ACCESSOIRES VOOR BOEIEN

Wil je je partner vastboeien? Met boeien accessoires kun je je handboeien of enkelboeien compleet maken. Bekijk ze hieronder.

Wat zijn boeien accessoires voor koppels?

Boeien accessoires zijn hulpstukken voor bij je handboeien of enkelboeien. Je kunt de accessoires gebruiken als aanvulling op de boeien en soms als los product. Boeien accessoires worden voor jou en je partner gemaakt om een nieuwe impuls aan je seksleven te geven. Zo kun je hogties vinden die handboeien en enkelboeien aan elkaar vastmaken zodat jij of je onderdanige partner geen kant meer op kan. Dit geeft de dominante van jullie twee alle vrijheid om BDSM te beoefenen of bijvoorbeeld orale seks uit te laten voeren.

Maak je boeien compleet

Boeien accessoires geven je de mogelijkheid de boeien uit te breden en compleet te maken. Heb je bijvoorbeeld een halsband met een ring? Dan kun je een aanlijnketting aan de ring koppelen om de drager uit te laten. Wil je de handboeien of enkelboeien beter vastmaken? Neem dan een metalen hangslot met sleuteltjes die de dominante van jullie twee bij zich houdt.

Boeien tijdens seks

Boeien zorgen ervoor dat de bewegingsvrijheid van één van jullie wordt beperkt. Tijdens de seks kun je of je partner handboeien of enkelboeien omdoen zodat je de ander de volledige controle geeft. Geniet van de aanrakingen van de ander terwijl je hulpeloos op bed ligt of word gestraft en beleef een spannende pijnervaring.

Welke boeien accessoires zijn er?

Er zijn grofweg vier accessoires die het meest gebruikt worden. Dit zijn de volgende:

  • Aanlijnketting: een handvat met ketting die je aan een halsband koppelt;
  • Bondagedoek: een doek waarmee je de handen of voeten vastbindt zoals jij wenst;
  • Hangslot: een slot om de boeien zo goed vast te maken dat loskomen onmogelijk is;
  • Hogtie: een accessoire waarmee je boeien aan elkaar kan koppelen op de rug. 

Boeien accessoires voor koppels kopen

Met een accessoire voor je handboeien kun je een extra dimensie geven aan het beperken van de bewegingsvrijheid! Je vindt diverse accessoires als een hogtie, knie / elleboog lock, bondagedoek en spreader stang. Boeien accessoires kopen doe je snel en voordelig bij Nooitmeersaai. Uiteraard kun je bij ons ook handboeien, enkelboeien en halsbanden kopen.

Wanneer je een prachtige boeien accessoire hebt gekocht kun je er vanuit gaan dat je gegevens vertrouwelijk worden behandeld. We verzenden je pakket zo discreet en anoniem mogelijk. Je bestelling wordt verzonden in een neutrale doos zonder opdruk. Onze naam komt niet op het verzendetiket te staan en op je bankafschrift verschijnt een neutrale naam. We laten je pakket niet bij de buren bezorgen en geven je de mogelijkheid een PostNL-punt te kiezen.

Let op! Alle sextoys en hulpstukken waaronder boeien accessoires kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiëne. We proberen je de beste informatie te geven zodat de kans klein is dat het product niet bij je past.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!