DUO VIBRATORS

Een duo vibrator maakt de drempel om een seksspeeltje te gebruiken een stuk lager. Verrijk jullie seksleven met een sextoy voor koppels die jullie beiden stimuleert!

Wat is een duo vibrator?

Een duo vibrator is een seksspeeltje voor koppels dat gebruikt kan worden tijdens de vrijpartij. Het unieke van een duo vibrator is dat jullie beiden trillingen ervaren; hierdoor is de drempel om een sextoy te gebruiken een stuk lager. Als een van jullie een seksspeeltje wil gebruiken tijdens de daad, stel dan een duo vibrator voor.

In veel gevallen werkt een duo vibrator als volgt. De vibrator voor koppels heeft een deel dat aan de buitenzijde van de vagina op de clitoris wordt gelegd en de clitoris stimuleert. Het andere einde wordt ingebracht in de vagina en is wat dunner. De dunnere kant geeft de man genoeg ruimte om te penetreren, waardoor de man de trillingen ervaart bij elke stoot. De vrouw kan de trillingen van de binnenzijde soms ook ervaren bij haar G-spot.

Welke soorten duo vibrators zijn er?

De koppel vibrator bestaat in een paar verschillende vormen.

Satisfyer Double Joy

Satisfyer is het bekendste merk als het om koppel vibrators gaat. Het merk staat bekend om hun prachtige designs, de diversiteit in hun producten en de app ondersteuning. De Satisfyer Double Joy is een duo vibrator die in de kleuren paars, wit en zwart is uitgebracht. Satisfyer duo vibrators hebben een bescheiden formaat en kunnen overal meegenomen worden zonder dat dit te veel opvalt.

Duo vibrator met app

De duo vibrator met app is een normale partner vibrator als eerder omschreven. Echter kun je zelf met een app de sterkte van de trillingen en trilpatronen selecteren. Ook kun je bij sommige vibrators voor koppels zelf je eigen trilpatronen maken. Wanneer je een duo vibrator met app hebt kun je de app van de fabrikant gebruiken. Alle vibrators met app vind je hier.

Vibrerende cockring

Een cockring is een sextoy die om de penis wordt gedaan en een erectie verbetert door de penis af te knellen. De vibrerende cockring is een variatie hierop. De vibrerende cockring voor koppels heeft een trillende bovenzijde waarmee de man bij elke stoot de vrouw laat genieten van trillingen.

Hoe moet je een duo vibrator gebruiken?

Als je een duo vibrator hebt gekocht kan het even duren voor je helemaal klaar bent om ‘m te gebruiken tijdens je vrijpartij of masturbatie. De meeste partner vibrators hebben een vorm waarbij één deel vaginaal wordt ingebracht en een ander deel op de clitoris. Deze hebben ook een app. Het onderstaand stappenplan is voor dit type duo vibrator geschreven. Heb je een eenvoudige partner vibrator of vibrerende cockring, bekijk dan het product zelf.

  1. Zorg dat je duo vibrator is opgeladen en dat je een smartphone met de app van de fabrikant bij de hand hebt. Voor de eerste keer zul je de duo vibrator even aan het stopcontact moeten hangen. Vrijwel altijd werken duo vibrators met een USB-kabel die wordt meegeleverd. Je kunt een duo vibrator op de app aansluiten met bluetooth.
  2. Breng glijmiddel aan op de duo vibrator en op de vagina voor je de sextoy voor koppels inbrengt en op de clitoris legt. Veel duo vibrators zijn gemaakt van siliconen. Bij siliconen sextoys is het onverstandig om glijmiddel op siliconenbasis te gebruiken, omdat dit het speeltje kan beschadigen en poreus kan maken. Gebruik glijmiddel op waterbasis.
  3. Wees voorzichtig met het inbrengen in je vagina: de huid is dun en de ruimte tussen beide uiteinden kan smal zijn.
  4. Zet de duo vibrator aan met drukknoppen aan de bovenzijde. Experimenteer met de app als jullie dit wensen. In de app zul je trilpatronen en ritmes kunnen vinden en zelf een vibratiepatroon kunnen instellen. Ook kun je aan de bovenzijde van de duo vibrator meer knopjes vinden om eenvoudig de trillingen te wijzigen.
  5. Verwijder de koppel vibrator langzaam als jullie uitgespeeld zijn. Maak direct na het gebruik de koppel sextoy grondig schoon. Hieronder lees je hoe je een duo vibrator kunt onderhouden.

Hoe moet je een duo vibrator schoonmaken?

Hoe je een duo vibrator schoonmaakt verschilt niet veel van hoe je andere vibrators reinigt. De vagina en penis zijn beiden gevoelige plekjes en enorm kwetsbaar voor vuiltjes en stofjes. Zorg er dus voor dat je seksspeeltjes altijd zo grondig mogelijk schoonmaakt, het liefst voor en na elk gebruik. Dit doe je op de volgende manier:

Wanneer je duo vibrator op batterijen werkt is het verstandig deze voor de schoonmaak te verwijderen. Spoel je duo vibrator onder de kraan zonder geparfumeerde zeep totdat je geen lichaamsstoffen of ander vuil meer ziet. Spuit daarna toycleaner op de koppel vibrator en laat dit intrekken. Als dat gedaan is kun je ‘m schoonwrijven met een schone en droge doek. Je bestelt toycleaner (en glijmiddel) bij elk artikel eenvoudig mee.

Een duo vibrator kopen

Een duo vibrator is een heerlijk seksspeeltje voor koppels die hun seksleven willen verrijken! Duo vibrators koop je eenvoudig en snel online bij Nooitmeersaai. Voor koppels hebben we nog meer spannende sextoys en erotische hulpstukken, zoals sex schommels en sex spellen.

Wanneer je een erotisch artikel koopt is het belangrijk dat niemand dit zomaar te weten komt en dat er discreet met je gegevens wordt omgegaan. We verzenden je pakketje in een effen doos zonder opdruk, vermelden onze naam niet op je bankafschrift en het verzendetiket en laten bestellingen niet bij de buren bezorgen. Je persoonlijke gegevens worden niet met derden gedeeld.

Alle seksartikelen, waaronder de duo vibrator, kunnen helaas niet worden geretourneerd door wettelijke bepalingen. Hier proberen we rekening mee te houden door je zo veel mogelijk informatie te verschaffen.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!