment BDSM om een boeiend rollenspel met machtsverhouding mogelijk te maken met je partner, dom of sub.

Als je een aanlijnketting, hogtie of andere boeien accessoire hebt gekocht zorgen wij ervoor dat je pakket discreet bij je aankomt. We verzenden je pakket in een effen doos zonder opdruk, vermelden onze naam niet op het etiket en bankafschrift en laten je bestelling niet bij de buren afleveren.

Let op! Alle BDSM-artikelen kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald in verband met hygiënevoorschriften. We proberen hierop in te spelen door de meest uitgebreide informatie te geven.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!