SEXSCHOMMELS

Voer nieuwe standjes uit en penetreer dieper! Met een speelschommel verrijk je je erotisch leven en kun je je relatie verbeteren. Bekijk ze hier.

SEXSCHOMMEL

Laat je seks fantasieën uitkomen met een hoogwaardige love sling. Geef je seksleven een boost door de meest ingewikkelde standjes mogelijk te maken met een sexschommel. Willen jij en je partner nieuwe standjes uitproberen? Dan is een spannende seksschommel een absolute aanrader voor in de slaapkamer. Zo kunnen jullie samen gaan experimenteren. Geef je fantasie de vrije loop en breng je liefdesleven tot nieuwe hoogte!

WAT IS EEN SEXSCHOMMEL?

Een sexschommel wordt in de volksmond ook wel neukschommel of love swing/sling genoemd. Een sexschommel is een seksmeubel dat het mogelijk maakt de liefde te bedrijven op een manier die normaal gesproken onmogelijk lijkt vanwege de zwaartekracht. Omdat een sexschommel zorgt voor meer bewegingsvrijheid, worden verschillende standjes gemakkelijker uitvoerbaar. Een love swing bestaat uit een steun met een zitvlak van stevig materiaal en een aantal lussen of verstelbare banden. De lussen zijn bedoeld als handvaten om je aan vast te houden of om je armen of benen doorheen te halen voor ondersteuning.

WAT KUN JE MET EEN SEXSCHOMMEL?

Ben je toe aan iets anders dan standaard seks in bed? Dan geeft het gebruik van een love swing een nieuwe draai aan je seksleven. Met een sex swing kun je experimenteren en moeilijke standjes makkelijker uitproberen. Een schommel zorgt voor een nieuwe seks ervaring tussen jou en je partner. Probeer nieuwe erotische spellen uit en geef je seksleven hiermee een nieuwe boost.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN SEXSCHOMMEL?

Veel meer standjes: Zwaartekracht speelt geen rol meer, waardoor je eens een standje kunt proberen dat eerder onmogelijk leek. Of probeer eens de missionarishouding of doggystyle in een seksschommel vanuit verschillende hoeken. Dit zal al voor een nieuw soort stimulatie zorgen. Ook bij orale seks kan een sexschommel zorgen voor oneindig veel variatie. Kortom, er zijn tal veel mogelijkheden te verzinnen.

Handig hulpstuk: Zoals je net al hebt kunnen lezen, is een sex schommel een handig hulpstuk bij diverse standjes. Met een sexschommel kun je je partner gemakkelijk een andere kant op draaien. Dit kan bijdrage aan een unieke ervaring in de slaapkamer. Of woonkamer? Waar jullie maar willen.

Diepe penetratie: Doordat jij of je partner in de lucht hangt, is het gemakkelijker om dieper te penetreren. Geen gestuntel meer met kussens of dekens onder de billen. Door het schommelen kom je overal eenvoudig bij. Zo zal het ook makkelijker zijn om de G-spot te raken. De diepe penetratie is voor veel koppels dé reden om een liefdesschommel in huis te halen.

Combineren met bondage: Een sexschommel leent zich ook erg goed uit voor bondage. Met je partner in de schommel heb jij de controle, dit kan zorgen voor extra spanning. Een seks schommel wordt daarom ook veel gebruikt door koppels die ook aan BDSM doen. De schommel is erg goed te combineren met bondagetouw, handboeien of enkelboeien. Dit geeft de dominante partner de volledige controle over alle bewegingen. Wil je meer weten over BDSM? Lees dan ons blog: Alles wat je moet weten over BDSM.

WAT ZIJN DE VERSCHILLENDE SEX SCHOMMELS?

Iedere sex schommel is bedoelt om bepaalde standjes makkelijker te maken, toch zit er verschil tussen de diverse varianten. Er kan onderscheid gemaakt worden tussen 4 verschillende soorten sexschommels. Een standaard hangend model kan met een ketting aan het plafond of aan een balk bevestigd worden. Een schommel met standaard kun je daarentegen vrij verplaatsen. Een deurschommel kun je gemakkelijk aan een deur hangen. Dan heb je nog een staande sexschommel die je om je lichaam draagt. Alle soorten hebben zowel voor- als nadelen.

Hangend model: Een hangend model is het meest gekozen model, daarom hebben we het hierbij vaak over het "standaard model". Deze sexschommel kun je eenvoudig aan het plafond of aan een balk bevestigen. Het voordeel van dit model is dat je het vrij in de ruimte kan monteren en je er van alle kanten bij kunt. Zo heb je alle ruimte om je nieuwe sexschommel uit te proberen en kun je vrij in je schommel gaan hangen.

Sexschommel met standaard: Deze variant hangt aan een standaard en kan vrij in elke ruime ruimte worden neergezet. Ook deze schommel zorgt voor veel bewegingsvrijheid. Omdat de schommel een eigen standaard heeft en niet ergens aan bevestigd hoeft te worden, is deze schommel gemakkelijk op te bergen. Zo blijft jouw erotische seksleven alleen iets tussen jou en je partner en onzichtbaar voor visite.

Deurschommel: Een deurschommel bevestig je met banden of een metalen deurbevestiging aan iedere reguliere deur. Er zijn volledige schommels voor over de deur of alleen handboeien voor over de deur. Het voordeel hiervan is dat het een leuke manier is om kennis te maken met een spannende seks sling. Daarnaast is dit model voordelig in prijs. Een bijkomend voordeel is dat de deurschommel gemakkelijk op te bergen is. Klaar voor een nieuw standje?
Let wel op dat je dit model alleen gebruikt bij een goed sluitende deur! De deur moet goed dicht zijn voor je de schommel gebruikt. Vergeet dit niet te controleren, zo voorkom je een valpartij tijdens de vrijpartij.

Staande swing: Houdt je van optillen tijdens het vrijen? Dan is een staande swing misschien wel wat voor jou. Een staande schommel is een harnas dat gedragen kan worden door de man. Dit noem je ook wel een body swing. Door middel van lussen waar de benen doorheen kunnen maakt dit harnas het mogelijk dat de partner als het ware aan de man hangt. Deze bodyswing vergt wel wat kracht, de man draagt de partner immers zelf. Dit hulpstuk geeft de nodige vrijheid bij het tillen van de partner.

HOE GEBRUIK JE EEN SEXSCHOMMEL?

Zoals je waarschijnlijk al gelezen hebt, bestaan er verschillende varianten seksschommels. Het is daarom niet mogelijk om een eenduidige gebruiksaanwijzing te geven. Je kunt de gebruiksaanwijzing in de verpakking van de door jou gekochte love swing bekijken voor een exacte uitleg. Om je toch zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we een algemeen stappenplan gemaakt dat je kunt volgen:

  1. Plaats of bevestig de seks schommel op de plaats waar jij en je partner hem graag willen gebruiken. Zorg dat de schommel voor de gebruiker stevig en comfortabel zit. Heb je een deurschommel? Hang deze dan alleen op aan een stevige deur die goed sluit!

  2. Zorg dat jullie glijmiddelen, sextoys en andere erotische producten klaar hebben liggen als jullie dit willen gebruiken.

  3. Zorg dat degene die op de schommel gaat zitten een comfortabele houding aanneemt en bevestig de armen en / of voeten in de lussen. Het is handig vooraf te bedenken welk standje jullie willen proberen, zo weet je meteen hoe jij of je partner moet gaan zitten. Meestal gaat de vrouw op de schommel liggen of zitten, maar dit kan natuurlijk ook de man zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan orale seks waarbij de man op de schommel zit.

  4. De staande partner kan voor de schommel staan tussen de benen van degene in de liefdesschommel. Gebruik de schommelende bewegingen voor een diepe penetratie en om nieuwe posities uit te proberen.

  5. Ben je klaar? Vergeet niet om de seksschommel te reinigen. Hoe je dit doet is per schommel verschillend. Dit kun je altijd terugvinden in de handleiding of gebruiksaanwijzing van jouw gekocht model schommel.

DRAAGKRACHT VAN SEX SCHOMMELS

De draagkracht van een seksschommel is belangrijk voor als je er een wilt aanschaffen. Let goed op het maximaal gewicht dat de schommel aan kan en wat is toegestaan. Sommige schommels kunnen een gewicht tot 100 kilo aan en andere tot wel 150 kilo.

WIL JE EEN SEKSSCHOMMEL KOPEN?

Is een spannende seks sling iets voor jou? Bedenk eerst waar je de seks schommel wilt gebruiken en bekijk dan of er genoeg plaats is. Dit helpt je bij de keuze voor het juiste model.Natuurlijk kan een sexschommel ook worden gegeven als cadeau. Nooitmeersaai verkoopt meer spannende cadeaus, bekijk hier alle mogelijkheden. Een sexschommel kopen doe je snel en eenvoudig online bij Nooitmeersaai.nl. Naast love swings hebben we ook diverse andere erotische hulpstukken voor koppels, zoals alles voor een erotische massage en boeien voor het beperken van de bewegingsvrijheid.

Heb je een seksschommel gekocht? Jouw bestelling wordt discreet verpakt en bij jou thuis bezorgd. Je bestelling wordt nooit afgeleverd bij de buren en onze naam staat niet op de verpakking. Ook op je bankafschrift verschijnt een neutrale naam, zoals business-today.

Een seksschommel kan helaas vanwege hygiënische redenen niet worden geretourneerd.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!