CONDOOMS

Geniet van seks, maar doe het wel veilig! Condooms hebben al veel ongewenste zwangerschappen en ziektes voorkomen. We hebben de grootste merken als Durex, Lelo en My.Size in ons assortiment, die bij je vrijpartij niet mogen ontbreken.

Waarom condooms gebruiken?

Een condoom wordt gedragen tijdens de seks en is een voorbehoedsmiddel. Condooms zijn de enige manier om er zeker van te zijn dat je geen SOA’s oploopt en ongewenste zwangerschap veroorzaakt. Het is verstandig om altijd een condoom te dragen tijdens de daad: soms kunnen mensen zonder dat ze er bewust van zijn toch drager zijn van een SOA.

Condooms van topmerken

Veilig en vertrouwd: de condooms van jouw favoriete merk. Speciaal hiervoor hebben we condooms van topmerken. We hebben een groot aanbod condooms voor elke penis en van topmerken als Durex, Lelo en My.Size. 

Durex is hét condoommerk. Zeg je condooms, dan zeg je Durex. De condooms van Durex zijn in de meeste slaapkamers wel geweest.

Lelo is een luxe condoommerk en staat bekend om het zeshoekige ruitpatroon. Dit wordt Lelo HEX genoemd. Lelo HEX condooms zijn ultra-dun en sterk en het patroon zorgt voor een extra stimulatie tijdens de seks.

My.Size is een merk dat voor elke man een perfecte condoom heeft. Het speelt in op de grootte en dikte van elke penis en heeft dit vertaald in 7 maten.

Elke condoom van onze topmerken bevat een kleine hoeveelheid glijmiddel. Wil je een condoom voor anaal of wil je extra veilig zijn tijdens de seks? Neem een extra safe of extra lube.

Latexvrije condooms

De meeste condooms zijn gemaakt van latex. Heeft één van jullie een latexallergie? Speciaal voor mensen met een latexallergie hebben we latexvrije condooms van Skyn, gemaakt van poly-isopreen en voorzien van een niet-zaaddodend glijmiddel.

Je condoommaat berekenen

Een condoom is het meest veilig als deze precies goed past en ook het meest comfortabel. Je maat condooms weten is dus belangrijk. De meeste condooms worden gemaakt met een breedte van 54 of 56 mm. Je kunt je maat condooms berekenen door je erectie op te meten bij het dikste stuk van de penis.

  • Heb je een penisomtrek tot 10 cm? Neem dan 47 mm condooms.
  • Heb je een penisomtrek tussen 10,2 cm en 10,7 cm? Neem dan 49 mm condooms.
  • Heb je een penisomtrek tussen 11 cm en 11,5 cm? Neem dan 53 mm condooms.
  • Heb je een penisomtrek tussen 12 cm en 12,5 cm? Neem dan 57 mm condooms.
  • Heb je een penisomtrek tussen 12,5 cm en 13,3 cm? Neem dan 60 mm condooms.
  • Heb je een penisomtrek tussen 13,3 cm en 13,8 cm? Neem dan 64 mm condooms.
  • Heb je een penisomtrek tussen 13,8 cm en 14,5 cm? Neem dan 69 mm condooms.

Bij elk condoom hebben wij bij de specificaties de afmetingen toegevoegd, zodat je altijd weet hoe groot deze is en van welk materiaal het condoom gemaakt is. Bovendien hebben we speciale condooms van MY.SIZE in ons assortiment, die maar liefst 7 verschillende maten hebben. Voor elke penis een geschikt condoom!

Condooms kopen

Steeds meer mensen kopen hun condooms online en niet meer in de drogisterij om de hoek. Anonimiteit en discretie is enorm belangrijk. Online bestellen is gemakkelijk en snel en je betaalt lagere prijzen.

Condooms koop je discreet en veilig bij Nooitmeersaai. We hebben een uitgebreid assortiment condooms en hebben voor elke man een passend condoom direct uit voorraad leverbaar. Bij Nooitmeersaai wordt je condoom geleverd in een neutrale doos met een sticker die niet onze naam vermeldt. Ook op je bankafschrift zul je de naam van Nooitmeersaai niet zien.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!