VIBRERENDE COCKRINGEN

Stimuleer jezelf en je partner door je erectie te verbeteren en een trillende sensatie te geven! Vibrerende cockringen vind je in vele soorten en maten en geven je geweldige orgasmes. Bekijk hieronder het assortiment.

Wat is een vibrerende cockring?

Een vibrerende cockring is een sextoy voor de man waarmee je niet alleen een betere erectie zult krijgen, maar ook gestimuleerd wordt door trillingen. Je kunt vibrerende cockringen herkennen aan een penisring die is gekoppeld aan een trilmechanisme, dat vrijwel altijd werkt op een batterij. In de meeste gevallen is een vibrerende cockring gemaakt van stretch materiaal als siliconen of rubber, waardoor deze passen op elke penis. Het materiaal vormt zich naar je penis en zit altijd strak.

Cockring voor koppels

Een vibrerende cockring is vooral geschikt voor heterokoppels. De trillingen van de penisring bereiken namelijk ook de vrouw bij elke stoot. Omdat de man de ring draagt, wordt de bloedtoevoer naar de penis vertraagd en houdt de erectie langer stand. Hierdoor kan de man langer penetreren en de partner dus langer genieten van seks.

Cockring voor masturbatie

Een trillende penisring is een prima hulpmiddel bij masturberen. Je kunt ‘m bijvoorbeeld gebruiken om je orgasme te proberen uit te stellen. De ring vermindert de bloedtoevoer waardoor er wel bloed naar de penis toe, maar niet eenvoudig weer weg kan. Door een stijvere penis te combineren met trillingen is de stimulatie voor de man groter. Je kunt proberen om je uithoudingsvermogen te trainen.

Hoe gebruik je een vibrerende cockring?

Hoe je een cockring moet gebruiken verschilt niet zoveel van elkaar, of je nu een metalen cockring hebt of een vibrerende penisring. Een vibrerende cockring doe je om de penis als de man nog net geen erectie heeft. Als je een cockring om de penis schuift als er al een erectie is, is het effect van het afklemmen minder. Dan krijg je een minder dikke en minder aanhoudende erectie.

Schuif de penisring om de penis op de plek waar je deze wilt dragen. Hierbij raden we onze klanten altijd aan wat glijmiddel te gebruiken. Een cockring is namelijk behoorlijk strak en het kan pijnlijk zijn als deze schuurt over de huid. Een paar druppels is voldoende. Gebruik je te veel glijmiddel, dan kan de penisring afschieten. Met te weinig glijmiddel is het comfort weer minder. In ons assortiment vind je allerlei soorten glijmiddel. Vibrerende cockringen kunnen gemaakt zijn van siliconen: hierbij raden we je af glijmiddel op siliconenbasis te nemen. Dit kan het speeltje namelijk onherstelbaar beschadigen.

Als je voor het eerst een cockring gaat dragen, scheer je haren dan weg om je geslachtsdeel. Draag een penisring niet langer dan 30 minuten.

Een vibrerende cockring onderhouden

Een vibrerende cockring is een sextoy die best eenvoudig te onderhouden is. Desondanks raden we je aan alle sextoys voor en na elke sessie grondig te reinigen. Dit komt omdat een seksspeeltje bijna altijd toch stofjes op zich krijgt: zelfs wanneer je deze hebt opgeslagen in een donkere afgesloten omgeving.

Verwijder eerst de batterij voor het reinigen. Was de vibrerende cockring af met warm water. Spuit wat toycleaner op de cockring en laat dit even intrekken. Dep ‘m daarna goed schoon en droog met een schone doek. Toycleaner is een schoonmaakmiddel dat speciaal is gemaakt voor het onderhoud van sextoys. Je kunt toycleaner bij elke seksspeeltje rechts en onder het artikel bijbestellen.

Trillende penisringen kunnen gemaakt zijn van allerlei materialen, zoals rubber, siliconen, ABS (plastic) of TPE. Als een vibrerende cockring op een andere wijze gereinigd moet worden, vermelden wij dit bij de instructies van het product.

Een vibrerende cockring kopen

Wil je langer genieten van seks en met een trillende stimulatie? Koop je nieuwe vibrerende cockring snel online bij Nooitmeersaai! We hebben een ruime hoeveelheid vibrerende penisringen direct op voorraad. Weet je nog niet welke cockring je wilt hebben? Bekijk dan gerust alle cockringen! Er zit vast een geweldige penisring voor je tussen.

Als je een seksspeeltje of accessoire koopt, is het enorm belangrijk dat dit niet aan de grote klok wordt gehangen. Onze medewerkers behandelen je pakket met zorg en de naam van ons bedrijf zal niet terugkomen op de buitenzijde en op je bankafschrift.

Vibrerende cockringen kunnen net als alle andere sextoys niet worden geretourneerd naar aanleiding van wettelijke bepalingen i.v.m. hygiënevoorschriften. We proberen hier altijd op in te spelen door de meest accurate informatie te geven bij ieder product dat je tegenkomt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!