COCKRINGEN

Wil je een extra stimulans of langer genieten van seks? Geef jezelf een upgrade met een cockring! Een cockring is een sextoy voor mannen die werkt als penisring. Ze werden vroeger alleen van metaal gemaakt, maar tegenwoordig meestal van flexibele siliconen voor een comfortabele ervaring. Bekijk hieronder alle categorieën.

Wat is een cockring?

Een cockring is een ring die je om je penis, en in sommige gevallen ook om je balzak, schuift met het doel om een erectie harder te krijgen en langer vast te houden. Een cockring knelt je penis af, waardoor bloed wel naar je penis toe kan maar niet weg. Je bedprestaties zullen verbeteren omdat je het langer volhoudt. Je partner zal dus ook extra genieten!

Welke soorten cockringen zijn er?

Cockringen heb je in diverse soorten en er zijn er te veel om op te noemen. De populairste en meest verkochte cockringen leggen we je hieronder uit.

  • Metalen cockring: een ring die niet flexibel is, waardoor deze in meerdere maten verkrijgbaar is. Je kunt metalen cockringen vinden tussen 30 en 55 mm, zodat vrijwel elke penis geschikt is. Bovendien hebben wij metalen cockringen met een ringetje, prostaatmassager, buttplug of anaal ei voor een nieuwe sensatie.

  • Rubberen / siliconen cockring: een ring gemaakt van flexibele materialen die mee kan vormen. Siliconen of rubberen cockringen zijn minder maatgevoelig. Over het algemeen geldt: als de ring breder is, is de rek minder. Als de rek minder is, zal de cockring effectiever zijn.

  • Cockring met app: unieke vibrerende cockringen die compatibel zijn met een mobiele app. Je kunt de ring opladen, via bluetooth verbinden met je telefoon en zo trilpatronen volgen of zelf je trillingen instellen! Je kunt je partner de controle geven om een intenser effect te geven.

  • Vibrerende cockring: een ring waar je een batterij in kunt doen of kunt opladen met een kabeltje. Vibrerende cockringen werken net als een vibrator; met een drukknop waarmee je zelf de intensiteit instelt.

In ons assortiment kun je ook leren cockringen met studs, een balzaksplitser en eikelkorf vinden in speciale uitvoeringen.

Hoe gebruik je een cockring?

Doe de ring om je penis op het moment dat -ie nog niet helemaal stijf is. Dit zorgt voor het beste effect; als je ‘m omdoet terwijl je al een erectie hebt is het effect minder. Gebruik je een cockring zonder toevoegingen als een balzak of anaal ei, dan raden we je aan de cockring helemaal tot onderaan je penis te schuiven. Als je voor het eerst een cockring omdoet, scheer je haren dan weg om je geslachtsdeel. 

Wij raden onze klanten altijd aan een kleine hoeveelheid glijmiddel te gebruiken. Gebruik je te veel, dan kan hij van z’n plaats gaan tijdens de daad. Gebruik je te weinig, dan gaat het ten koste van het draagcomfort. 

Een cockring kopen

Een cockring koop je bij Nooitmeersaai! We hebben een groot assortiment cockringen in alle formaten en vormen. Je kunt bij ons terecht voor alle sextoys, glijmiddelen, condooms en andere sexproducten. Koop je voor de eerste keer een cockring? Dan raden we je een setje van 3 aan, met 3 maten en gemaakt van flexibel materiaal.

Let op! Cockringen kunnen niet geretourneerd worden als deze uit de verpakking verwijderd zijn. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. Daarom moet je er 100% zeker van zijn dat de cockring bij je past! Lees goed de beschrijving en specificaties van het artikel door voor je bestelt.

Koop je een cockring van metaal? Meet dan eerst de breedte van je penis. Niets is zo vervelend om een te kleine of te grote cockring aan te schaffen en dan erachter te komen dat hij niet geschikt voor je is. Cockringen van siliconen en rubber zijn flexibel en stretch en voor vrijwel iedere man geschikt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!