BDSM PADDLES

Spank je partner / sub of word zelf goed onder handen genomen! Met een BDSM paddle kan jij straf geven of billenkoek krijgen. Paddles kunnen opwindend zijn bij het voorspel of tijdens een spannende avond met BDSM.
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wat is een BDSM paddle?

Een BDSM paddle is een soort plankje met een handvat, dat gebruikt wordt voor SM / BDSM. Bij paddles kunnen er grote verschillen zitten in materiaal, lengte en breedte, met of zonder opdruk, met of zonder noppen en in prijs. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het geven van tikken / slagen wordt ook wel spanking genoemd, iets dat zeer opwindend kan zijn en waarmee je de machtsverhouding zeer goed kan onderstrepen. Een paar tikken met de hand kan al effect hebben, maar met een paddle laat je pas echt zien wie de baas is! Met een BDSM paddle in huis staat er altijd een spannende avond op jullie te wachten.

Hoe gebruik je een BDSM paddle?

Het maakt niet uit of je een beginner bent of ervaren bent in de BDSM of ervaring hebt met pijn tijdens erotiek. Paddles zijn gemaakt voor billenkoek. Het geeft een kick om je partner of sub op de billen te slaan. De billen van de ontvanger worden rood en de huid wordt extra gevoelig, uiteraard afhankelijk van hoe hard en hoe vaak de onderdanige wordt gespankt.

Je kunt een paddle ook gebruiken voor andere lichaamsdelen, maar is daar niet voor gemaakt. Wij raden voor het bewerken van andere lichaamsdelen een zweep aan. Een zweep heeft een kleiner oppervlak en daarom voelt deze gemiddeld pijnlijker aan dan een paddle. Paddles worden vaak gekocht door beginners in de BDSM wereld.

Stopwoord

Bij het gebruiken van een paddle is het belangrijk dat er duidelijke communicatie plaatsvindt tussen jullie beiden. Maak duidelijke afspraken, bijvoorbeeld over hoe hard en hoe vaak, en spreek een stopwoord af. Dit kan heel eenvoudig ‘Stop’ zijn als het branderige gevoel te heftig wordt. Voer het aantal slagen en het tempo van slaan voorzichtig op.

Voor een spannend samenspel tussen jullie beiden kun je afwisselen waar je slaat en welk tempo je gebruikt. Als je één tempo aanhoudt kan de onderdanige zich hierop instellen en is het verrassingseffect minder.

Het is fijn als je precies weet waar de pijngrens van de ander ligt en aan zijn of haar wensen kan voldoen. Dan wordt het samenspel en de machtsverhouding alleen maar meer opwindend.

Een BDSM paddle onderhouden

Paddles worden vrijwel altijd gemaakt van (PU) leer of hout. Houten sextoys, waaronder paddles voor BDSM, moeten op dezelfde manier worden onderhouden als seksspeeltjes van leer. Hygiëne is enorm belangrijk bij alle sextoys, voor ieders gezondheid en om de levensduur van het attribuut te verlengen.

Hoe doe ik dit?

Was je paddle grondig met water en antibacteriële zeep, dat niet het ingrediënt triclosan bevat. Dit kan je seksspeeltje poreus maken. Laat je paddle niet weken in water; dit kan ervoor zorgen dat hij vervormt en de afwerking beschadigen. Droog ‘m af met een schone doek. Spuit vervolgens wat toycleaner op je paddle en laat dit een paar minuutjes intrekken. 

Dep dan de SM paddle goed schoon en droog met een schone doek. Dit is de meest grondige manier. Toycleaner is speciaal gemaakt om seksspeeltjes schoon te houden. Maak je sextoy voor en na elke sessie schoon.

Een BDSM paddle kopen

Een paddle voor SM / BDSM kun je direct bestellen bij Nooitmeersaai! We hebben alles direct op voorraad en een groot aantal BDSM artikelen waarmee je een fantastische BDSM avond kunt beleven met je partner, dom of sub. Naast een uitgebreid assortiment BDSM hebben we een groot aanbod sextoys voor koppels en een uitgebreide drogisterij

Discreet verpakt en verzonden

Wanneer je je BDSM paddle hebt gekocht zorgen wij ervoor dat je bestelling zo anoniem en discreet mogelijk bij jou wordt bezorgd. We versturen het pakket in een neutrale doos en vermelden onze naam niet op het verzend-etiket. Op je bankafschrift komt de naam ‘Business-today’ te staan en geen erotische uiting. Boven de €50 zijn de verzendkosten helemaal gratis. Voor 15.00 uur besteld = de volgende werkdag in huis!

Retour beleid

Let op! Alle sextoys kunnen niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. Zorg er dus voor dat het product bij je past. Lees de beschrijving en specificaties van het artikel goed door voor je een aankoop doet.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!