STRINGS

Zoek je een sexy string? Met deze opwindende strings kun je je partner verleiden! Bekijk ze hieronder.

Wat is een string?

Een string is sexy ondergoed dat bekend staat dat het je billen bloot laat. Een string ziet er vaak aan de voorzijde uit als een gewone slip. Echter is er aan de achterzijde maar een dun strookje dat tussen de billen zit. Strings zijn in de jaren ‘70 vanuit Brazilië naar Europa gekomen en uitgegroeid tot een enorm populair en sexy stukje ondergoed dat in de garderobe van vrijwel iedere vrouw te vinden is.

Welke soorten strings zijn er?

Strings zijn er in veel soorten en maten bij Nooitmeersaai. Zo zijn er tanga’s met een hoog uitgesneden achterzijde, kleine G-strings met weinig stof en open kruis strings speciaal gemaakt voor erotiek. Strings zijn er tegenwoordig ook voor mannen.

Erotische zijden strings

Zijde strings staan erom bekend dat ze comfortabel zitten. Dit komt doordat zijde ademt, vocht opneemt en snel droogt. Al jaren wordt zijde in kleding verwerkt en als luxe ervaren. Vanwege de glans en zachtheid is het materiaal geliefd. De strings uit het Nooitmeersaai assortiment zijn gemaakt van pure zijde en one-size.

Hoe zit een string?

Voor beginners kan een string even wennen zijn. Het kan in het begin namelijk nogal oncomfortabel zitten, maar een string is een gevoel waar je snel aan kunt wennen. Het voordeel van een string dragen is dat je ‘m op een gegeven moment bijna of niet meer voelt! Strings geven je billen prachtig vorm omdat de stof van de bovenkleding direct aansluit op je huid. Je zult geen lijnen van je ondergoed zien door je broek heen of een slip hebben die ongewenst tussen de billen kruipt.

De trends rondom strings

Een string in zwart, wit of huidskleur is een must-have in de ondergoedla van elke vrouw. Ook op het gebied van strings zijn er trends. Dit jaar zijn gekleurde strings helemaal in! Met gekleurde strings bedoelen we andere kleuren dan wit, zwart en je huidskleur. Wek de nieuwsgierigheid van je partner met een kleur die anders is dan je nu hebt liggen. Op onze website vind je diverse kleuren waarmee je jezelf (en je partner) zeker zult verrassen.

Een opwindende string kopen

Ben je op zoek naar een string om je partner te verrassen of gewoon voor onder je broek? Een erotische string kopen doe je direct uit voorraad bij Nooitmeersaai! We hebben veel strings verkrijgbaar in verschillende kleuren. Naast de klassieke string hebben we ook andere lingerie, zoals open kruis strings en lingerie voor mannen in ruime mate verkrijgbaar.

Als je een string hebt gekocht zorgen we ervoor dat deze discreet en anoniem bij jou wordt bezorgd. We versturen het pakket in een effen doos zonder opdruk en vermelden onze naam niet op het verzendetiket. Bovendien komt onze naam niet terug op je bankafschrift. Je kunt het pakket laten afleveren bij een PostNL afhaalpunt. Je krijgt altijd een track & trace code.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!