ANAAL TOYS

Alle anaal toys voor mannen vind je hier! Sextoys om de anus en de prostaat te stimuleren. Beleef het genot van anale stimulatie met de spannendste anale speeltjes.
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wat zijn anaal toys voor mannen?

Zeker bij mannen is anaal een onderwerp dat wordt vermeden of ontkend. Echter ontdekken steeds meer mannen het genot van anale stimulatie. De anus is één van de meest gevoelige plekjes van het menselijk lichaam, want er komen aardig wat zenuwuiteinden samen in en rond de kringspier. 

Anaal toys voor mannen zegt eigenlijk al waar het over gaat: het stimuleren van de mannelijke anale regio door een seksspeeltje. Anaal is niet alleen voor vrouwen en homo- / biseksuele mannen: met anaal kun je alle kanten op! Zoals je wel weet zit er in de anus een plekje die bij stimulatie geweldige orgasmes kan bezorgen: de prostaat. Met een anaal toy voor mannen stimuleer je dus jezelf dubbel door de gevoeligheid van de anus te combineren met het stimuleren van de prostaat.

Welke soorten anaal toys voor mannen zijn er?

De meeste anale sextoys zijn voor zowel mannen als vrouwen geschikt. Het ene geslacht zal bij de ene sextoy weer iets meer voelen dan de ander. Hieronder leggen we je in het kort de bekendste anaal toys uit die de anus en prostaat van de man kunnen stimuleren.

Buttplug

Een buttplug is een sextoy die je gebruikt om je voor te bereiden op anale penetratie. Het is een anaal seksspeeltje met een toelopende punt en een platte onderzijde, waardoor deze niet naar binnen kan schieten. Door de toelopende punt is een buttplug eenvoudiger in te brengen in de anus dan een dildo. Buttplugs kunnen uit allerlei formaten bestaan en bevatten soms prachtige kristallen aan de onderzijde, waardoor dit er opwindend uitziet als je op je partner wacht.

Anaal kralen

Anaal kralen zijn sextoys met kralen, die in omvang toenemen naarmate je meer kralen hebt ingebracht. Anaal kralen worden ook anal beads genoemd en zijn speciaal gemaakt om de anus en endeldarm te stimuleren. Anale kralen zijn bij uitstek voor de beginner geschikt omdat je steeds je grens kan verleggen door een extra kraal in te brengen. Ze zijn vaak een stuk smaller dan een gemiddelde (anale) dildo en worden vaak gebruikt wanneer een dildo of buttplug net even te heftig is.

Cockring met anaal ei

Een cockring met anaal ei is een sextoy voor mannen die willen experimenteren met een cockring in combinatie met anale stimulatie. Een cockring is een uitstekende manier om een erectie sterker te maken en langer vast te houden; een anaal ei is een vormvaste bolvormige toy die hieraan vast zit en die de anus stimuleert. In combinatie met een cockring wordt een anaal ei ook een asslock genoemd.

Vibrerende buttplug

Een vibrerende buttplug is een anale sextoy waarmee je de zenuwen van de anus kunt stimuleren met behulp van trillingen. De enige verschillen met de klassieke buttplug zijn de vibratiestanden. De betere vibrerende buttplugs hebben meerdere vibratiestanden en meerdere trilpatronen. Sommige vibrerende buttplugs bevatten extra functies als een afstandsbediening, roterende kop en een prostaatvibrator.

Andere anale sextoys

Zoek je toch iets anders? We hebben een compleet overzicht anale sextoys voor je gemaakt zodat een product vinden iets eenvoudiger wordt. Hier vind je bijvoorbeeld ook opblaasbare buttplugs, anaal douches en anaal speculums.

Hoe gebruik je een anaal sextoy voor mannen?

Met beleid en glijmiddel. 

Anale stimulatie wordt namelijk veel aangenamer als je glijmiddel gebruikt. Waar de vagina nat wordt bij opwinding, is dit niet het geval bij de anus. Bovendien is de anus enorm strak, zeker wanneer je nog nooit aan anaal gedaan hebt. Daarom kan er bij anale penetratie een pijngevoel ontstaan als je probeert een anale sextoy in te brengen zonder voorbereiding. Gelukkig is er speciaal anaal glijmiddel ontwikkeld dat iets dikker is dan normaal glijmiddel en in sommige gevallen een licht verdovend effect geeft.

Bij glijmiddel moet je oppassen met het type dat je neemt. Glijmiddel voor anaal wordt gemaakt op waterbasis of siliconenbasis. Glijmiddel op waterbasis is huidvriendelijk en veilig met elk seksspeeltje, maar droogt sneller op dan siliconen glijmiddel. Glijmiddel van siliconen droogt niet op en je hebt er dus minder van nodig. Gebruik geen glijmiddel op siliconenbasis bij sextoys van siliconen. Dit kan het materiaal onherstelbaar beschadigen en het speeltje poreus maken.

Als je bent voorbereid met een schone anale sextoy (voor onderhoud zie onze uitleg hieronder) en je de juiste glijmiddel hebt uitgekozen, begint het inbrengen van het seksspeeltje in de anus. Ga in een houding zitten of liggen die voor jou het meest comfortabel is. Dit kan o.a. op je zij zijn, op je rug of onderuit liggend met de knieën opgetrokken. Smeer glijmiddel op het topje van de anale sextoy en op de anus. Nu is het tijd voor inbrengen: wees hier voorzichtig in en hou het speeltje tegen als je het gevoel hebt dat het niet gaat. Anaal is een kwestie van de grenzen verleggen: elke keer een klein stukje verder.

Zeker bij de eerste keer anaal kun je beter iets te weinig doen dan iets te veel. Vergelijk het met wanneer je voor de eerste keer in de sportschool staat: opgewonden en alles in één keer willen. Waar dit in een sportschool spierpijn oplevert, kan dit bij anale stimulatie een pijngevoel opleveren.

Anaal sextoys voor mannen onderhouden

Als je een sexspeeltje hebt, wil je daar zo lang mogelijk van genieten! Maak je anale sextoy altijd voor en na elke sessie grondig schoon. Nu raden we je sowieso altijd aan alle sextoys voor en na schoon te maken, maar bij anaal gebruik kunnen er andere bacteriën op je speeltje komen. En die moeten er natuurlijk af.

Omdat anaal sextoys best een breed begrip is met uiteenlopende producten, is het niet eenvoudig om een eenduidig antwoord te geven over onderhoud. In enkele gevallen kun je dit doen met water en ongeparfumeerde zeep, maar zeker niet bij elke. Voor het schoonmaken van anale sextoys hebben we toycleaner. Smeer je sextoy in met toycleaner en laat dit even intrekken. Wrijf ‘m daarna goed droog en schoon met een schone doek (niet je theedoek waarmee je het aanrecht hebt drooggemaakt, dan heeft het weinig nut).

Bij elke anale sextoy kun je de instructies lezen bij het product. Hier staat ook van welke materialen het speeltje gemaakt is en de afmetingen.

Een anaal sextoy voor mannen kopen

Ook mannen leren steeds vaker het genot van anale stimulatie kennen. Alle anale sextoys voor mannen koop je snel en direct online bij Nooitmeersaai! Bij ons kun je terecht voor al je buttplugs, anaal douches, anaal kralen en nog veel meer. Lees eerst goed de beschrijving door en bekijk de afmetingen van het speeltje als je voor de eerste keer een anale sextoy koopt.

Wanneer je een erotisch product hebt gekocht is het van groot belang dat dit niet aan de grote klok wordt gehangen. Onze medewerkers behandelen je bestelling met oog voor je privacy en met de grootste zorg. Het pakket wordt verzonden in een neutrale verpakking, de naam van Nooitmeersaai komt niet te staan op het verzendetiket en je bankafschrift kent een neutrale naam.

Alle seksspeeltjes kunnen niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. Zorg ervoor dat je helemaal zeker bent dat het product bij je past.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!