ANAAL VIBRATOR

Spannende anale stimulatie voor beginners en gevorderden. Dat kan je met een vibrerende buttplug! Eenvoudig inbrengen en snel genieten van anale trillingen. Bekijk nu het assortiment.

Wat is een vibrerende buttplug?

Een vibrerende buttplug is een anale sextoy waarmee je de zenuwen van de anus stimuleert met behulp van trillingen. Vibrerende buttplugs kun je herkennen aan de smalle top. Dit wordt een taps toelopende punt genoemd. Door de smalle top wordt het inbrengen eenvoudiger. Buttplugs kenmerken zich door de brede achterzijde, die zorgt dat de sextoy op zijn plaats blijft zitten. De enige verschillen met een klassieke buttplug zijn de vibratiestanden. De betere vibrerende buttpluggen bevatten meerdere vibratiestanden en hebben meerdere trilpatronen.

Voor wie is een vibrerende buttplug?

Voor iedereen die eens wil experimenteren met anale penetratie, dit gewoon lekker vindt of zich wil voorbereiden op anale seks. Vibrerende buttplugs zijn voor mannen en vrouwen geschikt en het maakt niet uit of je een beginner bent of wat meer gevorderd. Vibraties zorgen ervoor dat de spieren in de anus wat meer ontspannen worden en hierdoor is het inbrengen eenvoudiger. Vibrerende buttplugs zijn er in vele soorten en maten. Zo hebben we kleine trillende buttplugs die door de vorm ook dienen als prostaatvibrator en grotere varianten tot 15,5 cm. Kortom: er is voor iedereen wat wils en er zit vast iets voor je tussen.

Een vibrerende buttplug gebruiken

Voor de eerste keer aan anaal doen kan een pijnlijke ervaring zijn, zeker als je niet precies weet waar je moet beginnen. We leggen je uit wat de eenvoudigste manier is om een vibrerende buttplug in te brengen, maar we kunnen je niet garanderen dat het een pijnvrije ervaring is.

Het meest belangrijke punt is glijmiddel. Zonder glijmiddel kan anale penetratie een onprettige en pijnlijke ervaring zijn, omdat de anus geen natuurlijk vocht aanmaakt zoals de vagina. Gelukkig is er anaal glijmiddel dat speciaal ervoor is gemaakt. Zorg dat je ontspannen bent als je de vibrerende buttplug tegen de anus zet. Breng voldoende anaal glijmiddel aan op de buttplug én op de anus. 

Heb je een vibrerende buttplug gemaakt van siliconen? Gebruik dan geen anaal glijmiddel op siliconenbasis. Dit kan er namelijk voor zorgen dat het speeltje poreus wordt en daardoor kunnen bacteriën zich ophopen in de groeven. Neem bij siliconen sextoys glijmiddel op waterbasis.

Ga liggen in een positie die voor jou het meest comfortabel aanvoelt. Dit kan op je zij zijn, met je knieën opgetrokken of op je rug. Laat de buttplug langzaam naar binnen glijden. Je kan er zelf voor kiezen om de buttplug te laten trillen voor je ‘m inbrengt of dit pas te doen als je de buttplug hebt geplaatst. Bij anaal en dus sowieso bij een buttplug is het van belang om niet direct de grootste te nemen, maar eerst met een kleine te beginnen en je grenzen te leren kennen.

Een vibrerende buttplug schoonmaken

We raden onze klanten altijd aan je sextoys voor en na elk gebruik grondig te reinigen. Dit komt omdat het speeltje vrijwel altijd toch stofjes op zich krijgt, ook in een donkere gesloten omgeving. 

Was de vibrerende buttplug eerst af met warm water. Spuit vervolgens wat toycleaner op de buttplug en laat dit een paar minuutjes intrekken. Dep ‘m daarna goed droog en schoon met een schone doek. Dit is de meest grondige manier. Toycleaner is een vloeibare substantie die speciaal is gemaakt om seksspeeltjes schoon te maken en de levensduur van je sextoy te verlengen. Je kunt toycleaner bij elk seksspeeltje rechts en onder het artikel bijbestellen.

Als een vibrerende buttplug op een andere wijze gereinigd moet worden, vermelden wij dit in de schoonmaakinstructies. Deze kun je vinden in het artikel.

Een vibrerende buttplug kopen

Ben je klaar voor spannende anale stimulatie? Vibrerende buttplugs koop je in vele soorten en maten bij Nooitmeersaai. We hebben een ruime hoeveelheid trillende plugs direct op voorraad. Weet je nog niet welke anale sextoy je moet kiezen? Bekijk gerust ons complete aanbod voor anaal. Er zit vast een leuk seksspeeltje voor je tussen!

Als je een erotisch product koopt is het enorm belangrijk dat niet iedereen dit te weten komt. Ons team behandelt je order met discretie. Zo is de naam van Nooitmeersaai niet te zien op je bankafschrift en op de buitenzijde van het pakket.

Let op! Alle seksspeeltjes, inclusief vibrerende buttplugs, kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. Wees er daarom helemaal zeker van dat het product bij jou of je partner past.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!