CATSUITS

In deze categorie vind je de meest sexy catsuits die de vormen van het vrouwelijk lichaam prachtig uit laten komen. Bekijk hieronder ons assortiment.

Wat is een catsuit?

Een catsuit oftewel kattenpak is een strak erotisch kledingstuk dat het hele lichaam bedekt. De catsuit sluit nauw rond de huid waardoor de vormen van het vrouwelijk lichaam goed worden benadrukt. De sexy catsuit bestaat uit één stuk en heeft bijna altijd één kleur. De handen en voeten blijven onbedekt en in sommige gevallen bevat een catsuit transparant materiaal of een diep decolleté.

Voor wie is een catsuit?

Een catsuit wordt gemaakt voor vrouwen die zich extra sexy en vrouwelijk willen voelen. Een nauwsluitende catsuit is dan ook perfect om je vrouwelijke vormen te showen en te laten zien dat jij helemaal vrouw bent. Dat merk je pas echt als je voor het eerst een catsuit draagt! Door een sexy catsuit verander je jouw uitstraling naar een echte diva. Jij bepaalt de regels en laat je partner de ogen de kost geven.

Van welke materialen worden catsuits gemaakt?

Een catsuit wordt gemaakt van verschillende materialen, zoals leer, kant, nylon of latex. Elk materiaal heeft weer een andere uitstraling. Leer geeft je een professionele uitstraling omdat leer hét materiaal is voor de serieuze beoefenaar van BDSM. Latex is het strakste materiaal en geeft je een wetlook uitstraling. Nylon is een sterk materiaal perfect voor transparante visnet catsuits die je hele lichaam laten zien. Kant is een sexy en elegant materiaal dat bij een catsuit comfortabel zit.

Penthouse catsuits

Je kent het merk Penthouse wellicht van het erotische tijdschrift. Echter maakt Penthouse ook lingerie. Penthouse catsuits zijn er in allerlei soorten. De erotische catsuits van Penthouse zijn meestal transparant om jouw lichaam te laten zien en jouw vormen in een nieuw jasje te gieten. Bovendien bevatten Penthouse catsuits uitdagende ontwerpen zoals met een open kruis, als visnet catsuit, in combinatie met een string of met spannende patronen.

Een catsuit onderhouden

Een catsuit is een erotisch kledingstuk dat veel in contact komt met blote huid. Hierdoor is hygiëne enorm belangrijk. Niet alleen voor de gezondheid van de vrouw die de catsuit draagt, maar ook om de catsuit zo lang mogelijk mee te laten gaan. We vertellen je bij elke catsuit waar deze van gemaakt is. Als je catsuit is gemaakt van nylon, polyamide, polyester of kant kun je deze in wasmachine wassen op maximaal 40 graden Celsius. Leer en latex hebben aparte schoonmaakinstructies: lees grondig de instructies op de verpakking door of bekijk onze schoonmaakinstructies bij de catsuit in kwestie. Het onderhoud van een catsuit is op eigen risico.

Een catsuit kopen

Zoek je een sexy kledingstuk om je helemaal vrouw te voelen in de slaapkamer? Met een erotische catsuit kun je je partner verleiden en er als een filmster uitzien! Een catsuit kopen doe je direct online bij Nooitmeersaai. We hebben alle catsuits direct op voorraad. Naast verleidelijke catsuits hebben we ook andere opwindende dameskleding, zoals babydolls en sexy uniformen in ons assortiment.

Heb je een catsuit gekocht? Onze medewerkers zorgen dat deze discreet en zo snel mogelijk bij jou wordt bezorgd. Bestel je je catsuit voor 15:00? Dan verzenden we deze nog dezelfde werkdag. We verzenden je bestelling in een effen doos zonder opdruk en zonder onze bedrijfsnaam als afzender. Op je bankafschrift komt de neutrale naam Business-Today te staan. Niemand zal weten dat jij een erotisch artikel hebt gekocht tot jij je pakket opent. Je krijgt altijd een track & trace code om je pakket te volgen en je kunt je pakket laten afleveren bij een afhaalpunt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!