ALLE TARZAN VIBRATORS

Stimuleer je vagina en clitoris tegelijkertijd met een tarzan vibrator, één van de populairste vibrators op de markt! Bekijk ons assortiment hieronder.

Wat is een tarzan vibrator?

Een tarzan vibrator is een trillende sextoy voor vrouwen die uit twee gedeelten bestaat: een vibrator voor vaginale penetratie en een stimulator voor de clitoris. In essentie is het een 2 in 1 vibrator die op twee manieren tegelijk de vrouw naar een hoogtepunt werkt. Veel vrouwen vinden clitorale stimulatie lekkerder dan uitsluitend vaginale penetratie. Door beide tegelijkertijd te stimuleren wordt de situatie nagebootst dat jij of je partner met je clitoris speelt tijdens de seks.

De tarzan vibrator is de populairste vibrator die momenteel op de markt is. Het is de best verkochte vibrator en wordt door veel vrouwen nogmaals gekocht als de eerste het niet meer doet. Vrijwel elke tarzan heeft aan de onderzijde één of meer drukknoppen waarmee je de intensiteit van de trillingen bepaalt.

Wat zijn de voordelen van een tarzan vibrator?

De tarzan vibrator heeft een paar voordelen ten opzichte van andere vibrators. We leggen de voornaamste verschillen uit.

Dubbele stimulatie

Door een normale vibrator te combineren met een uitstulping die je clitoris verwent word je dubbel gestimuleerd. Dubbele stimulatie is wellicht hét voornaamste punt waarom veel vrouwen voor een tarzan vibrator kiezen.

Meerdere motortjes

Vrijwel elke tarzan heeft meerdere motortjes die je afzonderlijk kunt bedienen. Hierdoor kun je eindeloos experimenteren met alle trilstanden en erachter komen wat jij het lekkerst vindt. Juist omdat je meerdere motortjes hebt, heb je ook veel vibratiestanden die je met elkaar kunt combineren. 

Rotatiestanden

Bij de betere tarzan vibrators zul je rotatiestanden tegenkomen. De kop van de vibrator kan draaien op een tempo dat jij aangeeft. Dit stimuleert alle gevoelige plekjes van je vagina! Combineer de rotatiestanden met het penetreren van de vagina voor ultiem genot.

Waar komt de tarzan vibrator vandaan?

De tarzan vibrator is een seksspeeltje waarvan het niet compleet zeker is waar deze vandaan komt en hoe de ontwikkelingen zijn gegaan. Wat we wel weten is dat het speeltje oorspronkelijk uit Japan afkomstig is en waarschijnlijk ooit is ontworpen door een Japanse fabrikant. In Japan bestaat er namelijk de traditie dat er dieren of geesten op sextoys worden gesneden. De tarzan vibrator heette toen nog Rabbit vibrator, omdat de eerste tarzan vibrator bij de clitoris de vorm van konijnenoren had. Momenteel bestaat het assortiment tarzans niet meer alleen uit dubbele vibrators met konijnenoren, maar is het enorm divers.

Welke soorten tarzan vibrators zijn er?

De rabbit is nog steeds de bekendste soort, maar inmiddels is het aanbod uitgebreid. Hieronder leggen we je een paar populaire varianten uit.

Rabbit vibrator

De meest populaire versie van de tarzan is de rabbit vibrator. Deze tarzan vibrator heeft twee motortjes, één in de schacht en één bij de clitoris. Bij de clitoris lijkt de rabbit vibrator op een konijn door de vorm en oren. Je plaatst je clitoris tussen de vibrerende oren die daarna je een heerlijk clitoraal orgasme geven.

Dolphin vibrator

Een dolphin vibrator is een afgeleide van de rabbit vibrator, maar ziet eruit als de kop van een dolfijn. Een dolfijn vibrator stimuleert de clitoris bij de lange neus / mond. Terwijl de neus van de vibrator zijn werk doet bij je clitoris penetreer je met de schacht tegelijk je vagina.

Triple tarzan

Een triple tarzan vibrator gaat nog een stukje verder dan normale tarzan. Waar de normale tarzan je dubbel verwent doet de triple tarzan dit driemaal! De triple tarzan heeft kralen om je ook anaal te bevredigen. Hoe dieper je de triple tarzan inbrengt, hoe intenser de stimulatie is.

G-spot tarzan

Een G-spot tarzan vibrator heeft een voorgevormde kop om de G-spot te stimuleren. De G-spot is een gevoelig plekje, ongeveer 3 tot 5 cm diep aan de bovenzijde in je vagina. De meeste vrouwen ervaren heftige orgasmes na het stimuleren van de G-spot. De G-spot tarzan combineert de voorgevormde kop met een clitorisstimulator voor een enorm intense sensatie.

Tarzan met roterende tongen

Een unieke nieuwe clitorisstimulator: de tarzan met roterende tongen! In essentie heeft deze een draaiend tandwiel met zachte uitstulpingen die de clitoris stimuleren. Bij deze tarzan vibrator zijn er meerdere motortjes en de roterende tongen zijn zelf in te stellen qua intensiteit. De tarzan met roterende tongen is een nog best nieuwe sextoy. Wij hebben een tarzan met tongen in het roze en paars in ons assortiment.

Voor wie is een tarzan vibrator?

Een tarzan vibrator is een sextoy die specifiek is bedoeld voor de vrouw. De bedoeling is dat je je vagina en clitoris stimuleert. De tarzan vibrator werkt het beste als je al wat ervaring hebt met seksspeeltjes. Vaak weten vrouwen die al wat ervaring hebben met sextoys iets beter wat ze prettig vinden en ze kennen hun grenzen wat beter. Als je een eerste seksspeeltje zoekt raden we je een mini vibrator of realistische vibrator aan.

Zoek je een vibrator voor de man: dan kun je gaan voor een eikel vibrator of een vibrerende buttplug.

Hoe gebruik je een tarzan vibrator?

Zeker als je een tarzan vibrator voor de eerste keer gebruikt, is het van belang dat je dit voorzichtig doet. Het is raadzaam om de onderstaande stappen te volgen.

  1. Ga in een comfortabele positie liggen. Bij een tarzan vibrator is dit bijna altijd iets onderuitgezakt met de benen wijd.
  2. Zorg ervoor dat er niemand zomaar binnen kan komen lopen. Zeker bij de eerste keer is het zo dat je de tijd moet nemen om goed te experimenteren. Zorg dat je ontspannen bent, want hoe meer spanning je hebt, hoe lastiger het is een lekker orgasme te krijgen.
  3. Gebruik glijmiddel. Breng wat glijmiddel aan op je vagina en op de bovenzijde van de vibrator. Wanneer je tarzan is gemaakt van siliconen is het af te raden om glijmiddel van siliconen te gebruiken omdat dit het speeltje poreus kan maken en kan beschadigen. Gebruik bij siliconen tarzans glijmiddel op waterbasis.
  4. Wees voorzichtig met inbrengen, omdat de clitorisstimulator zich in sommige gevallen best dicht bij de schacht bevindt. Duw je vibrator er pas dieper in als het helemaal goed voelt. Experimenteer met de verschillende vibratiestanden en ervaar wat jij het lekkerst vindt.
  5. Als je klaar bent en een aantal spetterende orgasmes hebt gehad is het belangrijk de tarzan langzaam te verwijderen. We raden je aan je tarzan vibrator direct na gebruik te reinigen.

Hoe moet je een tarzan vibrator schoonmaken?

De vagina en clitoris zijn gevoelige en kwetsbare plekjes van het vrouwelijk lichaam waar veel zenuwuiteinden samenkomen. Hierdoor is het enorm belangrijk om de dubbele vibrator goed te onderhouden. We raden je aan dit voor en na elke sessie te doen, omdat sextoys toch stofjes op zich kunnen krijgen als ze afgesloten zijn opgeslagen.

Als je een tarzan vibrator op batterijen hebt, verwijder dan de batterijen voor je begint met schoonmaken. Bijna elke 2 in 1 vibrator is gemaakt van siliconen en/of ABS (plastic). Sextoys van siliconen of ABS kun je schoonmaken door ze eerst af te spoelen onder de kraan totdat je geen vuiltjes en lichaamsstoffen meer ziet. Spuit daarna wat toycleaner op de vibrator en laat dit een paar minuutjes intrekken. Wrijf de vibrator daarna grondig schoon en droog met een schone doek of zakdoek.

Een tarzan vibrator kopen

Een tarzan vibrator is speciaal gemaakt om dubbele stimulatie mogelijk te maken van de vagina en clitoris! Een tarzan vibrator kopen doe je snel online bij Nooitmeersaai. Zoek je een vibrator die er wat meer als een echte penis uitziet? Dan is een realistische vibrator een aanrader. Als je een heel nieuwe ervaring zoekt kun je gaan voor een luchtdrukvibrator: een sextoy voor vrouwen die de clitoris stimuleert met luchtpulsen.

Uiteraard verzenden we je nieuwe tarzan vibrator discreet in een neutrale doos. Onze naam komt niet terug op je rekeningoverzicht en op het verzendetiket. Bovendien laten we het pakketje niet bij de buren bezorgen. Niemand komt zomaar te weten dat jij een sextoy gekocht hebt totdat je het zelf vertelt.

Let op! Alle tarzan vibrators kunnen net als alle andere sextoys vanuit hygiënisch oogpunt helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald. We proberen hierop in te spelen door je de meest volledige informatie te geven, zodat de kans klein is dat je het verkeerde product aanschaft.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!