VAGINA TOYS

Wil je je vagina verwennen? Met een vagina toy geef je je vagina heerlijke behandelingen. De beste speeltjes voor de beste stimulatie van de vrouwelijke erogene zones. Bekijk hieronder onze categorieën.

Wat zijn vagina toys?

Vagina toys zijn seksspeeltjes specifiek gericht voor stimulatie van de vagina. De dildo en de vibrator zijn namelijk niet de enige sextoys die de vrouw een orgasme kunnen geven. De vagina speeltjes kunnen inwendig en soms ook uitwendig worden gebruikt. Vagina toys lopen best uiteen en daarom leggen we je hieronder uit welke vagina toys er zoal zijn.

Welke vaginatoys zijn er?

Allereerst kunnen we de vibrator en de dildo onder de vagina toys plaatsen, maar specifiek voor de vagina zijn er een paar speeltjes die het populairst zijn. Dit zijn de volgende:

Vibratie ei

Een vibrerend ei is een sextoy die je in je vagina inbrengt en die met trillingen de vagina stimuleert. Een tril ei wordt aangestuurd met een afstandsbediening of heeft een touwtje. Een vibratie ei is in essentie een inwendige vibrator die je ook kunt gebruiken als clitorisstimulator door ‘m tegen de clitoris aan te houden.

Vaginaballetjes

Vaginaballen zijn ballen van ongeveer 2 tot 5 cm groot die je kunt inbrengen in de vagina. Ze bevatten in veel gevallen een gewichtje dat vrij kan bewegen in het balletje. Het resultaat is dat je het gewichtje voelt in je vagina als je zelf beweegt. Bovendien train je met vaginaballen je bekkenbodemspieren, wat diverse voordelen heeft.

Vaginapompen

Een vaginapomp is een pomp die je op de vagina zet om ‘m op te laten zwellen. Ze bestaan uit een pomp en een zuiger om de vagina vacuüm te zuigen. Je vagina wordt iets groter en enorm gevoelig omdat de bloedtoevoer verbetert. Door een pussy pump wordt de vagina strakker omdat de vagina opzwelt.

Hoe gebruik je vagina toys?

De manier waarop je vaginaverwenners gebruikt is per product verschillend. Een vibrerend eitje en vaginaballetjes breng je vaginaal in met een beetje glijmiddel. Een vaginapomp zet je op de vagina als een soort kap. Je kunt bij de categorieën lezen hoe je alle pussy toys afzonderlijk gebruikt met een uitleg. Hieronder geven we je een aantal tips die voor elk vagina speeltje nuttig kunnen zijn.

Glijmiddel

We raden bij bijna elk seksspeeltje glijmiddel aan. Glijmiddel is een vloeibare substantie die wordt gebruikt om penetratie eenvoudiger te maken. Veelal wordt glijmiddel geassocieerd met anale penetratie, maar ook voor vaginale sextoys is glijmiddel onmisbaar. Is je vagina toy gemaakt van siliconen: gebruik dan glijmiddel op waterbasis.

Comfortabele positie

Zorg dat je een comfortabele positie inneemt en ontspannen bent voor je vagina speeltjes in- of aanbrengt. Dit kan bijvoorbeeld iets onderuitgezakt op je rug zijn of op je zij. Vaak zul je merken dat met de benen wijd het handigst is. Heb je een inwendige vagina toy, dan kun je ervoor kiezen daarna weer je kleding aan te doen en doorgaan met andere dingen terwijl niemand weet dat je een vaginale sextoy in hebt.

Gebruikstijd

Zorg dat je je inhoudt en op tijd het speeltje verwijdert. Bij trileitjes en vaginaballetjes raden we je altijd aan een maximale draagtijd van een half uur aan te houden. Langer dan 30 minuten kan zorgen voor gespannen bekkenbodemspieren. Bij een vaginapomp raden we je aan voorzichtig te zijn, te stoppen als je niet verder kan pompen en niet langer door te gaan mocht je pijn krijgen. Bij een andere vaginatoy als een vibrator of dildo is er geen specifieke gebruikstijd, maar kun je zelf beslissen wanneer je stopt.

Hoe maak je vagina toys schoon?

Je vagina is een gevoelige, maar kwetsbare plek. Het is enorm belangrijk om je vagina toys goed schoon te maken om vaginale irritaties te voorkomen. Reinig je pussy toys voor en na elke sessie. Als je sextoy batterijen bevat, verwijder deze dan voor je ‘m schoonmaakt.

Maak je sextoy schoon door eerst (warm) water en ongeparfumeerde zeep te gebruiken totdat je geen lichaamsstoffen en andere plekjes meer ziet. Smeer daarna wat toycleaner op je vaginatoy en laat dit een minuutje intrekken. Maak het speeltje daarna goed schoon en droog met een schone doek of zakdoek. Dit is de meest grondige manier en kan je helpen de levensduur van je vagina toys zo lang mogelijk te maken.

Vagina toys kopen

Vagina toys zijn speciaal gemaakt om jouw speciale plekje te verwennen! Alle vagina toys koop je direct online bij Nooitmeersaai. We hebben naast vagina toys ook anaal toys om je andere lichaamsopening te vertroetelen en borst / tepel toys voor stimulatie van de borsten. Uiteraard zorgen we voor een discrete verpakking en verzending. Onze naam is niet op het verzendetiket en op je bankafschrift te zien.

Let op! Alle vagina toys kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald. We houden hier rekening mee door bij elk product volledige informatie te geven, zodat de kans klein is dat het product niet bij je past.