SEKSSCHOMMELS / LOVE SWINGS

Voer nieuwe standjes uit en penetreer dieper! Met een seksschommel verrijk je je seksleven en kun je je relatie verbeteren. Bekijk ze hier.

SEX SCHOMMEL

Laat je stoutste fantasieën uitkomen met een hoogwaardige sex swing ook wel een neukschommel genoemd. Geef je seksleven een boost door onmogelijke standjes mogelijk te maken met een spannende seksschommel. Willen jij en je partner nieuwe standjes proberen? Dan is een sex schommel een absolute aanrader voor in de slaapkamer.

WAT IS EEN SEKSSCHOMMEL?

Een seksschommel, ook wel een neukschommel of love swing genoemd is een seksmeubel dat het mogelijk maakt standjes uit te voeren die door de zwaartekracht normaal gesproken onmogelijk zijn. Het bestaat uit een steun met een zitvlak en een aantal lussen voor de handen en benen. Elke seksschommel maakt bepaalde standjes makkelijker, toch zijn er veel verschillende varianten.

EEN SEKSSCHOMMEL OPHANGEN

Het standaard model hangt met een ketting aan het plafond of aan een balk, terwijl je een schommel met een standaard overal vrij kan plaatsen. Een deur schommel kun je zoals de naam al zegt, aan een deur bevestigen.

WAT KUN JE MET EEN SEKSSCHOMMEL?

Met een sex swing kun je experimenteren en moeilijke standjes makkelijker uitproberen. Het is een nieuwe seks ervaring tussen jou en je partner. Probeer nieuwe erotische spellen uit en breid je seksleven uit. Ben je toe aan iets anders dan standaard seks in bed dan geeft het gebruik van een love swing geeft een nieuwe draai aan je seksleven.

VEEL MEER STANDJES

Zwaartekracht speelt geen rol meer waardoor je andere standjes kan proberen die eerder onmogelijk leken. Probeer de missionarishouding of doggystyle in een seksschommel vanuit verschillende hoeken, dit zal voor een nieuw soort stimulatie zorgen. Het is zelfs mogelijk om orale seks te verbeteren met de man in de seksschommel en de partner op de knieën.

DIEP PENETREREN

Door het schommelen van jou of je partner in de seksschommel wordt dieper penetreren veel eenvoudiger. Ben je vaak aan het stuntelen met kussens of dekens onder de billen voor diepe penetratie. Door het schommelen komt je partner over makkelijk bij en zal het zelfs makkelijker zijn om de g spot te raken.

COMBINEREN MET BONDAGE

Een liefdesschommel wordt vaak gebruikt door koppels die ook aan BDSM doen en is onmisbaar in jullie bondage speeltuin. Vaak wordt de seksschommel gecombineerd met bondagetouw, handboeien of enkelboeien. Dit geeft de dominante partner de volledige controle over alle bewegingen.

VERSCHILLENDE SEX SCHOMMELS

Er zijn meerdere verschillende soorten, er kan onderscheid tussen 4 verschillende soorten schommels alle soorten hebben voor en nadelen.

Deurschommel

Een deurschommel bevestig je met banden of een metalen deurbevestiging over de deur, er zijn volledige schommels voor over de deur of alleen handboeien voor over de deur. Het voordeel hiervan is dat het een leuke manier is om kennis te maken met een spannende seks sling, ook voor de portemonnee is dit een fijn model.
Let wel op dat het model wordt aangesloten op een goed sluitende deur en dat de deur dicht is voor je de schommel gebruikt, zo voorkom je dat je tijdens de vrijpartij valt.

Hangend model

Een hangend model is het meest gekozen model. Deze wordt bevestigd aan het plafond of aan een balk. Het voordeel van dit model is dat het vrij in de ruimte kan worden opgehangen. Zo heb je alle ruimte om je nieuwe sexschommel uit te proberen en kun je vrij in je schommel gaan hangen.

Staande swing

Een staande schommel, ook wel een body swing is een soort harnas wat kan worden gedragen door de man. Aan dit harnas zitten lussen waar jouw partner haar benden in kan bevestigen en ze aan jouw hangt. Deze bodyswing vergt wel wat kracht en kan wat zwaar zijn aangezien je jouw partner draagt maar is wel een alternatief voor het optillen.

Sexschommel met standaard

Dit variant hangt aan een standaard en kan vrij in elke ruime ruimte worden geplaatst. Deze schommel is makkelijk op te bergen waardoor je erotische seks leven niet zichtbaar is voor visite.

SEXSCHOMMEL GEBRUIKEN?

Er bestaan verschillende varianten seksschommels. Daarom kunnen we niet een eenduidige gebruikswijze geven. Je kunt de gebruiksaanwijzing of de verpakking van de love swing bekijken voor een exacte uitleg. We hebben een algemeen stappenplan die je kunt volgen.

  1. Plaats of bevestig de seks schommel op de plaats waar jij en je partner hem graag willen gebruiken. Zorg dat de schommel voor de gebruiker stevig en comfortabel zit. Heb je een deurschommel? Hang deze dan alleen op aan een stevige deur die goed sluit.
  2. Zorg dat jullie glijmiddelen, sextoys en andere erotische producten klaar hebben liggen als jullie dit willen gebruiken.
  3. Zorg dat degene die op de schommel gaat zitten een comfortabele houding aanneemt en bevestig de armen en / of voeten in de lussen. Het is handig vooraf te bedenken welke standjes jullie willen proberen, zo weet je meteen hoe jij of je partner moet gaan zitten. Meestal gaat de vrouw op de schommel liggen of zitten maar dit kan natuurlijk ook de man zijn voor bijvoorbeeld orale seks.
  4. De staande partner kan voor de schommel staan tussen de benen van degene in de liefdesschommel. Gebruik de schommelende bewegingen om dieper te kunnen penetreren en nieuwe seks posities uit te proberen.
  5. Ben je klaar? Vergeet niet om de seksschommel te reinigen. Hoe je dit doet is per neukschommel verschillend en te lezen bij de producten.

DRAAGKRACHT VAN EEN SEKSSCHOMMEL

De draagkracht van een seksschommel is belangrijk als je er één wilt aanschaffen. Let goed op het maximaal gewicht wat is toegestaan. Sommige schommels kunnen een gewicht tot 100 kilo aan en andere tot wel 150 kilo.

EEN SEKSSCHOMMEL KOPEN

Natuurlijk kan een sexschommel ook worden gegeven als cadeau, Nooitmeersaai verkoopt meer spannende cadeaus, bekijk hier alle mogelijkheden. Een sexschommel kopen doe je snel en eenvoudig online bij Nooitmeersaai. Naast love swings hebben we ook diverse andere erotische hulpstukken voor koppels, zoals alles voor erotische massage en boeien voor het beperken van de bewegingsvrijheid.

Heb je een seksschommel gekocht? Jouw bestelling wordt discreet verpakt en bij jou bezorgd, deze wordt nooit afgeleverd bij de buren en onze naam wordt niet op de verpakking genoemd. Op je bankafschrift verschijnt een neutrale naam, zoals business-today.

Een seksschommel kan helaas vanwege hygiënische redenen niet worden geretourneerd.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!